GrusPris.dk

Bakkegrus pristjek

Er du på udkig efter bakkegrus? Vi har fundet 4 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 1.000 kg for kun 695 kr. Det er 51 % billigere end den dyreste webshop.

Så er spørgsmålet bare, hvor meget du skal købe. Du kan ændre i værdierne herunder, og klikke "Beregn", så får du svar på hvor mange kg bakkegrus du har brug for.

m2 areal x cm lag = kg bakkegrus

Laveste pris for 1.000 kg bakkegrus inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
695 kr.Køb
1.109 kr.Køb
1.427 kr.Køb
1.621 kr.Køb

*Seneste opdatering: 15. januar 2021 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Størrelser: 0-8 mm 0-4 mm 0-2 mm

Mængder: 25 kg 1 ton 20 kg 1 m3 15 kg 25 kg 1000 kg 500 kg 800 kg

Levering: i sække i poser hent selv løst leveret afhentning trailer i bigbag i løs vægt vognlæs

Brands: Skalflex Weber

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Såfremt du vil have dine byggematerialer nu og her eller bare ønsker at undgå fragten, så kunne du med fordel køre varerne selv. Dette er specielt muligt ved de udbredte byggecentre.
For mange er et byggeprojekt ens betydende med stribevis af spørgsmål. Derved kan du med fordel vælge en webshop, som giver hjælp til valg af bakkegrus.
Nogle byggemarkeder fremviser et enormt produktsortiment, hvorimod nogle er specialiserede i en specifik varegruppe. Du skal afveje om det er betydningsfuldt for dig at have adskillige varer at vælge i mellem, udover blot bakkegrus.
Du skal have fokus på hvilke betingelser der gør sig gældende i forbindelse med dit køb online, så du undgår problemer med eksempelvis reklamationer. Du bør derfor tjekke byggemarkedets betingelser.
Det er helt klart super afgørende at tjekke, om det produkt du planlægger at købe online faktisk er på lager i byggemarkedet. Ellers kan du være tvunget til vælge et andet.
Der vil være forskel på prisen på billige bakkegrus fra webshop til webshop. En del satser på gode priser, hvorimod andre fokuserer på kompetent sparring. Du skal forholde dig til hvad der er vigtigst for dig.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er populære og velkendte firmaer, hvilket kan bidrage til en tryghedsfølelse når man handler online. Det vil nogle se som positivt.
De udbredte byggemarkeder sælger varer fra alverdens leverandører, og takket være dette kan du købe fra et stort udvalg af bakkegrus online.
De udbredte byggemarkeder findes i hele landet, og derved har mange tilbuddet om at handle online og transportere varerne på egen hånd. Som følge af det har man chancen for at undgå fragtomkostningen, samt endda få produkterne med det samme.

Nichewebshop

Majoriteten af niche netbutikker har et indgående kendskab til deres produkter, da de udelukkende sælger disse varer. Af den grund formår de at yde mere kyndig assistance fra nogle der er eksperter i lige præcis bakkegrus.
Mange nicheforretninger på nettet er små firmaer, der typisk er danske, muligvis endda lokalt fra dit område. Disse støtter du når du handler bakkegrus online hos dem.
De fleste webshops i små nicher producerer selv de varer der kan købes fra de større webshops. Ved at købe direkte hos de nichefokuserede webshops online får du ekstra gode tilbud.
Danmarks største byggekæder
bakkegrus jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og beskæftiger nu mere end 2.100 medarbejdere i byggemarkedets 122 byggecentre. Jem og Fix har fokus på gode tilbud til private, og sælger hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

Bygma kom frem i 1952, og udgøres nu af mere end 2.300 kollegaer i deres 56 varehuse. Bygma specialiserer sig i at sælge til professionelle, og sælger hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

bakkegrus silvan

Silvan begyndte i 1968, og lønner i dag cirka 1.000 ansatte i byggemarkedets 41 varehuse. Silvan har sit primære fokus på salg til private, og sælger hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

10-4 åbnede i 1947, og lønner i dag i omegn af 100 kollegaer i forretningens 6 byggecentre. 10-4 sætter ind på gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 500 millioner kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og er i dag arbejdsgiver for omkring 1.000 medarbejdere i de 9 byggecentre. Davidsen sætter ind på at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

bakkegrus harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og omfatter i dag i omegn af 2.000 mennesker i firmaets 33 varehuse. Harald Nyborg sætter ind på salg til private, og sælger hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og udgøres i dag af cirka 2.000 ansatte i de 104 varehuse. XL-Byg er specialiseret i at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for over 5 milliarder kroner.

Stark blev etableret i 1896, og styres dagligt af over 2.000 mennesker i deres 72 butikker. Stark specialiserer sig i at sælge til professionelle, og sælger årligt for cirka 7 milliarder kroner.

bakkegrus bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og udgøres i dag af i nærheden af 1.000 personer i firmaets 17 varehuse. Bauhaus fokuserer på at sælge til private, og sælger hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og omfatter i dag cirka 500 ansatte i forretningens 9 byggecentre. Johannes Fog sætter ind på at sælge til private, og omsætter hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Man må aldrig gå ned på udstyr. Ofte vil det vise sig yderst relevant at du har værktøjet klar idet du tager fat på arbejdet. Det er desuden en fordel at inkludere de tilhørende udgifter i byggeriets regnskab.
2Ofte vil det være fundamentalt at lave et budget for byggeriet, så man har styr på penge-delen af det. Det bør være forstandigt at nedfærdige hver eneste udgiftspost, hvorefter man kunne nedskrive udgiften ved dem én og én.
3Du har adgang til vældig mange vejledninger og videoer online som der kan findes inspiration i. Særligt YouTube giver store mængder udbytterig information, særligt når man søger på engelsk.
4I god tid inden at du går i gang med dit byggeprojekt kan det blive meget meningsfuldt at du sikrer dig, at byggeriet er inden for lovens rammer. Med udgangspunkt i hvor du bor vil der være forskellige retningslinjer for, hvad du gerne må, samt hvad der er ulovligt.
5Det vil vise sig meningsfuldt at du har alle materialer disponible forud for at du indleder eksekveringen. Du kan med fordel udfærdige en enkel indkøbsseddel hvorpå der noteres alt hvad som er nødvendige, og dernæst eftergå hver eneste ting, så du bliver sikker på at du har det hele.
6Nogle gange kan man spørge om hjælp rent økonomisk til ombygninger. Det gives forudsat at renoveringen gør en forskel for klimaet. Modtagelsen af støtte kræver dermed at renoveringen influerer positivt på klimaet.
7Godt forarbejde viser sig som kilden til succes med byggeriet. Du bør sammensætte en klar plan, der dikterer hvilke arbejdsopgaver der laves hvornår, samt derudover en kronologisk rækkefølge. Husk at være skarp idet du udarbejder arbejdsplanen.
8Der viser sig stort set altid ubelejlige bump på vejen når det gælder større projekter, og på grund af det viser det sig betydningsfuldt at man har afsat en del tid i kalenderen, som er vigtigt for at man føler sig ubekymret om at nå i mål til tiden.
9Du skal aldrig nogensinde undlade at tage højde for dit velbefindende, så glem ej arbejdstøj som fx sikkerhedshjelm som beskyttelse imod mulige skader. Det er af stor betydning med fokus på dit eget helbred i arbejdet, specielt hvis du ikke investerer i eksperthjælp.
10Du bør tænke over hvorvidt det er muligt at lave hele projektet selv, eller du hellere burde få professionel hjælp til dele af det. Ifald du vil benytte professionel hjælp er det fordelagtigt at indhente tilbud fra flere firmaer.
11For projekter udenfor kan vejret få en vigtig rolle. På grund af dette må du ofte tjekke vejrmeldingerne i den tid der er op til byggeprojektet, så det ikke uden du havde set det komme begynder at stå ned i stænger i samme sekund som du er godt i gang med det avancerede byggeprojekt.
12Det kan vise sig at være godt at søge en hjælpende hånd til dele af projektet, navnlig når det kommer til omfattende projekter. Enkelte byggerier kræver flere folk. Desuden er det mere produktivt og mere interessant at dele arbejdet med nogen.
Danskernes favorit byggemarkeder
XL-Byg.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket klart er meget flot. Vurderingen er et gennemsnit af 2.856 kommentarer, hvoraf intet mindre end 59 % giver 5 stjerner, og alene 9 % har givet dumpekarakter. Nu og her har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
10-4.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som naturligvis er virkelig imponerende. Evalueringen er et gennemsnit af 19.208 ratings, hvoraf imponerende 84 % giver den højeste karakter, og blot 2 % giver den dårligste rating. I øjeblikket har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk anmeldes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket klart er kolossalt overlegent. Bedømmelsen grundlægges af 28.109 meninger, hvor imponerende 76 % har givet topkarakter, og kun 4 % kvitterer med bundkarakter. Som det ser ud nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
Bauhaus.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som klart er enormt godt arbejde. Ratingen er et gennemsnit af 23.161 tilkendegivelser, hvor imponerende 69 % kvitterer med den højeste karakter, og bare 8 % giver den dårligste rating. Indtil nu har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, hvilket i særdeleshed er ret så beundringsværdigt. Scoren er et gennemsnit af 11.467 meninger, hvoraf imponerende 86 % kvitterer med maksimum point, og alene 2 % kvitterer med 1 stjerne. Lige nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.

Mest stillede spørgsmål til bakkegrus

 • Hvor er bakkegrus på tilbud?
 • Hvor meget vejer bakkegrus?
 • Hvad er bakkegrus?
 • Hvad koster bakkegrus?
 • Hvor købes bakkegrus billigt?
 • Hvor købes bakkegrus online?
 • Hvilken fragttype er bedst?

  En stor portion forretninger på nettet tildeler nu om dage mange forskellige billige leveringsformer til bakkegrus. En der er meget anvendt er efterhånden at få bragt ordren til en pakkeshop, så du nemt selv kan hente din pakke når du har mulighed for det. Leveringsmetoden er nemlig ualmindeligt let, og endda tillige den mest prisbevidste fragtmetode.

  Du bør tillige planlægge at få ordren sendt til din bolig eller ud på dit arbejde. Den bliver tit en sjat dyrere, men til gengæld særdeles smertefri med bakkegrus online. Den mest betalelige mulighed for levering vil dog altid vise sig at være at hente varerne selv, som jo beroer på at du er tæt på online forretningens byggecenter, for eksempel Silvan, Jem og Fix, Bauhaus eller Harald Nyborg.

  Fragtperioden på bakkegrus kan vise sig at være temmelig afgørende forudsat vi mangler varen med det samme, så af den grund er det virkelig væsentligt at du efterser den estimerede leveringstid på bakkegrus. En masse e-handler – fx Bauhaus, Jem og Fix, Silvan og Harald Nyborg – giver billig 1 dags fragt på adskillige varenumre online, men vær obs på at det regnes ud fra at bestillingen laves inden et nøjagtigt klokkeslæt, med hensynstagen til at de kan nå at få varen klar forud for at de lageransatte får fri.

  Flere internet butikker garanterer fragtfri levering på bakkegrus online, men i de fleste tilfælde afkræver det at der shoppes for et fastsat beløb. Ellers kunne man udvælge den mindst kostelige mulighed for levering, som gerne er at få dem til at bringe bestillingen til et udleveringssted.

  En del netbutikker udlover click-and-collect hvor du handler billig bakkegrus online men selv henter i byggecenteret. Fx 10-4, Bygma, Silvan, Jem og Fix, XL-Byg, Harald Nyborg, Davidsen, Stark og Bauhaus. De foreslår for eksempel klik-og-hent på bakkegrus i følgende områder:

  Virum, Solrød Strand, Grenaa, Risskov, Vordingborg, Haderslev, Brønshøj, Vejle, København, Frederiksberg, Aalborg, Ballerup, Søborg, Aarhus, Hedensted, Brønderslev, Ikast, Hillerød, Svendborg, Skive, Charlottenlund, Nørresundby, Åbyhøj, Allerød, Rødovre, Birkerød, Korsør, Gentofte, Hedehusene, Glostrup, Farum, Varde, Fredericia, Gladsaxe, Køge, Jyllinge, Holbæk, Frederikssund, Nyborg, Roskilde, Skanderborg, Silkeborg, Frederiksværk, Hvidovre, Albertslund, Brabrand, Næstved, Brøndby, Ringsted, Højbjerg, Nærum, Herlev, Sønderborg, Esbjerg, Holstebro, Hobro, Ishøj, Lillerød, Odder, Struer, Kolding, Helsingør, Hørsholm, Frederikshavn, Kokkedal, Lystrup, Rudersdal, Kalundborg, Tilst, Haslev, Ølstykke, Nykøbing Falster, Aabenraa, Stenløse, Viborg, Slagelse, Vallensbæk, Middelfart, Hjørring, Taastrup, Randers, Rønne, Tårnby, Nakskov, Herning, Værløse, Thisted, Odense, Vanløse, Greve, Valby, Horsens, Dragør, og Lyngby, .

  Klik-og-hent for bakkegrus er muligt i de fleste dele af Danmark: Jylland (Sydjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Vestjylland, Østjylland, Midtjylland, Nordjylland), Fyn (Østfyn, Nordfyn, Vestfyn, Midtfyn, Sydfyn) og Sjælland (Bornholm, Falster, Sydsjælland, Nordsjælland, Hovedstaden, Lolland, Midtsjælland, Amager, Østsjælland, Vestsjælland).

  Ved indkig i statistikkerne bliver det tydeligt, at internetbrugere jævnligt efterspørger bl.a. bakkegrus tilbud og bakkegrus online. Man ser derudover tit mennesker søge efter bl.a. bakkegrus priser, køb bakkegrus samt billig bakkegrus, foruden de udbredte byggekæder som Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix, XL-Byg, Stark, Davidsen, 10-4, Silvan og Bygma.

  Find den bedste pris på bakkegrus

  Det er jo efterhånden ekstremt let gængeligt for alle at kigge efter tilbud på billige bakkegrus online på flere butikker på nettet, og altså har adskillige e-firmaer ikke kunne slippe for at trykke udsalgspriserne på bakkegrus en hel del, og ovenikøbet love portofri levering.

  Dog kan det alligevel blive lukrativt at sammenligne nogle forskellige netshops efter tilbud og udsalg på bakkegrus online forud for at du handler, sådan at man er skudsikker på at skaffe sig den mest betalelige pris. Kig ikke blot hos de gængse byggemarkeder som 10-4, Harald Nyborg, Bygma, Davidsen, Bauhaus, Jem og Fix, Silvan og XL-Byg.

  Man må trods alt være obs på, at i tilfælde af at en online webshop tilbyder billige bakkegrus online til salg for en pris der anses for umådelig billig, er det undertiden være et symbol på en svindel webbutik. Kortkøb er på den anden side indbefattet af et regulativ, der skærmer os imod uoprigtige online forretninger.

  Vi slår generelt et slag for bestillinger med kort eller MobilePay. Som en anden løsning kan du benytte en løsning på afbetaling fra fx ViaBill, hvis du har til hensigt at afbetale omkostningerne til bakkegrus ude i fremtiden. Dette fås normalt i specialiserede webshops, men ikke de udbredte byggemarkeder som for eksempel Jem og Fix, XL-Byg, Bygma, Davidsen, Bauhaus, Stark, Silvan og 10-4.

  Når man kigger i tendenserne står det tydeligt, at netshoppere tit leder efter eksempelvis bakkegrus priser og køb bakkegrus. Man ser derudover tit online shoppere søge efter eksempelvis bakkegrus online, billig bakkegrus og bakkegrus tilbud.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg bakkegrus er 719 kr. Pristjekket er vurderet til 4.2 ud af 5 stjerner baseret på 4 brugeranmeldelser.

  Stjerneklar service!” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Størrelser: 0-4 mm 0-8 mm 0-2 mm

  Mængder: 800 kg 25 kg 1 m3 20 kg 1 ton 15 kg 25 kg 1000 kg 500 kg

  Levering: i bigbag løst leveret hent selv i poser i løs vægt i sække trailer afhentning vognlæs

  Brands: Skalflex Weber

  Kig på tidligere brugeres synspunkter

  Trustpilot genererer absolut fantastiske chancer for at inspicere forskellige andre konsumenters evalueringer og herved er det anbefalelsesværdigt, at du tager et kig på internet selskabets omtaler før du placerer din ordre på billige bakkegrus online.

  Facebook genererer endvidere stort set værdifulde muligheder for at få indblik i e-forretningens pålidelighed. Desuden møder vi nogle e-forretninger som giver folk mulighed for at registrere en evaluering af deres køb, hvilket ligeledes burde anvendes til at vurdere kundetilfredsheden.

  Inden folk shopper billige bakkegrus online i en internet webshop kan de for at være sikker betragte deres handelsaftale, men det er for det meste ikke videre spændende, i særdeleshed på de kendte byggekæder som Silvan, Stark, Davidsen, Bauhaus, Bygma, Jem og Fix, XL-Byg, 10-4 og Harald Nyborg.

  Et nemmere alternativ kan derfor være at se nærmere på hvorvidt internet virksomheden er godkendt af e-mærket, fordi det almindeligvis er en forsikring om at internet shoppen overholder de gældende danske regler, samt at shoppen ofte revurderes af sagkyndige som har den nødvendige knowhow om reglerne på området.

  Desuden får du mulighed for hjælpende service, for så vidt du udsættes for besvær med din shopping med bakkegrus. Dertil støtter vi at kunden er vaks omkring de grundlæggende retningslinjer der influerer på købet af bakkegrus online, som fx den byttepolitik online forhandleren anvender.

  I den sammenhæng er det virkelig relevant, at man altid sikrer ens kvittering på e-mail, så man i fremtiden kan bevidne sin bestilling af bakkegrus, uagtet om man har handlet ved XL-Byg, Davidsen, Jem og Fix, Bygma, 10-4, Harald Nyborg, Stark, Silvan eller Bauhaus.

  Martin V gav 5 stjerner

  Nem og hurtig service til gode priser…

  Poul gav 4 stjerner

  Helt i orden.

  Jesper I gav 5 stjerner

  Hurtig og korrekt levering.

  Jørgen gav 5 stjerner

  God til prisen

  9 tips til når du køber online
  1Forud for at folk handler billige bakkegrus på en netshop kunne man på en vis måde tyde webshoppens vilkår, men det er ofte et omfattende arbejde. Ydermere går vi ind for at køberen er vidende om de mest betydningsfulde forhold der kan have betydning for handlen med billige bakkegrus online, som eksempelvis den returrettighed online forretningen tilbyder.
  2Den prisbilligste leveringsform er uden tvivl at hente varerne selv, men den løsning afhænger af at du befinder dig i kort afstand af internet webshoppens arbejdslager. Den leveringsmulighed kan være ekstremt vigtig når vi står og skal bruge bakkegrus inden for få dage. Alternativt så sikrer enkelte outlets på nettet levering uden beregning, men for det meste påkræves det at du handler for en fastsat sum.
  3Trustpilot forærer dig temmelig passelige løsninger til at sondere forskellige tidligere forbrugeres betragtninger og på grund af dette støtter vi, at du beser e-forretningens vurderinger før du shopper billige bakkegrus online. Facebook byder på tillige altid tiltalende løsninger til at få indblik i internet shoppens troværdighed.
  4Visse internet firmaer lover gebyrfri levering på bakkegrus, men i de fleste tilfælde kræver det at du handler for en bestemt pris. Desuden kunne man overveje den mest billige mulighed for fragt, hvilket ofte vil være at få fragtfirmaet til at køre dine varer til en pakkeshop. Fragtmuligheden er af og til endda yderst enkel. Den mest betalelige mulighed for fragt kan ikke modsiges at være at du selv henter ordren.
  5Generelt foreslår vi at efterse hvorvidt internet selskabet er verificeret af e-mærket, som bør være en erklæring om at internet firmaet anerkender de danske love, samt at shoppen fra tid til anden revurderes af sagkyndige der kender til bestemmelserne på området. Inden nogen bestiller billige bakkegrus hos en internet handler behøver de når alt kommer til alt gennemgå netbutikkens handelsbetingelser.
  6En del online webshops giver på nuværende tidspunkt diverse forskellige billige muligheder for fragt til bakkegrus. En af de populære er efterhånden levering til en pakkeshop, og så afhenter du blot pakken når du har mulighed for det. Muligheden er nemlig virkelig overkommelig, og tit endda den mest letkøbte løsning til levering.
  7Generelt slår vi et slag for shopping med kort eller MobilePay. Kortkøb er en del af en forordning, hvilket hjælper dig overfor falske e-forretninger. Som alternativ bør du anvende en afdragsløsning som eksempelvis ViaBill, såfremt du har til hensigt at klare beløbet over tid.
  8Det er jo særligt praktisk for alle og enhver at undersøge tilbud online på billige bakkegrus hos forskellige internet webshops, og herved tilbyder flertallet af forretninger på nettet fragt uden betaling. Det kan ikke desto mindre blive gunstigt at sammenligne nogle forskellige e-forretninger efter tilbud og udsalg forinden du færdiggør din shopping, så du er sikker på at få fat i den mindst kostelige pris.
  9Leveringsdygtigheden er jo super relevant når vi behøver varerne om kort tid, og herved er det rimelig på sin plads at du studerer den estimerede leveringstid for bakkegrus. Størstedelen af firmaer på nettet udlover billig levering på blot en enkelt hverdag på mange produkter, men vær opmærksom på at det er forudsat at bestillingen fuldbyrdes forinden et besluttet tidspunkt.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk