GrusPris.dk

Afretningsgrus pristjek

Er du på udkig efter afretningsgrus? Vi har fundet 4 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 1.000 kg for kun 695 kr. Det er 51 % billigere end den dyreste webshop.

Så er spørgsmålet bare, hvor meget du skal købe. Du kan ændre i værdierne herunder, og klikke "Beregn", så får du svar på hvor mange kg afretningsgrus du har brug for.

m2 areal x cm lag = kg afretningsgrus

Laveste pris for 1.000 kg afretningsgrus inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
695 kr.Køb
1.109 kr.Køb
1.427 kr.Køb
1.621 kr.Køb

*Seneste opdatering: 15. januar 2021 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til fliser

Størrelser: 0-8 mm 0-4 mm

Mængder: 1 ton 20 kg 500 kg 1 m3 1000 kg 800 kg 25 kg 25 kg 15 kg

Levering: vognlæs løst leveret i løs vægt i poser i sække i bigbag afhentning hent selv trailer

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du bør vide hvilke regler der gælder ved dit køb online, så du kan slippe for problemer med fx returnering. Derfor bør man kende firmaets regler.
Flere byggecentre præsterer et enormt varesortiment, imens andre er specialiserede i en enkelt varegruppe. Du bør vurdere hvorvidt det er vigtigt for dig at have adskillige typer af varer at vælge fra, udover bare afretningsgrus.
For nogle er gør-det-selv projekter forbundet med en stor portion spørgsmål. Af den grund kan du overveje at shoppe hos en online byggeshop, hvor du får information omkring afretningsgrus.
Der er forskel på prisen på billige afretningsgrus fra webshop til webshop. Nogle vil have billige priser, og øvrige har fokus på faglig sparring. Du må gennemtænke hvad du helst vil have.
Hvis du skal bruge byggematerialerne med det samme eller blot vil undvære leveringsomkostningen, så kunne du overveje at hente byggematerialerne på egen hånd. Det er først og fremmest muligt i de velkendte byggekæder.
Det er absolut utrolig vigtigt at se, om det produkt du vil købe online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Ellers kan du være nødt til at finde et andet.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er etablerede og højtprofilerede firmaer, som kan medvirke til ubekymrethed når du skal handle online. Det kan du se som positivt.
De store byggekæder finder du i store dele af landet, og som følge af det har man mulighed for at købe online og fragte byggematerialerne selv. Takket være dette kan du overveje at blive fri for fragtgebyret, og tilmed have varerne på kortere tid.
De gængse byggecentre samler varer fra alle mulige producenter, og dermed kan du vælge fra et bredt sortiment af afretningsgrus online.

Nichewebshop

Størsteparten af webshops som fokuserer på en enkelt niche ved ekstremt meget om de varer de sælger online, idet de kun sælger disse produkter. Derigennem bør du forvente endnu mere nyttig sparring fra medarbejdere med ekspertviden i netop afretningsgrus.
Diverse webshops som fokuserer på en enkelt niche er mindre firmaer, som i de fleste tilfælde er danske, eventuelt sågar lokalt nær dig. Dem kan du hjælpe ved at købe afretningsgrus online på deres webshop.
Flertallet af niche webshops styrer selv produktionen af produkterne der sælges fra større webshops. Når du køber direkte fra nicheforretningerne online bør du få bedre priser.
Danmarks største byggecentre

10-4 blev grundlagt i 1947, og udgøres i dag af cirka 100 kollegaer i de 6 varehuse. 10-4 er specialiseret i salg til private og professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 500 millioner kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og omfatter i dag over 500 mennesker i kædens 9 byggecentre. Johannes Fog har specialiseret sig i at sælge til private, og afsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

afretningsgrus jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og beskæftiger i dag i nærheden af 2.100 kollegaer i selskabets 122 byggecentre. Jem og Fix tilstræber salg til private, og omsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

afretningsgrus silvan

Silvan kom frem i 1968, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 1.000 kollegaer i virksomhedens 41 byggecentre. Silvan sætter ind på salg til private, og sælger hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og beskæftiger i dag omkring 2.000 personer i byggemarkedets 104 varehuse. XL-Byg har fokus på salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 2.300 ansatte i selskabets 56 butikker. Bygma har specialiseret sig i salg til professionelle, og omsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og udgøres nu af omtrent 2.000 personer i firmaets 72 butikker. Stark fokuserer primært på salg til professionelle, og omsætter hvert år for cirka 7 milliarder kroner.

afretningsgrus harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og er i dag arbejdsgiver for flere end 2.000 kollegaer i firmaets 33 butikker. Harald Nyborg fokuserer primært på at sælge til private, og omsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

afretningsgrus bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og udgøres i dag af flere end 1.000 ansatte i byggemarkedets 17 varehuse. Bauhaus har sit primære fokus på billige priser til private, og sælger hvert år for over 2 milliarder kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og udgøres i dag af i omegn af 1.000 ansatte i deres 9 varehuse. Davidsen er specialiseret i billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Du skal ikke gå på kompromis med sikkerheden, så glem ikke sikkerhedsbeklædning bl.a. hoved- og fodbeklædning som hjælper dig mod mulige uheld. Det er klogt at du har styr på dit eget helbred i dit byggeprojekt, navnlig ifald du ikke skaffer professionel assistance.
2Ofte vil det være afgørende at udarbejde et regnskab for ombygningen, så du har en økonomisk ramme. Det kan vise sig at være en god idé at dokumentere alle omkostninger, og så nedskrive billige priser på hver eneste af dem.
3Ved projekter udendørs kan vejrsituationen få en vigtig rolle. Af den grund bør du hyppigt undersøge vejrprognosen i de dage der er op til projektets start, så du slipper for at det med et brag går i gang med at regne i samme sekund som du står midt i dit store projekt.
4Du burde måske overveje hvorvidt du magter at klare det hele selv, eller du hellere burde fremskaffe professionel hjælp til afslutningen af byggeriet. Såfremt du køber assistance fra en professionel anbefales det at hente priser fra en håndfuld entreprenører.
5Der viser sig som regel uforudsete bump på vejen når det gælder store projekter, og som følge heraf viser det sig meningsfuldt at der er afsat nok tid i agendaen, således at man kan føle sig overbevist om at man får det færdiggjort.
6Der findes et stort udvalg af vejledninger og videoer på forskellige hjemmesider hvor du kan få gratis hjælp. Navnligt YouTube faciliterer enormt meget brugbar info, ikke mindst hvis man skriver søgeordene på engelsk.
7Glem ikke at du kan indhente tilskud fra det offentlige til ombygninger. Det kan man få såfremt renoveringen bidrager positivt til klimaet. Bidraget betinges altså af at ombygningen influerer positivt på naturen.
8Man skal ikke gå ned på arbejdsredskaber. Typisk vil det vise sig klogt at du har udstyret disponibelt før du indleder byggeprojektet. I øvrigt er det fordelagtigt at medregne de her udgifter i din økonomiske plan.
9Det kan vise sig af stor betydning at have samtlige materialer tilgængelige på forhånd inden du tager fat på dit byggeprojekt. Du har god gavn af at notere en enkel oversigt hvorpå der noteres alt du har brug for, og så efterse hver enkelt ting, med øje for at du føler dig overbevist om at du har styr på det.
10Det kan være til god gavn at søge hjælp til arbejdet, i særdeleshed ved omfangsrige byggerier. Omfattende byggerier gør krav på mere end en person. Endvidere vil det blive mere effektivt og mere socialt at dele arbejdet med andre.
11Før du påbegynder byggeprocessen må det være usandsynligt essentielt at have styr på, at projektet ikke er ulovligt. Afhængigt af hvorhenne du bor kan der være mange love omkring, hvad du må, samt hvad der ikke må laves.
12Godt forarbejde vil være nøglen til at lykkes med byggeriet. Du bør sammensætte en velovervejet dagsorden, som beskriver hvilke gøremål du planlægger at løse hvornår, og som ligeledes indeholder en numerisk orden. Det anbefales at være realistisk når du sammensætter køreplanen.
De mest populære byggekæder
XL-Byg.dk har en bedømmelse på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er ret så betryggende. Vurderingen er regnet ud fra 2.856 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 59 % giver 5 stjerner, og bare 9 % giver den laveste karakter. Lige nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
Brugerne på Trustpilot vurderer 10-4.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket selvsagt er ret så godt arbejde. Evalueringen grundlægges af 19.208 ratings, hvor ikke mindre end 84 % har givet maksimum point, og blot 2 % kvitterer med bundkarakter. Indtil nu har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score er 4,6 ud af 5, som naturligvis er ultra betryggende. Bedømmelsen er baseret på 28.109 kommentarer, hvor ikke mindre end 76 % giver toprating, og alene 4 % har givet 1 stjerne. Som det er nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en score på 4,3 ud af 5, som tydeligvis er ekstremt beundringsværdigt. Ratingen grundlægges af 23.161 anmeldelser, hvoraf ikke mindre end 69 % har givet 5 stjerner, og alene 8 % kvitterer med den dårligste rating. På nuværende tidspunkt har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
DavidsenShop.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket altså er kolossalt imponerende. Bedømmelsen grundlægges af 11.467 meninger, hvor intet mindre end 86 % giver maksimum point, og kun 2 % kvitterer med bundkarakter. Indtil nu har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
Hvilken leveringsversion er smartest?

En lang række online firmaer giver nu om dage et hav af forskellige billige former for fragt til afretningsgrus. Det mest almindelige er nu til dags levering til en pakkeshop, hvor det er meget fleksibelt at kunne hente varerne når det passer ind i din hverdag. Leveringsformen er nemlig ultra praktisk, og i mange tilfælde tilmed den billigste leveringsløsning.

Du bør også beslutte dig for at bestille pakken til levering til din hjemmeadresse eller til dit arbejdes adresse. Fragtmuligheden viser sig sædvanligvis en smule mere omkostningsfuld, men lige så vel rigtig ukompliceret ift. afretningsgrus online. Den billigste leveringsmulighed vil dog i de fleste tilfælde være selv at hente ordren, hvilket dog afhænger af at du er lige ved online firmaets butikker, fx Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Leveringstiden på afretningsgrus kan i nogle tilfælde være meget vital såfremt man mangler din pakke inden for få dage, og derfor er det selvsagt vigtigt at vi kontrollerer leveringstiden ved afretningsgrus. En masse byggeforretninger – for eksempel Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix og Bauhaus – yder billig levering på næstkommende hverdag på en masse varer online, men husk at det regnes ud fra at bestillingen laves forud for et fastsat tidspunkt, med det formål at de med sikkerhed kan nå at få bestillingen klargjort før lagerpersonalet holder fyraften.

Nogle få e-handler i Danmark tilbyder portofri fragt på afretningsgrus online, men typisk er det kun gældende hvis der indkøbes for et præcist beløb. Alternativt skulle du udvælge den billigste leveringsmulighed, der typisk vil blive at få leveret pakken til et afhentningssted.

De fleste kæder udlover click-and-collect hvor du bestiller billig afretningsgrus online og selv henter i byggemarkedet. Fx Bauhaus, Bygma, Silvan, Stark, Davidsen, Harald Nyborg, Jem og Fix, XL-Byg og 10-4. Byggemarkederne tilbyder for eksempel afhentning af afretningsgrus i disse byer:

Ølstykke, Åbyhøj, Holbæk, Virum, Vejle, Skanderborg, Tilst, Hørsholm, Næstved, Jyllinge, Hillerød, Hedehusene, Hedensted, Ishøj, Hvidovre, Kolding, Frederiksberg, Middelfart, Brønshøj, Nørresundby, Højbjerg, Haderslev, Herlev, Aarhus, Frederiksværk, Hobro, Tårnby, Ballerup, Roskilde, Slagelse, Nyborg, Frederikshavn, Horsens, Gladsaxe, Haslev, Brøndby, Herning, Sønderborg, Værløse, Skive, Vordingborg, Albertslund, Greve, Korsør, Frederikssund, Grenaa, Odense, Nærum, Varde, Hjørring, Ringsted, København, Aalborg, Vanløse, Køge, Ikast, Kalundborg, Charlottenlund, Rudersdal, Odder, Allerød, Holstebro, Valby, Nykøbing Falster, Stenløse, Dragør, Lillerød, Helsingør, Struer, Kokkedal, Fredericia, Glostrup, Rønne, Birkerød, Lyngby, Aabenraa, Lystrup, Farum, Vallensbæk, Taastrup, Rødovre, Randers, Brønderslev, Thisted, Solrød Strand, Risskov, Svendborg, Esbjerg, Nakskov, Silkeborg, Viborg, Søborg, Gentofte, og Brabrand, .

Click-and-collect af afretningsgrus er tilgængeligt i de fleste områder af landet: Jylland (Vestjylland, Sydjylland, Midtjylland, Nordjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Østjylland), Fyn (Østfyn, Midtfyn, Vestfyn, Nordfyn, Sydfyn) og Sjælland (Lolland, Østsjælland, Bornholm, Hovedstaden, Sydsjælland, Amager, Vestsjælland, Falster, Midtsjælland, Nordsjælland).

Når man kigger i søgedata fremstår det klart, at internet shoppere som regel kigger efter eksempelvis afretningsgrus priser og billig afretningsgrus. Derudover ser vi som regel mennesker efterspørge blandt andet afretningsgrus online, afretningsgrus tilbud samt køb afretningsgrus, plus de store byggecentre som Silvan, Bauhaus, Jem og Fix, Stark, Bygma, Harald Nyborg, 10-4, Davidsen og XL-Byg.

Bedste tilbud på afretningsgrus

Det er i dag super bekvemt for folk at analysere tilbud på billige afretningsgrus online i blandt diverse netbutikker, og på grund af dette har en hel del online selskaber set sig nødsaget til at formindske prisniveauet på afretningsgrus enormt, og ydermere yde portofri fragt.

Trods dette kan det immervæk vise sig smart at kigge forbi diverse internet firmaer efter udsalg og tilbud på afretningsgrus online inden du gennemfører din handel, så du ikke er i tvivl om at skaffe sig den laveste pris. Se ikke bare på de kendte byggekæder som Silvan, Bauhaus, XL-Byg, Bygma, Harald Nyborg, Davidsen, Stark og 10-4.

Du må dog være omhyggelig med, at når en internet handler reklamerer billige afretningsgrus online til en pris som kan virke uforståeligt billig, så kunne det tit være et bevis på en uoprigtig internet shop. Kortbestillinger er heldigvis omfavnet af et regulativ, som hjælper dig som køber imod snydagtige shops på nettet.

Generelt tilråder vi handler med kort eller betalinger med mobilen. Som alternativ kunne du udnytte en løsning på afbetaling fra fx ViaBill, for så vidt du hellere vil finansiere pengene til afretningsgrus over tid. Det tilbydes ofte ved nichebutikker, men dog sjældent de velkendte byggecentre som fx XL-Byg, Harald Nyborg, Silvan, 10-4, Bygma, Bauhaus, Jem og Fix og Stark.

Når man kigger i søgedata er det klart, at netshoppere mange gange søger bl.a. afretningsgrus online og billig afretningsgrus. Derudover ser vi ofte netshoppere kigge efter for eksempel køb afretningsgrus, afretningsgrus priser og afretningsgrus tilbud.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg afretningsgrus er 719 kr. Pristjekket er vurderet til 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 8 brugeranmeldelser.

Bliver leveret til dato” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

Anvendelse: til fliser

Størrelser: 0-4 mm 0-8 mm

Mængder: 1 ton 20 kg 25 kg 800 kg 15 kg 1 m3 1000 kg 500 kg 25 kg

Levering: i bigbag trailer afhentning i poser vognlæs i sække løst leveret hent selv i løs vægt

Kig på tidligere køberes meninger

Trustpilot medfører altid relevante muligheder for at gennemstøve en stor portion forhenværende køberes betragtninger og derved kan det være til hjælp, at du betragter online virksomhedens bedømmelser forud for at du lægger din bestilling på billige afretningsgrus online.

Facebook bringer dig også ret så pålidelige chancer for at få indtryk af e-butikkens kundetilfredshed. Tilmed møder vi mange online forhandlere som gør det muligt at skrive en bedømmelse af deres køb, som ligeledes kan anvendes til at danne dig et indtryk af tidligere kunders oplevelser.

Inden folk køber billige afretningsgrus online hos en e-butik bør man for at være på den sikre side løbe igennem forhandlerens betingelser, det er dog typisk ikke særlig interessant, specielt ved de kendte byggemarkeder som XL-Byg, Stark, 10-4, Davidsen, Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg, Bygma og Jem og Fix.

Et nemt alternativ kunne derfor være at kigge hvorvidt internet webshoppen er verificeret af e-mærket, som typisk er et tegn på at online webshoppen understøtter de danske retningslinjer, udover at internet butikken undertiden efterses af eksperter der har megen viden om de gældende regler.

Desuden giver det dig chance for at få assistance, ifald du oplever dilemmaer med din ordre på afretningsgrus. Ligeledes er det en hjælp at køber er obs på de mest aktuelle retningslinjer gældende for købet af afretningsgrus online, til eksempel hvilken returrettighed online forretningen lover.

I den forbindelse er det ligeledes relevant, at man stadigvæk bibeholder sin kvittering på e-mail, så man i fremtiden kan vidne om sin bestilling af afretningsgrus, hvad end man bestiller ved Stark, Harald Nyborg, 10-4, Bygma, XL-Byg, Silvan, Davidsen, Bauhaus eller Jem og Fix.

Marianne gav 5 stjerner

Hurtig og høflig betjening

Kim Poulsen gav 4 stjerner

Alt var i orden

Kirsten V gav 5 stjerner

Hurtig levering af den ønskede vare

Susanne F gav 5 stjerner

Hurtigt og enkelt har handlet her mange…

9 gode råd til online indkøb
1En hel del internet virksomheder foreslår i dag en hel del forskellige billige leveringsudgaver til afretningsgrus. Førstevalget hos mange er lige nu at få afleveret pakken hos en pakkeshop, så du nemt selv kan hente de købte varer den dag der passer dig. Fragtformen er altså ekstremt let, samt mange gange også den mindst kostelige leveringstype.
2Trustpilot yder en række ærlige løsninger til at sondere en række aktuelle konsumenters domme og derved stiller vi forslag om, at du udforsker e-forhandlerens ratings før du shopper billige afretningsgrus online. Facebook yder endvidere ultra nyttige muligheder for at få indblik i online virksomhedens kundefokus.
3Den mindst kostelige leveringstype vil utvivlsomt være selv at hente ordren, men dette beroer på at du opholder dig nær webshoppens arbejdslager. Den fragtløsning kan vise sig at være særdeles udslagsgivende hvis du har brug for afretningsgrus om få sekunder. Alternativt så sikrer flere internet forhandlere fragtfri levering, men i mange tilfælde gælder det kun hvis man bestiller for en bestemt sum.
4Det er efterhånden rigtig praktisk for almindelige dødelige at vurdere tilbud online på billige afretningsgrus på forskellige online forhandlere, og med det motiv lover masser af firmaer på nettet gebyrfri levering. Det kan dog ikke desto mindre blive gavnligt at inspicere flere online varehuse efter billige priser forud for at du handler, så man er tryg ved at få fat i den mindst kostelige pris.
5Vi går generelt ind for køb med gængse betalingskort eller mobilbetaling. Bestillinger med kort er inkluderet i en anordning, hvilket værner køber overfor falske forhandlere på nettet. Alternativt kan du anvende et tilbud som eksempelvis ViaBill, forudsat du ønsker at afbetale omkostningerne over en længere periode.
6Generelt går vi ind for at efterse hvorvidt online butikken er godkendt af e-mærket, da det ofte er en erklæring om at internet selskabet opfylder de gældende danske regler, foruden at butikken ofte revurderes af eksperter som forstår de gældende bestemmelser. Inden folk handler billige afretningsgrus på en internet shop behøver man for at være på den sikre side læse dens forretningsvilkår.
7Leveringstidspunktet er jo rigtig afgørende om vi skal bruge pakken om et øjeblik, så i det øjemed er det naturligvis vigtigt at du ser leveringstidspunktet på afretningsgrus. Temmelig mange internet forhandlere annoncerer billig levering efter en enkelt hverdag på en hel del varenumre, der dog stiller krav om at ordren lægges forinden et fast klokkeslæt.
8Forud for at folk bestiller billige afretningsgrus på en shop på nettet bør de uden tvivl se på forhandlerens betingelser, dog er det i reglen et tidskrævende projekt. Tillige er det klogt at køberen er på vagt for de mest betydningsfulde forhold der kan have indflydelse på købet af billige afretningsgrus online, eksempelvis den returpolitik butikken benytter.
9Nogle online varehuse byder på billig levering på afretningsgrus, men i de fleste tilfælde er det under betingelse af at man køber for en præcis sum. Som alternativ burde du snuppe den mest betalelige fragtmetode, hvilket i mange tilfælde vil være at få fragtfirmaet til at bringe produkterne til en pakkeshop. Denne bliver undertiden lige så vel særdeles fremkommelig. Den mest betalelige metode til levering vil dog i de fleste tilfælde være at hente produkterne selv.
Har du brug for hjælp?

Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk