GrusPris.dk

Brolæggergrus pristjek

Er du på udkig efter brolæggergrus? Vi har fundet 4 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 1.000 kg for kun 695 kr. Det er 51 % billigere end den dyreste webshop.

Så er spørgsmålet bare, hvor meget du skal købe. Du kan ændre i værdierne herunder, og klikke "Beregn", så får du svar på hvor mange kg brolæggergrus du har brug for.

m2 areal x cm lag = kg brolæggergrus

Laveste pris for 1.000 kg brolæggergrus inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
695 kr.Køb
1.109 kr.Køb
1.427 kr.Køb
1.621 kr.Køb

*Seneste opdatering: 15. januar 2021 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Størrelser: 0-8 mm

Mængder: 25 kg 1 ton 25 kg 1000 kg 800 kg 1 m3 500 kg 20 kg 15 kg

Levering: trailer i poser i løs vægt i bigbag vognlæs løst leveret afhentning hent selv i sække

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Når du står og skal bruge produkterne hurtigt eller bare gerne vil spare fragtomkostningen, så kan du med fordel hente byggematerialerne personligt. Det er i særdeleshed en mulighed i de kendte byggecentre.
Du skal være opmærksom på hvilke retningslinjer webshoppen udsteder ved dit køb online, så du undgår problemer med for eksempel returnering. Af den grund bør man læse netbutikkens regningslinjer.
Flere byggekæder fremviser et stort varesortiment, imens øvrige specialiserer sig i en enkelt varetype. Du skal vurdere hvorvidt det er afgørende for dig at du har mange varegrupper at vælge i blandt, udover bare brolæggergrus.
Der er forskel på prisen på billige brolæggergrus hos de forskellige online byggecentre. En del tilbyder lave priser, hvorimod øvrige vil have kompetent rådgivning. Du må forholde dig til hvad der betyder mest for dig.
Det er absolut ekstremt afgørende at se, om den vare du planlægger at købe online faktisk er på lager i det pågældende byggemarked. Alternativt må du tjekke de andre.
For en del er et byggeprojekt forbundet med en stor portion spørgsmål. Derfor vil du med fordel kunne vælge en webshop, hvor du kan modtage hjælp og vejledning omkring brolæggergrus.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggecentre finder du mange steder i landet, og derfor har mange valget om at købe online og fragte materialerne på egen hånd. Hermed kan du undgå fragtgebyret, samt tilmed få produkterne med det samme.
De store byggekæder er udbredte og anerkendte forretninger, hvilket medvirker til ubekymrethed til dig der shopper online. Dette vil nogle se som positivt.
De kendte byggemarkeder køber varer fra diverse nichebutikker, og af den grund kan du bestille fra et stort sortiment af brolæggergrus online.

Nichewebshop

Forskellige nichefokuserede netbutikker er opstartsvirksomheder, der i de fleste tilfælde er dansk ejede, måske ovenikøbet fra dit lokalområde. Disse har du mulighed for at hjælpe idet du handler brolæggergrus online på deres webshop.
Mange specialiserede netbutikker er producenter af produkterne der sælges i de store byggekæder. Når du køber direkte hos nicheforretningerne online bør du få en bedre pris.
Hovedparten af nicheforretninger på nettet er eksperter i de produkter de sælger online, da de udelukkende sælger disse produkter. Følgelig bør du modtage ekstremt kyndig service fra personale der er specialister i netop brolæggergrus.
De 10 største byggemarkeder

Davidsen så dagens lys i 1944, og beskæftiger i dag i omegn af 1.000 ansatte i deres 9 byggecentre. Davidsen har specialiseret sig i gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og lønner i dag omtrent 500 mennesker i virksomhedens 9 byggecentre. Johannes Fog har fokus på salg til private, og sælger hvert år for omkring 1 milliard kroner.

brolæggergrus harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og beskæftiger nu i omegn af 2.000 personer i de 33 butikker. Harald Nyborg specialiserer sig i at sælge til private, og sælger årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og omfatter i dag mere end 2.000 personer i forretningens 104 butikker. XL-Byg har fokus på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Bygma åbnede i 1952, og beskæftiger nu flere end 2.300 medarbejdere i deres 56 varehuse. Bygma fokuserer på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

10-4 begyndte i 1947, og beskæftiger nu over 100 medarbejdere i de 6 butikker. 10-4 er specialiseret i gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for cirka 500 millioner kroner.

brolæggergrus bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og er nu arbejdsplads for omtrent 1.000 personer i de 17 varehuse. Bauhaus specialiserer sig i gode tilbud til private, og afsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

brolæggergrus jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og udgøres i dag af i omegn af 2.100 mennesker i forretningens 122 byggecentre. Jem og Fix er specialiseret i billige priser til private, og omsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 2.000 medarbejdere i selskabets 72 varehuse. Stark specialiserer sig i salg til professionelle, og omsætter årligt for over 7 milliarder kroner.

brolæggergrus silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og lønner i dag ca. 1.000 ansatte i de 41 butikker. Silvan tilstræber at sælge til private, og sælger hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Der er rigelige mængder af instruktioner og videoer på nettet som der kan findes hjælp i. Specielt YouTube er kilde til betydelige mængder anvendelig oplysning, specielt når man benytter den engelske version.
2I mange tilfælde vil det være af stor betydning at have et budget for istandsættelsen, så du følger sig i kontrol med udgifterne. Det kan vise sig at være fordelagtigt at kortlægge hver eneste udgiftspost, hvorefter man kunne nedfælde omkostningen ved dem én og én.
3For opgaver udenfor har vind og vejr en essentiel rolle. Således bør du hyppigt se vejrforudsigelserne i de dage der er op til byggeprojektet, så det ikke uventet går i gang med at regne bedst som du er ved at færdiggøre det ellers velplanlagte projekt.
4Måske du burde regne på om det er muligt at klare det hele selv, eller du hellere skal skaffe professionel hjælp til noget af arbejdet. Såfremt du tager imod assistance fra en professionel er der penge at spare ved at tage imod tilbud fra flere foretagender.
5Det er essentielt at have de nødvendige materialer disponible forinden du påbegynder byggeprocessen. Du kan med fordel sammensætte en simpel indkøbsseddel som samler alt det der er nødvendige, og så eftergå materialerne, med øje for at du sikrer dig at der ikke er nogen mangler.
6I god tid inden at du igangsætter dit byggeprojekt kan det være vildt essentielt med en forsikring om, at byggeriet ikke er i strid med loven. Med udgangspunkt i hvordan du bor kan der vise sig en række love som beskriver, hvad du må, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
7Du skal unden ingen omstændigheder forsømme dit velbefindende, så glem ej påklædning inklusiv hjelm og sko som hjælper dig mod hændelige skader. Det er yderst relevant at du har styr på sikkerheden i dit byggeprojekt, især såfremt du ikke sikrer dig assistance fra en fagperson.
8Der præsenterer sig jævnligt uforudsete udfordringer i forbindelse med omfangsrige projekter, og herved vil det vise sig betydningsfuldt at man har afsat god tid i kalenderen, med det formål at man føler sig tryg ved at nå det til den planlagte tid.
9Du vil nødig undvære værktøj. Tit vil det være fordelagtigt at have udstyret parat når du går løs med byggeriet. Det er desuden en fordel at medtage de her omkostninger i budgettet for byggeriet.
10I visse tilfælde kan man indhente tilskud fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det tilbydes ifald renoveringen gør en forskel for miljøet. Modtagelsen af støtte er altså afhængig af at renoveringen gør en positiv forskel for planeten.
11Planlægning viser sig som vejen til at nå problemfrit i mål med din byggeproces. Du kunne overveje at have en gennemarbejdet agenda, der fortæller hvilke opgaver der skal laves på hvilket tidspunkt, som også inkluderer en prioriteret rækkefølge. Vær realistisk i sammensætningen af din agenda.
12Det kan vise sig at være godt at spørge om assistance til byggeprojektet, ikke mindst hvis det er vigtige arbejdsopgaver. Omfangsrige ombygninger gør krav på mere end en person. Ydermere viser det sig bedre og mere interessant når man er flere om det.
De højest ratede byggemarkeder
Brugerne på Trustpilot vurderer Harald-Nyborg.dk til 4,6 ud af 5 stjerner, hvilket selvsagt er ultra betryggende. Bedømmelsen er baseret på 28.109 bedømmelser, hvoraf hele 76 % giver 5 stjerner, og blot 4 % kvitterer med dumpekarakter. Indtil nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
XL-Byg.dk er bedømt til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som jo er virkelig betryggende. Vurderingen tager udgangspunkt i 2.856 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 59 % har givet maksimum point, og blot 9 % har givet dumpekarakter. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
Bauhaus.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er temmelig godt arbejde. Ratingen er baseret på 23.161 anbefalinger, hvoraf hele 69 % giver toprating, og bare 8 % giver bundkarakter. Indtil nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,7 ud af 5, som uden tvivl er ualmindeligt betryggende. Vurderingen grundlægges af 11.467 meninger, hvor imponerende 86 % kvitterer med maksimum point, og blot 2 % giver 1 stjerne. Til dato har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
10-4.dks Trustpilot-rating er 4,7 ud af 5, som i særdeleshed er enormt godt arbejde. Scoren er regnet ud fra 19.208 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 84 % giver den bedste karakter, og kun 2 % har givet den dårligste rating. Pt. har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.

Sædvanlige spørgsmål hvad angår brolæggergrus

 • Hvor meget vejer brolæggergrus?
 • Hvor købes brolæggergrus billigt?
 • Hvad er brolæggergrus?
 • Hvor er brolæggergrus på tilbud?
 • Hvad koster brolæggergrus?
 • Hvor købes brolæggergrus online?
 • Hvilken fragtform skal jeg vælge?

  En del internet varehuse tilbyder nu om dage diverse billige leveringsmuligheder til brolæggergrus. En sikker vinder er nu til dags at få sendt til en pakkeshop, hvor det nemlig er ret fleksibelt for dig at kunne hente din ordre på et selvvalgt tidspunkt. Leveringsformen er altså usædvanlig uproblematisk, og ofte endvidere den mest prisbevidste mulighed for fragt.

  Du kunne tillige forsøge at få leveret til din adresse eller til dit arbejdes adresse. Fragtmetoden viser sig sædvanligvis et hak mere bekostelig, men på den anden side særligt bekvem for brolæggergrus online. Den mest prisbevidste fragtmetode er unægtelig at hente ordren selv, men den løsning nødvendiggør at du bor lige ved online forretningens butikker, fx Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus eller Jem og Fix.

  Fragtperioden på brolæggergrus kan være særdeles væsentlig om du behøver dine nye produkter inden for få dage, så derfor er det naturligvis centralt at man efterser det estimerede leveringstidspunkt ved brolæggergrus. Masser af online forretninger – herunder Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus og Silvan – annoncerer billig dag-til-dag fragt på mange af shoppens varer online, hvilket dog stiller krav om at du når at bestille tidligere end et fastslået tidspunkt, så de har en chance for at nå at få produkterne ud af døren inden pakkepersonalet tager hjem.

  Indtil flere online selskaber sikrer portofri fragt på brolæggergrus online, men i de fleste tilfælde forudsætter det at man aftager for et konkret beløb. Ellers skal du beslutte sig for den billigste fragtmetode, hvilket tit vil være at få fragtfirmaet til at levere ordren til et udleveringssted.

  De største byggemarkeder udlover afhentning hvor man bestiller billig brolæggergrus online og afhenter i byggecenteret. Eksempelvis Jem og Fix, Stark, Silvan, XL-Byg, Harald Nyborg, Bauhaus, 10-4, Davidsen og Bygma. De tilbyder for eksempel afhentning af brolæggergrus i følgende byer:

  Hobro, Fredericia, Nykøbing Falster, Risskov, Brabrand, Nyborg, Ishøj, Hvidovre, Esbjerg, Næstved, Ølstykke, Kokkedal, Helsingør, Vejle, Skive, Herning, Rødovre, Søborg, Hillerød, Holstebro, Viborg, Gladsaxe, Thisted, Slagelse, Birkerød, Albertslund, Taastrup, Korsør, Aarhus, Horsens, Virum, Rønne, Varde, Gentofte, Kalundborg, Farum, Nørresundby, København, Haslev, Frederikssund, Herlev, Aabenraa, Nakskov, Allerød, Brøndby, Dragør, Stenløse, Randers, Valby, Køge, Ikast, Åbyhøj, Frederikshavn, Lillerød, Kolding, Odder, Hørsholm, Højbjerg, Hjørring, Ringsted, Greve, Jyllinge, Skanderborg, Middelfart, Svendborg, Odense, Vanløse, Hedehusene, Charlottenlund, Brønderslev, Frederiksberg, Sønderborg, Silkeborg, Vordingborg, Nærum, Tilst, Glostrup, Lyngby, Vallensbæk, Frederiksværk, Hedensted, Brønshøj, Aalborg, Solrød Strand, Holbæk, Rudersdal, Haderslev, Værløse, Roskilde, Lystrup, Struer, Ballerup, Grenaa, og Tårnby, .

  Click-and-collect af brolæggergrus er tilgængeligt i samtlige områder af Danmark: Jylland (Østjylland, Midtjylland, Syddanmark, Vestjylland, Sydjylland, Nordjylland, Sønderjylland), Sjælland (Lolland, Sydsjælland, Bornholm, Hovedstaden, Falster, Vestsjælland, Nordsjælland, Amager, Østsjælland, Midtsjælland) og Fyn (Vestfyn, Midtfyn, Østfyn, Nordfyn, Sydfyn).

  Når der ses på tendenserne er det tydeligt, at internet shoppere tit kigger efter for eksempel køb brolæggergrus og brolæggergrus priser. Man ser desuden ofte mennesker søge efter bl.a. brolæggergrus online, billig brolæggergrus og brolæggergrus tilbud, plus de store byggecentre som Jem og Fix, 10-4, Bauhaus, Stark, XL-Byg, Bygma, Harald Nyborg, Silvan og Davidsen.

  Find den bedste pris på brolæggergrus

  Det har vist sig at være ret problemfrit for internetbrugere at finde frem til tilbud på billige brolæggergrus online hos diverse e-forhandlere, og altså har adskillige e-handler været nødt til at nedskære prisen på brolæggergrus en hel del, og i øvrigt yde gratis fragt.

  Men det kan imidlertid være udbytterigt at studere nogle enkelte e-shops efter billige priser på brolæggergrus online forud for at du shopper, sådan at man er garanteret at opnå den mindst kostelige pris. Kig ikke blot hos de udbredte byggekæder som Bygma, Silvan, Jem og Fix, 10-4, Stark, XL-Byg, Harald Nyborg og Davidsen.

  Du bør trods alt ikke overse, at ifald en e-shop udbyder billige brolæggergrus online til en udsalgspris der er helt ekstremt letkøbt, burde det mange gange være et faresignal om en fup internet butik. Kortbetalinger er i hvert fald omfavnet af en vedtægt, hvilket assisterer folk overfor falske internet firmaer.

  Vi tilråder handler med kort eller betalinger med mobilen. Som en alternativ mulighed kunne du overveje en afbetalingsordning fra for eksempel ViaBill, hvis du tilstræber at klare regningen på brolæggergrus over en længere periode. Det foreslåes som regel i nichefokuserede netbutikker, men ikke de store byggekæder som for eksempel 10-4, Harald Nyborg, Bygma, Bauhaus, Silvan, Stark, XL-Byg og Davidsen.

  Når vi kigger i tendenserne står det klart, at netshoppere tit kigger efter bl.a. brolæggergrus online og billig brolæggergrus. Foruden dette oplever vi mange gange folk kigge efter for eksempel brolæggergrus tilbud, brolæggergrus priser og køb brolæggergrus.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg brolæggergrus er 719 kr. Pristjekket er vurderet til 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 1 brugeranmeldelser.

  Alt ok” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Størrelser: 0-8 mm

  Mængder: 20 kg 15 kg 1000 kg 800 kg 1 m3 1 ton 25 kg 500 kg 25 kg

  Levering: i sække i løs vægt afhentning i poser vognlæs hent selv i bigbag trailer løst leveret

  Udforsk tidligere køberes synspunkter

  Trustpilot resulterer i ret nyttige chancer for at tolke mange øvrige kunders bedømmelser og derfor tilråder vi, at du eksaminerer e-butikkens vurderinger inden du handler billige brolæggergrus online.

  Facebook yder på samme måde rigtig habile genveje til at få indsigt i e-forretningens kundefokus. Tilmed møder vi nogle forretninger på nettet som giver folk mulighed for at publicere en bedømmelse af virksomhedens service, hvilket også må drages fordel af til at danne dig et indtryk af kundetilfredsheden.

  Før folk handler billige brolæggergrus online i en e-forretning kan man uden tvivl gøre sig bekendt med indholdet af shoppens forretningsbetingelser, dog er det bare ikke specielt ophidsende, specielt på de store byggekæder som 10-4, Stark, XL-Byg, Harald Nyborg, Bauhaus, Davidsen, Jem og Fix, Silvan og Bygma.

  Alternativet kan være at se hvorvidt online shoppen er godkendt af e-mærket, fordi det er en erklæring om at online firmaet accepterer de officielle regler, udover at virksomheden undertiden føres tilsyn med af jurister der har indsigt i de gældende regler.

  Det er en rigtig god anledning til bistand, ifald du bliver udsat for udfordringer i forbindelse med dit køb af brolæggergrus. Endvidere slår vi et slag for at du er obs på de væsentligste forhold gældende for bestillingen af brolæggergrus online, f.eks. hvilken returpolitik internet selskabet har.

  Derfor er det på samme måde vigtigt, at man altid beholder ens faktura e-mail, så man senere vil kunne vidne om bestillingen af brolæggergrus, hvad end man handler hos Bauhaus, Stark, Harald Nyborg, Jem og Fix, Davidsen, Silvan, XL-Byg, 10-4 eller Bygma.

  Jens gav 5 stjerner

  Dag til dag levering

  Maria B gav 4 stjerner

  Fin omgående levering

  Susanne gav 5 stjerner

  Alt var perfekt.

  Kim F gav 4 stjerner

  Dag til dag levering

  9 tips til internetshopping
  1Før folk shopper billige brolæggergrus på en online webshop behøver de faktisk gennemlæse e-butikkens handelsaftale, det er dog oftest ikke videre spændende. Ligeså tilråder vi at køberen er sat ind i de mest betydningsfulde betingelser der kan håndhæves i forbindelse med handlen med billige brolæggergrus online, som fx den ombytningspolitik online virksomheden har.
  2Det er i dag vældig uproblematisk for enhver at søge sig frem til priser online på billige brolæggergrus på flere forhandlere på nettet, og derved præsterer masser af online firmaer levering uden gebyr. Derfor kan det trods alt blive udbytterigt at inspicere nogle online shops efter tilbud og udsalg forinden du køber, sådan at man er usvigeligt sikker på at antage den billigste pris.
  3En lang række internet selskaber tildeler i øjeblikket diverse forskellige billige fragtløsninger til brolæggergrus. En favorit iblandt mange er nu til dags at få leveret til et afhentningssted, som giver dig fleksibiliteten til at hente din bestilling når du har mulighed for det. Fragtløsningen er nemlig særligt let gængelig, og i mange tilfælde ydermere den billigste type af levering.
  4Den mest prisbevidste leveringsudgave kan ikke modsiges at være at du selv henter pakken, men dette forudsætter at du er tæt på internet firmaets bopæl. Den leveringstype er ualmindeligt vigtig i tilfælde af at man skal bruge brolæggergrus om et øjeblik. Alternativt så frembyder visse online varehuse fragt uden omkostninger, men ofte gælder det kun hvis man handler for en konkret pris.
  5Vi anbefaler handler med kort eller betalinger med mobilen. Køb med gængse betalingskort er inkluderet i et lovbud, hvilket støtter dig som køber imod falske internet foretagender. Som en anden løsning burde du drage nytte af et afbetalingstilbud fra eksempelvis ViaBill, hvis du ønsker at afbetale betalingen af flere omgange.
  6Trustpilot frembyder de facto stabile chancer for at læse en stor portion tidligere køberes tanker og på grund af dette stiller vi forslag om, at du sonderer internet webshoppens ratings før du køber billige brolæggergrus online. Facebook resulterer i lignende de facto solide muligheder for at få kendskab til e-firmaets popularitet.
  7Vi tilråder generelt at tjekke hvorvidt e-forretningen er verificeret af e-mærket, eftersom det typisk er et bevis på at e-forhandleren respekterer de danske retningslinjer, foruden at internet shoppen nu og da gennemses af jurister der er meget bekendte med reglerne på området. Inden nogen bestiller billige brolæggergrus på en internet shop burde de i princippet gennemlæse e-butikkens forretningsaftale.
  8Fragtperioden er ret så bestemmende om du behøver din pakke omgående, og herved er det ret så aktuelt at du kontrollerer den estimerede leveringsdato ved brolæggergrus. Flere online forretninger lover billig dag-til-dag levering på mange af deres produkter, men det beroer på at bestillingen anbringes tidligere end et fastsat tidspunkt.
  9Visse e-forhandlere præsterer billig levering på brolæggergrus, men tit er det under forudsætning af at der shoppes for en konkret sum. Desuden må du vælge den billigste leveringsversion, der mange gange vil være at få bragt din pakke til et afhentningssted. Fragtformen viser sig til tider omvendt ret fremkommelig. Den mindst kostelige leveringsversion vil dog altid være at hente pakken selv.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk