GrusPris.dk

Ærtegrus pristjek

Er du på udkig efter ærtegrus? Vi har fundet 10 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 1.000 kg for kun 815 kr. Det er 69 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 1.000 kg ærtegrus inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
815 kr.Køb
1.055 kr.Køb
1.068 kr.Køb
1.098 kr.Køb
1.109 kr.Køb
1.183 kr.Køb
1.385 kr.Køb
1.410 kr.Køb
1.549 kr.Køb
2.078 kr.Køb

*Seneste opdatering: 15. januar 2021 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Mængder: 1 ton 800 kg 1000 kg 10 kg 15 kg 15 kg 1 kubikmeter 25 kg 1 m3 25 kg 20 kg 500 kg

Levering: afhentning vognlæs i løs vægt i poser i sække i bigbag hent selv løst leveret trailer

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der er variationer i udsalgspriserne på billige ærtegrus fra webshop til webshop. En del vil have billige priser, hvorimod andre fokuserer på en høj grad af service. Du må beslutte hvad du vil prioritere.
Du bør have fokus på hvilke betingelser webshoppen udsteder når du shopper online, så du slipper for problemer med fx reklamationer. Af den grund bør du læse virksomhedens regler.
Nogle byggemarkeder fremviser et enormt udvalg, og nogle er specialiserede i en bestemt varetype. Du bør overveje hvorvidt det er afgørende for dig at have mange varetyper at vælge fra, udover blot ærtegrus.
For mange er et byggeprojekt forbundet med alverdens spørgsmål. Hermed kan du med fordel vælge en netbutik, som giver sparring og vejledning omkring ærtegrus.
Det er helt klart ekstremt afgørende at vide, hvorvidt de varer du vil købe online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Som alternativ kan du være tvunget til kigge hos de andre.
Hvis du vil have varerne hurtigst muligt eller bare har lyst til at spare fragtomkostningen, så kunne du overveje at hente materialerne på egen hånd. Dette er i særdeleshed muligt ved de gængse byggecentre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggemarkeder er fysisk til stede i de større byer, og som følge af det har mange tilbuddet om at bestille online og transportere materialerne personligt. Af den grund har man mulighed for at undvære leveringsgebyret, samt sågar have varerne med det samme.
De store byggekæder forhandler produkter fra talrige specialbutikker, hvorfor du kan handle fra et stort sortiment af ærtegrus online.
De store byggemarkeder er etablerede og almenkendte forretninger, hvilket medvirker til ubekymrethed til dig som køber online. Dette er noget nogle vil se fordele ved.

Nichewebshop

En masse nicheforhandlere står selv for produktion af de produkterne som byggemarkederne sælger. Ved at købe direkte fra disse nichewebshops online kan du forvente at få en billig pris.
Hovedparten af nicheforretninger på nettet er iværksætterfirmaer, der oftest drives i Danmark, givetvis tilmed lokalt i dit område. Disse støtter du når du bestiller ærtegrus online hos dem.
De fleste nichebutikker er ekstraordinært passionerede omkring det produktsortiment de har online, idet de ikke sælger andre varer. Pga. dette forventes det at du får en høj grad af gavnlig rådgivning fra folk der er eksperter i netop ærtegrus.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning

Stark blev stiftet i 1896, og udgøres i dag af cirka 2.000 mennesker i forretningens 72 butikker. Stark har fokus på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 7 milliarder kroner.

ærtegrus silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og udgøres i dag af omtrent 1.000 mennesker i firmaets 41 butikker. Silvan tilstræber billige priser til private, og sælger hvert år for mere end 1 milliard kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og er nu arbejdsplads for ca. 2.000 ansatte i kædens 104 byggecentre. XL-Byg fokuserer primært på billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

ærtegrus bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og udgøres i dag af flere end 1.000 personer i forretningens 17 byggecentre. Bauhaus har specialiseret sig i at sælge til private, og afsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og udgøres nu af omtrent 500 kollegaer i firmaets 9 byggecentre. Johannes Fog specialiserer sig i at sælge til private, og sælger hvert år for mere end 1 milliard kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og er nu arbejdsplads for over 2.300 kollegaer i selskabets 56 butikker. Bygma har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og sælger årligt for over 5 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og omfatter i dag cirka 100 kollegaer i firmaets 6 butikker. 10-4 fokuserer på billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 500 millioner kroner.

ærtegrus jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og lønner i dag omtrent 2.100 mennesker i selskabets 122 byggecentre. Jem og Fix er specialiseret i billige priser til private, og omsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

ærtegrus harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og omfatter i dag cirka 2.000 ansatte i firmaets 33 byggecentre. Harald Nyborg er specialiseret i at sælge til private, og sælger hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Davidsen startede i 1944, og udgøres nu af i nærheden af 1.000 kollegaer i deres 9 butikker. Davidsen tilstræber billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeri
1Typisk vil det vise sig af stor betydning at have et regnskab for optimeringen, så du har et økonomisk overblik. Det kan være fornuftigt at kortlægge alle poster, og herefter tjekke beløbet for dem slavisk.
2I god tid inden at du iværksætter dit byggeprojekt kan det vise sig rimeligt vigtigt med et tilsagn om, at det du vil lave ikke er ulovligt. Med udgangspunkt i hvordan du bor vil der vise sig begrænsende love som beskriver, hvad du må, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
3Du bør aldrig fattes arbejdsredskaber. Jævnligt kan det være vigtigt at have værktøjet disponibelt akkurat som du tager fat på byggeriet. I øvrigt er det fordelagtigt at medtage de tilhørende omkostninger i dit budget.
4Det kan vise sig nyttigt at søge en hjælpende hånd til projektet, navnlig ved store ombygninger. Enkelte byggerier kræver flere end en enkelt person. Endvidere vil det være mere effektivt og sjovere at lave arbejdet med andre.
5Husk at du kan søge tilskud fra det offentlige til ombygninger. Det ydes forudsat at ombygningen er miljøvenligt. Støtten kræver med andre ord at projektet har en positiv effekt på miljøet.
6Du har adgang til en hel række hjælpeartikler og videoer på nettet hvor du kan finde hjælp. I særlig grad YouTube supporterer dig med vældig meget konstruktiv viden, i særlig grad såfremt man skriver søgeordene på engelsk.
7Du må på ingen måde gå på kompromis med dit eget helbred, så glem ej påklædning såsom fod- og hovedbeklædning som sikring overfor hændelige risici. Det er fornuftigt at du har styr på din sikkerhed i dit byggeprojekt, specielt når du ikke sikrer dig hjælp fra en fagperson.
8Godt forarbejde vil altid være metoden til et godt forløb med dit arbejde. Du skal nedskrive en gennemarbejdet arbejdsplan, som dikterer hvilke arbejdsopgaver der løses hvornår, med en tilhørende prioriteret rækkefølge. Husk at være skarp i udarbejdelsen af planen.
9Der viser sig uden tvivl pludselige udfordringer i tilfælde med avancerede projekter, og ergo er det afgørende at man har afsat en god portion tid i agendaen, som vil medvirke til at man kan være afslappet omkring at nå det til den planlagte tid.
10Det bliver værdifuldt at du har de nødvendige bygningsmaterialer disponible inden du indleder arbejdet. Du kunne sammenfatte en simpel note som samler det som er nødvendige, og derefter gennemgå hvert eneste punkt, hvormed du kan føle dig sikker på at du ikke har glemt noget.
11Husk at kalkulere om det er optimalt at klare det hele selv, eller du i stedet for skal få assistance fra en fagmand til opstarten af byggeprocessen. Såfremt du sikrer dig hjælp fra en ekspert er det en god idé at hente en pris fra diverse entreprenører.
12Ved projekter udenfor kan vejrsituationen få meget at sige. Af den grund bør du ofte lægge mærke til meldingerne om vejret i perioden for arbejdets start, så du slipper for at det ganske ubelejeligt går i gang med at stå ned i stænger nøjagtig som du er i fuld gang med det avancerede byggeprojekt.
De mest vellidte byggecentre
Brugerne på Trustpilot vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, som jo er ret så betryggende. Ratingen grundlægges af 23.161 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 69 % giver toprating, og kun 8 % har givet bundkarakter. I dette øjeblik har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, som naturligvis er fantastisk overlegent. Karakteren tager udgangspunkt i 19.208 tilkendegivelser, hvor hele 84 % har givet maksimum point, og bare 2 % har givet den laveste karakter. I øjeblikket har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,6 ud af 5, som uden tvivl er ualmindeligt beundringsværdigt. Evalueringen er et gennemsnit af 28.109 meninger, hvor imponerende 76 % giver topkarakter, og blot 4 % kvitterer med bundkarakter. Som det er nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,7 ud af 5, hvilket utvivlsomt er fantastisk flot. Ratingen er regnet ud fra 11.467 ratings, hvor intet mindre end 86 % giver topkarakter, og kun 2 % giver den dårligste rating. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, hvilket tydeligvis er usædvanligt godt arbejde. Evalueringen er et gennemsnit af 2.856 bedømmelser, hvoraf imponerende 59 % har givet maksimum point, og kun 9 % giver dumpekarakter. Til dato har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
Hvilken fragtmetode skal du vælge?

En lang række online selskaber foreslår efterhånden diverse forskellige billige fragtformer til ærtegrus. En af dem der er mest populær er på nuværende tidspunkt at få leveret til et udleveringssted, så du selv kan hente de bestilte varer når der er tid til det. Muligheden er altså særdeles overkommelig, samt tit ligeledes den mindst kostelige leveringstype.

Du bør også foretrække at få pakken sendt til dit hus eller til når du er på job. Fragtmuligheden bliver en gang i mellem en lille smule mindre billig, men til gengæld yderst fleksibel ved køb af ærtegrus online. Den mest letkøbte form for levering vil dog altid vise sig at være at hente pakken selv, som jo betinges af at du opholder dig med kort afstand til online firmaets byggemarked, eksempelvis Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus eller Jem og Fix.

Leveringstidspunktet på ærtegrus er naturligvis yderst central såfremt man står og skal bruge varen øjeblikkeligt, så derfor er det i sandhed afgørende at vi ser nærmere på det forventede leveringstidspunkt på ærtegrus. Mange online selskaber – eksempelvis Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix og Silvan – lover billig 1 hverdags levering på de fleste varenumre online, men husk at det forudsætter at bestillingen køres igennem tidligere end et angivent klokkeslæt, så de garanteret kan nå at få varen fikset forinden de lageransatte holder fyraften.

Visse online butikker garanterer fragt uden beregning på ærtegrus online, men for det meste er det kun gældende hvis du indkøber for en præcis sum. Som alternativ må man foretrække den billigste slags levering, som oftest vil blive at få fragtfirmaet til at levere din bestilling til en pakkeshop.

En lang række netbutikker giver afhentning hvor man handler billig ærtegrus online og selv henter i byggemarkedet. Eksempelvis Jem og Fix, Bauhaus, Silvan, Bygma, Davidsen, XL-Byg, 10-4, Harald Nyborg og Stark. Byggekæderne yder for eksempel click-and-collect på ærtegrus i disse områder:

Thisted, Næstved, Aarhus, Varde, Middelfart, Farum, Valby, Holbæk, Vordingborg, Rudersdal, Hillerød, Brabrand, Albertslund, Frederikshavn, Rønne, Frederiksværk, Sønderborg, Horsens, Ballerup, Virum, Charlottenlund, Holstebro, Kokkedal, Tilst, Gentofte, Aabenraa, Vallensbæk, Hedehusene, Lyngby, Grenaa, Viborg, Struer, Svendborg, Skive, Allerød, Nyborg, Frederikssund, Risskov, Åbyhøj, Brønshøj, Hedensted, Birkerød, Silkeborg, Søborg, Ringsted, Randers, Aalborg, Ikast, Ølstykke, Brønderslev, Hvidovre, Gladsaxe, Tårnby, Slagelse, Roskilde, Korsør, Haslev, Hørsholm, Nakskov, Stenløse, Taastrup, Nørresundby, Lystrup, Odder, Køge, Solrød Strand, Vanløse, Herlev, Kalundborg, Jyllinge, Fredericia, Højbjerg, Hjørring, Herning, Lillerød, Hobro, Skanderborg, Nykøbing Falster, Dragør, Esbjerg, Ishøj, Frederiksberg, Helsingør, Værløse, Rødovre, København, Greve, Kolding, Nærum, Glostrup, Vejle, Odense, Haderslev, og Brøndby, .

Klik-og-hent af ærtegrus er en mulighed i samtlige områder af landet: Jylland (Midtjylland, Nordjylland, Sydjylland, Vestjylland, Sønderjylland, Østjylland, Syddanmark), Fyn (Vestfyn, Østfyn, Nordfyn, Sydfyn, Midtfyn) og Sjælland (Lolland, Amager, Falster, Østsjælland, Midtsjælland, Sydsjælland, Hovedstaden, Vestsjælland, Bornholm, Nordsjælland).

Ved indkig i data bliver det klart, at folk jævnligt kigger efter fx ærtegrus tilbud og ærtegrus priser. Vi ser derudover mange gange online shoppere søge efter eksempelvis ærtegrus online, køb ærtegrus og billig ærtegrus, foruden de velkendte byggecentre som Davidsen, Bygma, 10-4, Harald Nyborg, Stark, XL-Byg, Silvan, Bauhaus og Jem og Fix.

Tilbud på ærtegrus

Det er i dag ret hensigtsmæssigt for folk at analysere tilbud på billige ærtegrus online fra flere e-handler, og altså har masser af e-forhandlere været nødt til at nedbringe prisniveauet på ærtegrus enormt, og derudover love fragt uden beregning.

Derfor kan det imidlertid blive profitabelt at kontrollere nogle få internet virksomheder i Danmark efter tilbud og udsalg på ærtegrus online før du færdiggør din shopping, således at man er på den sikre side med at modtage den mest attraktive pris. Se ikke blot på de gængse byggecentre som Silvan, 10-4, Bygma, Bauhaus, XL-Byg, Davidsen, Jem og Fix og Harald Nyborg.

Man må ikke desto mindre være så påpasselig, at ifald en netbutik udbyder billige ærtegrus online til en salgspris som kan ses som utopisk tiltalende, kunne det undertiden være et bevis på en svindel netbutik. Køb med kort er i hvert fald inkluderet i en regel, der passer på kunden imod snydagtige online webshops.

Vi anbefaler generelt køb med gængse betalingskort eller mobilbetaling. Som et alternativ bør du anvende et tilbud fra f.eks. ViaBill, forudsat du ser en fordel i at honorere prisen på ærtegrus over en periode. Det tilbydes typisk hos niche webshops, i modsætning til de gængse byggecentre som fx Davidsen, 10-4, Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix, Silvan, Bygma og Stark.

Ved indkig i statistikkerne bliver det tydeligt, at netshoppere tit kigger efter fx køb ærtegrus og ærtegrus tilbud. Vi ser desuden som regel folk lede efter fx billig ærtegrus, ærtegrus online og ærtegrus priser.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg ærtegrus er 648 kr. Pristjekket er vurderet til 4.4 ud af 5 stjerner baseret på 18 brugeranmeldelser.

De er hurtigt til at send vare” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

Mængder: 500 kg 1 ton 800 kg 1000 kg 25 kg 1 kubikmeter 1 m3 20 kg 25 kg 10 kg 15 kg 15 kg

Levering: afhentning trailer i sække i poser i løs vægt i bigbag vognlæs hent selv løst leveret

Kig på tidligere køberes synspunkter

Trustpilot indebærer fuldt ud strålende muligheder for at udforske mange forhenværende kunders iagttagelser og herved er det fornuftigt, at du sonderer e-firmaets vurderinger forinden du placerer din ordre på billige ærtegrus online.

Facebook yder lige så vel nogenlunde hæderlige muligheder for at få indsigt i internet selskabets pålidelighed. Her ser vi en del shops på nettet som gør det muligt at offentliggøre en bedømmelse af købsoplevelsen, hvilket tillige kan anvendes til afvejning af tidligere kunders oplevelser.

Inden folk handler billige ærtegrus online i en e-forhandler kunne de for at være sikker gennemgå e-butikkens handelsvilkår, dog er det naturligvis ikke særlig morsomt, i særdeleshed på de store byggemarkeder som Harald Nyborg, XL-Byg, 10-4, Bauhaus, Jem og Fix, Silvan, Bygma, Stark og Davidsen.

En nemmere løsning kan være at bemærke om e-handlen er verificeret af e-mærket, grundet at det almindeligvis er en erklæring om at e-forhandleren forstår de danske love, samt at e-shoppen en gang i mellem kontrolleres af eksperter som har meget erfaring med lovene på området.

Derudover giver det dig chance for at få bistand, såfremt du oplever problemstillinger ved dit køb af ærtegrus. Tilsvarende anbefaler vi at du er obs på de fundamentale regler i forbindelse med købet af ærtegrus online, som for eksempel hvilken ombytningspolitik e-shoppen lover.

I den sammenhæng er det desuden relevant, at man når som helst opbevarer ens faktura e-mail, så man i fremtiden kan dokumentere bestillingen af ærtegrus, uagtet om man har handlet fra Bauhaus, Bygma, 10-4, Jem og Fix, Harald Nyborg, Stark, Silvan, XL-Byg eller Davidsen.

Louise V gav 5 stjerner

Quick expedit

Erik gav 4 stjerner

Det kører bare som det skal.

Hanne gav 5 stjerner

God pris og alt ok

Lone gav 5 stjerner

Altid en fornøjelse

9 gode råd til online indkøb
1Den billigste leveringsløsning vil altid vise sig at være selv at hente varerne, hvilket dog kræver at du har bopæl lige ved internet butikkens lager. Den slags levering kan være yderst vital i tilfælde af at du skal bruge ærtegrus inden for få dage. Alternativt så præsterer indtil flere online shops levering uden beregning, men undertiden er det forbeholdt når du indkøber for en bestemt sum.
2Generelt foreslår vi betalinger med kort eller mobilbetaling. Kortbetalinger er inkluderet i en ordning, der hjælper folk imod uægte internet firmaer. Som en anden løsning bør du vælge et afdragstilbud fra eksempelvis ViaBill, når du efterspørger at honorere pengene i flere bidder.
3Forud for at nogen shopper billige ærtegrus i en butik på nettet kunne de for at være på den sikre side kigge på forhandlerens handelsaftale, det er dog bare ikke specielt ophidsende. Foruden dette foreslår vi at køberen er påpasselig med de mest relevante retningslinjer der har indflydelse på shopping af billige ærtegrus online, til eksempel den returrettighed e-butikken tilsikrer.
4De fleste internet forhandlere tildeler efterhånden diverse billige leveringsmåder til ærtegrus. En der er meget almindelig er for nærværende udleveringssteder, og så kan du bare gå forbi efter dine produkter når det passer dig bedst. Leveringstypen er jo temmelig gnidningsløs, samt desuden tilmed den mest prisbevidste metode til levering.
5Vi anbefaler generelt at undersøge hvorvidt netbutikken er e-mærket, grundet at det skulle være en antydning af at e-forhandleren retter sig efter de officielle regler, udover at webshoppen af og til gennemses af fagmænd som har meget erfaring med bestemmelserne på området. Inden nogen shopper billige ærtegrus i en netbutik burde de til hver en tid se på forhandlerens betingelser.
6Det er jo rigtig bekvemt for folk at vurdere tilbud online på billige ærtegrus på forskellige internet forretninger, og derved frembyder flere online shops fragtfri levering. Til gengæld kan det alligevel være nyttigt at prøve visse butikker på nettet efter tilbud og udsalg forinden du placerer ordren, således at du er sikret at få fat i den mest attraktive pris.
7Trustpilot genererer uden sammenligning fantastiske løsninger til at gennemstøve en stor gruppe andre konsumenters domme og derfor er det at foretrække, at du sonderer internet forretningens omtaler forinden du shopper billige ærtegrus online. Facebook resulterer i derudover visse værdifulde løsninger til at få kendskab til internet firmaets troværdighed.
8Fragtperioden er ualmindeligt afgørende i tilfælde af at vi absolut skal bruge din pakke inden for kort tid, så herved er det komplet essentielt at vi besigtiger den estimerede leveringstid på ærtegrus. En hel del e-butikker i Danmark udlover billig levering efter en enkelt hverdag på deres primære varer, men som imidlertid betinges af at transaktionen gennemføres forud for et fastslået klokkeslæt.
9Nogle internet forretninger tilbyder gratis levering på ærtegrus, men i de fleste tilfælde er det forudsat at der bestilles for et konkret beløb. I øvrigt skal du foretrække den mindst kostelige fragtmulighed, som i de fleste tilfælde vil blive at få dem til at bringe varerne til et udleveringssted. Fragtformen bliver typisk også usædvanlig nem. Den mest billige form for levering er dog at du selv henter pakken.
Har du brug for hjælp?

Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk