GrusPris.dk

Bundsikringsgrus pristjek

Er du på udkig efter bundsikringsgrus? Vi har fundet 4 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 1.000 kg for kun 695 kr. Det er 51 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 1.000 kg bundsikringsgrus inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
695 kr.Køb
1.109 kr.Køb
1.427 kr.Køb
1.621 kr.Køb

*Seneste opdatering: 15. januar 2021 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Mængder: 500 kg 15 kg 800 kg 1000 kg 25 kg 1 ton 25 kg 20 kg 1 m3

Levering: løst leveret i løs vægt trailer i bigbag hent selv vognlæs i poser i sække afhentning

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggekæder har et bredt varesortiment, imens nogle fokuserer på en bestemt varetype. Du skal bestemme om det er vigtigt for dig at du har adskillige varetyper at vælge i blandt, udover blot bundsikringsgrus.
For en del er et byggeprojekt forbundet med en stor portion spørgsmål. Af den grund kan du bestille ved en webshop, hvor du tilbydes tips og tricks til valg af bundsikringsgrus.
Du vil finde variationer i prisen på billige bundsikringsgrus hos de forskellige online byggemarkeder. En del fokuserer på billige priser, og nogle satser på en høj grad af service. Du bør afveje hvad du vurderer er vigtigst.
Det er selvsagt ekstremt relevant at vide, hvorvidt det produkt du er på udkig efter online overhovedet er tilgængelig hos byggekæden. Ellers bør du overveje at kigge andetsteds.
Du skal kende de handelsbetingelser der gør sig gældende for dit køb online, så du kan undgå udfordringer med eksempelvis returret. Af den grund bør man undersøge forretningens regningslinjer.
Såfremt du skal bruge produkterne hurtigst muligt eller bare ønsker at undvære leveringsgebyret, så kunne du med fordel hente byggematerialerne på eget initiativ. Det er i høj grad muligt ved de velkendte byggekæder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre findes i hele landet, og som følge af det har du valget om at bestille online og køre varerne selv. Dermed er det muligt at undvære leveringsgebyret, samt tilmed skaffe varerne lige nu.
De kendte byggekæder tilbyder varer fra en lang række forskellige producenter, og dermed har du mulighed for at shoppe fra et bredt sortiment af bundsikringsgrus online.
De store byggecentre er etablerede og velkendte butikker, som kan give øget tryghed når man skal handle online. Dette vil nogle se som fordelagtigt.

Nichewebshop

Flertallet af webshops med fokus på en enkelt niche er producenter af varerne der sælges i de kendte byggemarkeder. Ved at købe direkte fra disse nichewebshops online får du en skarpere pris.
Mange nichebutikker på nettet er små firmaer, som i de fleste tilfælde er danske, givetvis ovenikøbet lokalt nær dig. Disse kan du støtte idet du bestiller bundsikringsgrus online hos dem.
Majoriteten af webshops som fokuserer på en enkelt niche har ekstremt meget forstand på deres varer, idet de har skarpt fokus på disse produkter. Således vil du få mere begavet assistance fra medarbejdere der er specialister i lige præcis bundsikringsgrus.
Danmarks største byggecentre

Davidsen blev etableret i 1944, og er nu arbejdsplads for cirka 1.000 kollegaer i firmaets 9 butikker. Davidsen har specialiseret sig i salg til private og professionelle, og omsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og udgøres nu af i omegn af 100 ansatte i selskabets 6 byggecentre. 10-4 fokuserer på at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for omkring 500 millioner kroner.

Stark begyndte i 1896, og styres dagligt af i nærheden af 2.000 ansatte i virksomhedens 72 byggecentre. Stark specialiserer sig i salg til professionelle, og sælger årligt for omkring 7 milliarder kroner.

bundsikringsgrus jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og udgøres nu af flere end 2.100 medarbejdere i firmaets 122 varehuse. Jem og Fix sætter ind på salg til private, og sælger hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

bundsikringsgrus harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og er i dag arbejdsgiver for cirka 2.000 kollegaer i forretningens 33 varehuse. Harald Nyborg har specialiseret sig i salg til private, og afsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og udgøres i dag af omtrent 500 mennesker i kædens 9 varehuse. Johannes Fog specialiserer sig i at sælge til private, og afsætter årligt for omtrent 1 milliard kroner.

bundsikringsgrus bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og lønner i dag i omegn af 1.000 kollegaer i kædens 17 butikker. Bauhaus tilstræber salg til private, og omsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og beskæftiger i dag flere end 2.300 ansatte i selskabets 56 butikker. Bygma fokuserer på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for over 5 milliarder kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og styres dagligt af flere end 2.000 mennesker i deres 104 butikker. XL-Byg har fokus på at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

bundsikringsgrus silvan

Silvan blev etableret i 1968, og er nu arbejdsplads for ca. 1.000 kollegaer i selskabets 41 byggecentre. Silvan har sit primære fokus på at sælge til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Du bør nødig undvære værktøj. Jævnligt kan det være strategisk at have udstyret ved hånden forinden du iværksætter dit byggeprojekt. Du må heller ikke glemme at medtage disse udgifter i budgettet for byggeriet.
2Inden du iværksætter byggeriet kan det vise sig ultra fundamentalt at have styr på, at dit projekt er inden for lovens rammer. Alt efter hvor du bor kan der gælde forskellige love omkring, hvad du må, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
3Det er af stor betydning at udfærdige en budgetoversigt for arbejdet, så man har et økonomisk overblik. Det kan vise sig at være sundt at nedfærdige samtlige udgifter, hvorefter man kan nedskrive online tilbud på dem én og én.
4Du kan finde ekstremt mange vejledninger og videoer online hvorfra du kan få gratis hjælp. Særligt YouTube yder assistance med meget gavnlig info, særligt ifald du leder på engelsk.
5Nogle gange kan man få offentligt tilskud til gør-det-selv projekter. Det kan man få i tilfælde hvor ombygningen er miljøvenligt. Den økonomiske støtte er altså betinget af at byggeriet har en positiv effekt på miljøet.
6Der viser sig altid overraskende hovedpiner ved omfangsrige byggeprojekter, og ergo vil det vise sig meningsfuldt at der afsættes god nok plads i arbejdsplanen, som vil medvirke til at man kan føle sig sikker på at nå i mål til tiden.
7Det viser sig fundamentalt at have de fornødne byggematerialer til rådighed i god tid før du indleder dit byggeprojekt. Du kan med fordel udfærdige en overskuelig huskeliste hvoraf der fremgår det der bliver brug for, og derefter gennemløbe punkterne, med øje for at du bliver sikker på at der ikke mangler noget.
8Det kan være en god idé at søge assistance til ens byggeprojekt, i særdeleshed når det er store projekter. Krævende ting gør krav på flere end en enkelt person. Endvidere bør det blive hurtigere og sjovere at lave arbejdet med andre.
9For projekter udenfor kan vind og vejr få stor betydning. Således må du med jævne mellemrum tage notits af vejrforudsigelserne i de dage der er op til byggeriets begyndelse, så det ikke mod forventning begynder at piske ned nøjagtig som du er startet på dit krævende projekt.
10Godt forarbejde vedbliver at være kilden til at lykkes med dit arbejde. Du er nødt til at have en klar strategi, som beskriver hvilke opgaver der laves på hvilket tidspunkt, som også inkluderer en numerisk orden. Husk at være skarp når du nedskriver din handlingsplan.
11Du skal unden ingen omstændigheder negligere dit eget helbred, så husk beklædning herunder fod- og hovedbeklædning som beskytter dig overfor hændelige risici. Det er vigtigt at du husker sikkerheden i arbejdet, i særdeleshed hvis du ikke sikrer dig assistance fra en professionel.
12Måske det burdes overvejes hvorvidt byggeriet kan klares alene, eller du må investere i assistance fra en fagperson til opstarten af byggeriet. Når du sikrer dig hjælp fra en fagperson kan det være fornuftigt at hente uforpligtende tilbud fra flere virksomheder.
De mest vellidte byggekæder
DavidsenShop.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, som utvivlsomt er ret så overlegent. Ratingen er baseret på 11.467 bedømmelser, hvor ikke mindre end 86 % kvitterer med den højeste karakter, og bare 2 % giver den dårligste rating. Nu og her har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, som utvivlsomt er kolossalt imponerende. Ratingen er regnet ud fra 23.161 kommentarer, hvoraf intet mindre end 69 % kvitterer med 5 stjerner, og bare 8 % giver 1 stjerne. Indtil videre har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
På Trustpilot har 10-4.dk en rating på 4,7 ud af 5, hvilket i særdeleshed er absolut imponerende. Ratingen tager udgangspunkt i 19.208 bedømmelser, hvoraf imponerende 84 % giver topkarakter, og kun 2 % giver 1 stjerne. I øjeblikket har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
Harald-Nyborg.dk har 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket altså er ualmindeligt beundringsværdigt. Ratingen er regnet ud fra 28.109 anbefalinger, hvor ikke mindre end 76 % giver 5 stjerner, og bare 4 % har givet dumpekarakter. Nu her har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
XL-Byg.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som i særdeleshed er ret så flot. Ratingen tager udgangspunkt i 2.856 anbefalinger, hvoraf imponerende 59 % kvitterer med den højeste karakter, og blot 9 % giver 1 stjerne. Nu her har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.

Sædvanlige spørgsmål rundt om bundsikringsgrus

 • Hvad er bundsikringsgrus?
 • Hvor købes bundsikringsgrus billigt?
 • Hvor er bundsikringsgrus på tilbud?
 • Hvor købes bundsikringsgrus online?
 • Hvad koster bundsikringsgrus?
 • Hvor meget vejer bundsikringsgrus?
 • Hvilken fragttype skal du vælge?

  En masse online selskaber udlover nu til dags et hav af forskellige billige leveringsformer til bundsikringsgrus. En der er meget populær er for øjeblikket at få bragt ordren til en pakkeshop, og så afhenter du blot de nyindkøbte produkter præcis når det passer dig. Fragtløsningen er jo virkelig problemfri, samt desuden også den mest letkøbte metode til levering.

  Du kan lige så vel foretrække at vælge at få leveret til hvor du bor eller ud på dit arbejde. Den viser sig gerne et hak mere bekostelig, men endvidere meget praktisk med bundsikringsgrus online. Den prisbilligste fragtmetode er utvivlsomt at hente varerne selv, men den løsning er betinget af at du har bopæl nær internet forhandlerens byggemarked, fx Silvan, Jem og Fix, Bauhaus eller Harald Nyborg.

  Leveringsdygtigheden på bundsikringsgrus kan vise sig at være ultra aktuel om vi absolut skal bruge dine nye produkter om få sekunder, og derfor er det skam passende at vi finder det anslåede leveringstidspunkt ved bundsikringsgrus. En lang række butikker på nettet – herunder Silvan, Bauhaus, Jem og Fix og Harald Nyborg – lover billig levering efter en enkelt hverdag på deres favorit varer online, men det antager at ordren lægges forud for et besluttet tidspunkt, således at de har en chance for at nå at få bestillingen fikset før personalet har fri.

  Enkelte e-shops i Danmark sikrer gebyrfri levering på bundsikringsgrus online, men typisk er det betinget af at der erhverves for en konkret sum. Ellers skal du foretrække den billigste type af levering, som ofte vil være at få dem til at bringe din pakke til et udleveringssted.

  En hel del netbutikker tilbyder klik-og-hent hvor du handler billig bundsikringsgrus online og selv henter i butikken. Eksempelvis Stark, Silvan, Bygma, Harald Nyborg, Jem og Fix, XL-Byg, Davidsen, 10-4 og Bauhaus. Byggecentrene frembyder blandt andet afhentning af bundsikringsgrus i disse områder:

  Vallensbæk, København, Korsør, Haslev, Valby, Dragør, Kalundborg, Tilst, Stenløse, Frederikssund, Svendborg, Nærum, Sønderborg, Frederiksberg, Odder, Næstved, Haderslev, Hedensted, Skive, Glostrup, Jyllinge, Kokkedal, Nørresundby, Værløse, Vejle, Helsingør, Risskov, Lyngby, Randers, Aarhus, Solrød Strand, Greve, Brabrand, Middelfart, Kolding, Lillerød, Gentofte, Brøndby, Ikast, Brønderslev, Hørsholm, Taastrup, Aabenraa, Ølstykke, Esbjerg, Struer, Frederiksværk, Virum, Søborg, Brønshøj, Rødovre, Frederikshavn, Ringsted, Thisted, Charlottenlund, Silkeborg, Vanløse, Skanderborg, Birkerød, Nyborg, Lystrup, Vordingborg, Nykøbing Falster, Hedehusene, Hjørring, Nakskov, Rudersdal, Ballerup, Herlev, Holbæk, Hvidovre, Roskilde, Aalborg, Ishøj, Varde, Rønne, Køge, Albertslund, Herning, Viborg, Slagelse, Fredericia, Allerød, Hobro, Højbjerg, Åbyhøj, Farum, Holstebro, Tårnby, Gladsaxe, Odense, Hillerød, Grenaa, og Horsens, .

  Click-and-collect ift. bundsikringsgrus er muligt i alle regioner af landet: Sjælland (Nordsjælland, Amager, Østsjælland, Bornholm, Falster, Sydsjælland, Midtsjælland, Vestsjælland, Lolland, Hovedstaden), Jylland (Midtjylland, Vestjylland, Østjylland, Nordjylland, Sydjylland, Sønderjylland, Syddanmark) og Fyn (Vestfyn, Sydfyn, Østfyn, Midtfyn, Nordfyn).

  Når der ses på data bliver det tydeligt, at netshoppere tit kigger efter fx køb bundsikringsgrus og bundsikringsgrus online. Vi ser derudover som regel internet shoppere søge blandt andet billig bundsikringsgrus, bundsikringsgrus priser og bundsikringsgrus tilbud, plus de store byggemarkeder som Bauhaus, Stark, Bygma, Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg, XL-Byg, 10-4 og Davidsen.

  Få rabat på bundsikringsgrus

  Det har vist sig at være usædvanlig problemfrit for folk at søge information om priser på billige bundsikringsgrus online i blandt forskellige forhandlere på nettet, og til gengæld har utallige forhandlere på nettet ikke kunne lade være med at presse prisniveauet på bundsikringsgrus betragteligt, og derudover tilbyde billig levering.

  Trods dette kan det trods alt vise sig tiden værd at checke en række e-butikker efter udsalg og tilbud på bundsikringsgrus online forud for at du bestiller, sådan at du er sikker på at antage den prisbilligste pris. Se ikke kun hos de udbredte byggekæder som Harald Nyborg, Stark, XL-Byg, Silvan, Bauhaus, Davidsen, Jem og Fix og 10-4.

  Du skal trods alt være årvågen med, at såfremt en online butik annoncerer billige bundsikringsgrus online på tilbud til en udsalgspris der anses for hamrende lav, kunne det tit være et fingerpeg om en bedragerisk online virksomhed. Bestillinger med kort er dog indbefattet af en ordning, hvilket sikrer dig som køber overfor falske internet varehuse.

  Vi slår generelt et slag for shopping med kort eller betalinger med mobilen. Som alternativ burde du drage nytte af et tilbud fra eksempelvis ViaBill, i tilfælde af at du ønsker at honorere betalingen af bundsikringsgrus over flere uger. Dette tilbydes typisk ved specialiserede netbutikker, men ikke de udbredte byggekæder som fx Davidsen, Bauhaus, 10-4, Harald Nyborg, XL-Byg, Silvan, Stark og Jem og Fix.

  Når vi ser på statistikkerne bliver det tydeligt, at netshoppere som regel efterspørger bl.a. billig bundsikringsgrus og køb bundsikringsgrus. Vi ser derudover tit netshoppere efterspørge bl.a. bundsikringsgrus tilbud, bundsikringsgrus online samt bundsikringsgrus priser.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg bundsikringsgrus er 719 kr. Pristjekket er vurderet til 4.1 ud af 5 stjerner baseret på 13 brugeranmeldelser.

  Det fungere bare og altid gode priser” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Mængder: 1 ton 25 kg 800 kg 15 kg 25 kg 1000 kg 20 kg 1 m3 500 kg

  Levering: i poser i løs vægt løst leveret vognlæs i bigbag hent selv i sække trailer afhentning

  Undersøg andre menneskers oplevelser

  Trustpilot yder visse uafhængige chancer for at fortolke ret mange aktuelle brugeres meninger og på grund af dette anbefaler vi, at du analyserer online webshoppens omtaler forud for at du lægger din bestilling på billige bundsikringsgrus online.

  Facebook bringer dig lige så vel adskillige solide muligheder for at få indtryk af internet forhandlerens kundefokus. Foruden det møder vi en del internet outlets hvor folk kan levere en kritik af deres købsoplevelse, som tillige burde tages i brug til at få et indtryk af tidligere kunders oplevelser.

  Forud for at nogen køber billige bundsikringsgrus online hos en e-butik bør de reelt se på netshoppens forretningsbetingelser, men det er i reglen en tidskrævende opgave, særligt på de kendte byggemarkeder som Stark, Silvan, 10-4, Jem og Fix, Bygma, Davidsen, Harald Nyborg, Bauhaus og XL-Byg.

  En anden valgmulighed kunne være at finde ud af hvorvidt online butikken er tilsluttet e-mærket, som almindeligvis er et kendetegn for at webbutikken retter sig efter den officielle danske lovgivning, tillige med at e-handlen nu og da evalueres af eksperter som er indført i lovene på området.

  Dette er en god genvej til support, hvis du bliver udsat for problemer i forbindelse med din ordre på bundsikringsgrus. For øvrigt er det fornuftigt at kunden er hensynstagende til de mest centrale vedtægter der har betydning for købet af bundsikringsgrus online, for eksempel hvilken byttepolitik internet butikken garanterer.

  På grund af dette er det også afgørende, at man altid bevarer sin købsbekræftelse, således man når som helst kan påvise købet af bundsikringsgrus, uagtet om man bestiller ved 10-4, Stark, Jem og Fix, XL-Byg, Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus, Davidsen eller Bygma.

  Louise Madsen gav 5 stjerner

  Hurtig

  Henrik P gav 4 stjerner

  Hurtig og korrekt levering.

  Erik Christiansen gav 5 stjerner

  Altid et godt tilbud

  Mads E gav 5 stjerner

  Det var helt ok.

  9 gode råd til online shopping
  1Forinden folk shopper billige bundsikringsgrus på en internet virksomhed behøver man de facto studere deres forretningsvilkår, det er dog almindeligvis ikke videre interessant. Tillige er det at foretrække at kunden er hensynstagende til de vigtigste forhold der har indflydelse på købet af billige bundsikringsgrus online, eksempelvis den returneringsret internet forhandleren benytter.
  2Indtil flere e-shops i Danmark sikrer billig fragt på bundsikringsgrus, men tit er det under betingelse af at du bestiller for et bestemt beløb. Som alternativ må man gribe den prisbilligste leveringsmodel, der oftest vil være at få fragtmanden til at bringe produkterne til en pakkeshop. Leveringsmetoden er af og til samtidig særdeles ukompliceret. Den mest billige fragtmulighed vil dog altid vise sig at være selv at hente pakken.
  3Trustpilot fører til nogenlunde solide chancer for at studere ganske mange tidligere brugeres observationer og herved er det smart, at du udforsker internet butikkens anmeldelser forud for at du handler billige bundsikringsgrus online. Facebook frembyder endvidere en del uafhængige chancer for at få en idé om internet forretningens pålidelighed.
  4Vi foreslår generelt at undersøge hvorvidt webshoppen er medlem af e-mærket, grundet at det kan være et billede på at internet butikken opererer i overensstemmelse med den officielle danske lovgivning, og at e-firmaet fra tid til anden revideres af fagmænd som mestrer vilkårene på området. Forud for at folk handler billige bundsikringsgrus hos en online shop kan man faktisk få overblik over dens regler.
  5Det er virkelig simpelt for købere at finde tilbud online på billige bundsikringsgrus på tværs af forhandlere på nettet, og altså lover flere forretninger på nettet fragt uden beregning. Derfor kan det immervæk være rentabelt at studere nogle enkelte internet selskaber efter billige priser forud for at du gennemfører din bestilling, sådan at du er skudsikker på at få den bedste pris.
  6Den mest prisbevidste leveringsform er unægtelig selv at hente ordren, som jo stiller krav om at du har bopæl i kort afstand af e-butikkens lager. Den leveringsløsning er naturligvis temmelig relevant når du absolut skal bruge bundsikringsgrus straks. Alternativt så lover flere firmaer på nettet levering uden betaling, men i de fleste tilfælde er det så nødvendigt at der erhverves for et bestemt beløb.
  7Fragtperioden er selvfølgelig rigtig vigtig når vi behøver produkterne inden for få dage, og i det øjemed er det utvivlsomt essentielt at man kontrollerer det forventede leveringstidspunkt ved bundsikringsgrus. En lang række online shops reklamerer med billig 1 dags levering på deres primære varer, men vær påpasselig da det påkræver at ordren aflægges tidligere end et fast klokkeslæt.
  8En stor portion e-handler giver på nuværende tidspunkt et hav af forskellige billige fragtmetoder til bundsikringsgrus. Et hit er for øjeblikket at afsende til en pakkeshop, hvor du selv kan hente varerne når det passer ind i din kalender. Muligheden er nemlig meget hensigtsmæssig, samt desuden ydermere den mindst kostelige leveringsudgave.
  9Vi anbefaler køb med gængse betalingskort eller mobilbetaling. Bestillinger med betalingskort er dækket ind under en orden, hvilket redder dig overfor snydagtige firmaer på nettet. Alternativt kan du drage nytte af en løsning som fx ViaBill, for så vidt du har til hensigt at godtgøre prisen over flere uger.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk