GrusPris.dk

Drængrus pristjek

Er du på udkig efter drængrus? Vi har fundet 4 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 1.000 kg for kun 695 kr. Det er 51 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 1.000 kg drængrus inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
695 kr.Køb
1.109 kr.Køb
1.427 kr.Køb
1.621 kr.Køb

*Seneste opdatering: 15. januar 2021 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Mængder: 800 kg 25 kg 25 kg 15 kg 1 ton 500 kg 1000 kg 20 kg 1 m3

Levering: hent selv i bigbag trailer vognlæs i løs vægt løst leveret i sække i poser afhentning

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der er variationer i prisen på billige drængrus hos de forskellige online byggekæder. Enkelte fokuserer på lave priser, imens nogle satser på faglig rådgivning. Du skal vurdere hvad der betyder mest for dig.
Hvis du skal have byggematerialerne nu og her eller blot ønsker at undgå leveringsgebyret, så kunne du tænke over at køre varerne på eget initiativ. Dette er i særdeleshed et alternativ ved de kendte byggecentre.
Nogle byggecentre tilbyder et bredt produktudvalg, og andre fokuserer på en enkelt type af vare. Du kan forholde dig til hvorvidt det er afgørende for dig at du har mange typer af varer at vælge fra, udover blot drængrus.
For de fleste er byggeri lig med talrige spørgsmål. Dermed er det fordelagtigt at handle hos et online byggemarked, som kan tilbyde information omkring drængrus.
Du skal være opmærksom på hvilke handelsbetingelser butikken udsteder når du handler online, så du slipper for problemer med bl.a. returret. Derfor bør du undersøge butikkens handelsbetingelser.
Det er selvfølgelig super relevant at undersøge, om de varer du ønsker at købe online overhovedet er tilgængelig hos byggekæden. Ellers må du finde et andet.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggekæder har butikker i hele landet, og som følge af det har kunderne mulighed for at bestille online og køre varerne personligt. Herigennem kan man slippe for fragtgebyret, samt sågar få varerne på kortere tid.
De store byggemarkeder er udbredte og almenkendte virksomheder, hvilket medvirker til en tryghedsfornemmelse til dig der shopper online. Det kan du se som positivt.
De udbredte byggecentre udbyder varer fra adskillige specialbutikker, hvilket giver dig mulighed for at købe fra et bredt udvalg af drængrus online.

Nichewebshop

Mange online nichebutikker er producenter af de produkterne som du kan finde i byggemarkederne. Ved at købe direkte igennem nicheforretningerne online bør du få en bedre pris.
Hovedparten af små butikker er små familievirksomheder, der oftest er dansk ejede, måske sågar lokalt i dit område. Dem støtter du ved at købe drængrus online hos dem.
En masse online nichebutikker ved ekstremt meget om deres varer, idet de kun sælger disse produkter. Derigennem formår de at yde ekstremt god assistance fra ansatte der er specialister i netop drængrus.
De største byggekæder i Danmark
drængrus jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og beskæftiger nu cirka 2.100 ansatte i virksomhedens 122 varehuse. Jem og Fix har specialiseret sig i gode tilbud til private, og sælger hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og udgøres nu af i nærheden af 2.000 medarbejdere i firmaets 72 byggecentre. Stark er specialiseret i at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for mere end 7 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og er nu arbejdsplads for over 100 ansatte i virksomhedens 6 butikker. 10-4 har specialiseret sig i at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for cirka 500 millioner kroner.

Bygma kom frem i 1952, og lønner i dag cirka 2.300 medarbejdere i virksomhedens 56 butikker. Bygma har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og udgøres nu af i nærheden af 500 mennesker i virksomhedens 9 byggecentre. Johannes Fog har sit primære fokus på salg til private, og omsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og omfatter i dag flere end 1.000 mennesker i virksomhedens 9 byggecentre. Davidsen har sit primære fokus på billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

XL-Byg startede i 2002, og beskæftiger nu omtrent 2.000 mennesker i kædens 104 varehuse. XL-Byg tilstræber at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

drængrus silvan

Silvan kom frem i 1968, og er nu arbejdsplads for omkring 1.000 ansatte i byggemarkedets 41 butikker. Silvan fokuserer på at sælge til private, og omsætter hvert år for omkring 1 milliard kroner.

drængrus harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og beskæftiger i dag over 2.000 medarbejdere i byggemarkedets 33 butikker. Harald Nyborg sætter ind på at sælge til private, og sælger årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

drængrus bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og er nu arbejdsplads for i omegn af 1.000 personer i firmaets 17 butikker. Bauhaus har specialiseret sig i gode tilbud til private, og afsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeri
1Muligvis kan det blive meningsgivende at have de presserende bygningsmaterialer tilgængelige på forhånd inden du påbegynder håndværket. Du får god gavn af at forfatte en overskuelig huskeliste med hver eneste ting du får brug for, og bagefter eftergå punkterne, med det formål at du føler dig overbevist om at alt er på sin plads.
2Typisk vil det være meningsfuldt at lave et udgiftsbudget for dit byggeri, så du har styr på omkostningerne. Det kan vise sig at være en god idé at gennemgå alle omkostninger, og dernæst gennemgå ens købspris for dem én efter én.
3Der viser sig ofte uventede hovedpiner når det handler om store projekter, og som følge heraf kan det være værdifuldt at man afsætter god nok tid i køreplanen, med formålet om at man kan være afslappet omkring at man når det til siden.
4Forberedelse vil være kilden til at nå problemfrit i mål med byggeprocessen. Du er nødt til at nedskrive en gennemarbejdet dagsorden, som viser hvilke gøremål du vil lave hvornår, og som ligeledes indeholder en nummerorden. Forsøg at være skarp når du nedskriver strategien.
5Du skal aldrig nedprioritere dit eget helbred, så husk sikkerhedsbeklædning som arbejdshjelm der skåner dig med henblik på eventuelle risici. Det er afgørende at du husker dit eget helbred i byggeprocessen, navnlig såfremt du ikke fremskaffer professionel assistance.
6I god tid inden at du går i gang med byggeprojektet kan det vise sig aldeles fornuftigt med et tilsagn om, at dit projekt overholde de gældende regler. Alt efter din boligtype vil der vise sig en række retningslinjer for, hvad du må, og hvad du ikke må.
7Måske du burde tage til overvejelse hvorvidt du selv skal stå for hele projektet, eller du hellere skal have hjælp fra en fagmand til delelementer af projektet. Såfremt du skal have assistance fra en fagperson vil det normalt være en god idé at lede efter tilbud fra en håndfuld virksomheder.
8Det anbefales at søge assistance til dele af projektet, navnlig når der er tale om krævende byggeprojekter. Omfangsrige ombygninger kræver flere personer. Ydermere bør det blive bedre og mere socialt når man ikke er ene om det.
9Ved projekter udenfor kan vind og vejr få en fundamental rolle. På grund af dette skal du ofte undersøge vejrprognosen i perioden for byggeriets begyndelse, så du undgår at det uden du havde regnet med det går i gang med at piske ned i samme sekund som du arbejder hårdt på dit avancerede projekt.
10Du kan indhente offentlig støtte til ombygninger. Det bliver givet hvis renoveringen er CO2-besparende. Modtagelsen af tilskud betinges altså af at projektet influerer positivt på planeten.
11Man bør aldrig nogensinde gå ned på grej. Ofte kan det være fornuftigt at du har værktøjet parat akkurat som du starter byggeprojektet. Desuden er det fordelagtigt at medregne de her omkostninger i økonomien.
12Du kan finde alverdens instruktioner og videoer online hvorfra du kan få gratis hjælp. Ikke mindst YouTube tilbyder dig ekstremt meget konstruktiv information, ikke mindst ifald du leder på engelsk.
De mest vellidte byggecentre
DavidsenShop.dks Trustpilot-score er 4,7 ud af 5, hvilket klart er meget imponerende. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 11.467 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 86 % giver toprating, og alene 2 % har givet den laveste karakter. Nu og her har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en score på 4,3 ud af 5, hvilket jo er fantastisk beundringsværdigt. Karakteren er et gennemsnit af 23.161 kommentarer, hvor intet mindre end 69 % kvitterer med topkarakter, og bare 8 % kvitterer med 1 stjerne. Som det er nu har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, hvilket uden tvivl er enormt godt arbejde. Karakteren grundlægges af 2.856 tilkendegivelser, hvoraf hele 59 % har givet toprating, og blot 9 % giver bundkarakter. Nu og her har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
Kunderne hos Harald-Nyborg.dk giver dem 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som jo er meget beundringsværdigt. Vurderingen er baseret på 28.109 anbefalinger, hvoraf hele 76 % giver maksimum point, og kun 4 % giver 1 stjerne. I øjeblikket har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, hvilket selvsagt er absolut godt arbejde. Karakteren er et gennemsnit af 19.208 meninger, hvor intet mindre end 84 % kvitterer med maksimum point, og alene 2 % kvitterer med bundkarakter. Indtil videre har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.

Mest stillede spørgsmål vedr. drængrus

 • Hvor købes drængrus billigt?
 • Hvad er drængrus?
 • Hvor er drængrus på tilbud?
 • Hvor meget vejer drængrus?
 • Hvad koster drængrus?
 • Hvor købes drængrus online?
 • Hvilken type af levering skal jeg vælge?

  Mange internet forhandlere tildeler nu om dage diverse forskellige billige fragttyper til drængrus. En yndling er for nærværende levering til et afhentningssted, hvor det er muligt at hente pakken når det passer ind i din hverdag. Fragttypen er jo temmelig let gængelig, samt oftest tilmed den mest betalelige fragtmulighed.

  Du kunne alternativt udse dig at få pakken leveret hjem til dig selv eller til når du er på job. Fragtløsningen bliver almindeligvis et hak dyrere, men desuden særdeles uproblematisk med drængrus online. Den billigste leveringsudgave vil dog utvivlsomt være at hente ordren selv, som dog afhænger af at du bor i nærheden af webshoppens byggemarked, fx Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Silvan.

  Leveringshastigheden på drængrus kan vise sig at være ekstremt væsentlig ifald vi behøver dine nye produkter øjeblikkeligt, så derfor er det rimelig relevant at man kigger nærmere på det estimerede leveringstidspunkt ved drængrus. En del forhandlere på nettet – for eksempel Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus og Jem og Fix – yder billig levering på næste hverdag på en række varer online, men glem ikke at det afhænger af at bestillingen realiseres tidligere end et angivent tidspunkt, sådan at de har udsigt til at kunne nå at få produkterne betjent inden personalet har fri.

  Nogle webbutikker lover fri fragt på drængrus online, men oftest er det så præmissen at der aftages for et fastslået beløb. Som alternativ kan du udse dig den prisbilligste form for levering, der tit vil blive at få fragtfirmaet til at køre din ordre til et udleveringssted.

  Temmelig mange netshops udlover afhentning hvor du køber billig drængrus online men afhenter i byggemarkedet. Fx Bygma, Silvan, Stark, Jem og Fix, XL-Byg, 10-4, Bauhaus, Harald Nyborg og Davidsen. Byggekæderne frembyder fx afhentning af drængrus i følgende byer:

  Rønne, Frederiksværk, Albertslund, Haslev, Frederikshavn, Thisted, Korsør, Valby, Aarhus, Ølstykke, Køge, Kalundborg, Nykøbing Falster, Fredericia, Vanløse, Svendborg, Hvidovre, Nyborg, Kokkedal, Solrød Strand, Hillerød, Nakskov, Gladsaxe, Hobro, Tårnby, Rudersdal, Næstved, Charlottenlund, Vallensbæk, Åbyhøj, Grenaa, Herlev, Aabenraa, Brøndby, Struer, Virum, Allerød, Højbjerg, Hedehusene, Horsens, Randers, Ikast, Kolding, Brønshøj, Nærum, Vejle, København, Ishøj, Esbjerg, Varde, Odense, Hjørring, Middelfart, Sønderborg, Frederikssund, Birkerød, Brønderslev, Holstebro, Ballerup, Søborg, Lillerød, Slagelse, Værløse, Lystrup, Glostrup, Herning, Tilst, Stenløse, Odder, Rødovre, Lyngby, Skanderborg, Vordingborg, Dragør, Jyllinge, Viborg, Farum, Taastrup, Aalborg, Risskov, Haderslev, Helsingør, Frederiksberg, Nørresundby, Skive, Gentofte, Roskilde, Holbæk, Hedensted, Silkeborg, Hørsholm, Ringsted, Greve, og Brabrand, .

  Click-and-collect af drængrus er en mulighed i alle regioner af Danmark: Fyn (Vestfyn, Nordfyn, Midtfyn, Østfyn, Sydfyn), Jylland (Sønderjylland, Sydjylland, Vestjylland, Nordjylland, Østjylland, Syddanmark, Midtjylland) og Sjælland (Lolland, Østsjælland, Falster, Vestsjælland, Amager, Sydsjælland, Midtsjælland, Bornholm, Nordsjælland, Hovedstaden).

  Ses der på data bliver det markant, at netshoppere mange gange søger eksempelvis drængrus online og billig drængrus. Foruden dette ser man typisk mennesker lede efter bl.a. drængrus priser, drængrus tilbud samt køb drængrus, foruden de kendte byggecentre som Davidsen, XL-Byg, Bygma, Stark, Bauhaus, 10-4, Harald Nyborg, Silvan og Jem og Fix.

  Priser på drængrus

  Det er jo super enkelt for købere at finde de bedste priser på billige drængrus online fra flere forretninger på nettet, og til gengæld har en hel del webshops set sig nødsaget til at tvinge prisen på drængrus betydeligt, og ovenikøbet yde portofri levering.

  Til gengæld kan det til hver en tid blive lønnende at kontrollere nogle forskellige firmaer på nettet efter tilbud og rabatter på drængrus online inden du shopper, sådan at du er sikker på at skaffe sig den laveste pris. Kig ikke kun hos de store byggekæder som Bygma, Bauhaus, Stark, Silvan, 10-4, Jem og Fix, Davidsen og XL-Byg.

  Man skal ikke desto mindre være årvågen med, at når en internet shop afhænder billige drængrus online på tilbud til en tilbudspris der er umådelig favorabel, så burde det i nogle tilfælde være en indikation på en fup online virksomhed. Bestillinger med betalingskort er dog en del af en forordning, der skærmer køber overfor uægte e-shops.

  Generelt slår vi et slag for kortbestillinger eller mobilbetaling. Som en anden løsning kunne du drage nytte af et afdragstilbud fra eksempelvis ViaBill, for så vidt du higer efter at afdrage beløbet til drængrus over en længere periode. Dette foreslåes ofte ved nichefokuserede webshops, men sjældent de kendte byggecentre som for eksempel Jem og Fix, XL-Byg, Bygma, Harald Nyborg, Bauhaus, Davidsen, 10-4 og Silvan.

  Når vi ser på tendenserne står det klart, at mennesker tit søger efter fx køb drængrus og drængrus priser. Derudover oplever man jævnligt online shoppere søge for eksempel drængrus tilbud, drængrus online og billig drængrus.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg drængrus er 719 kr. Pristjekket er vurderet til 4.7 ud af 5 stjerner baseret på 20 brugeranmeldelser.

  Nem og meget fin service” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Mængder: 20 kg 500 kg 1 m3 1000 kg 25 kg 25 kg 1 ton 800 kg 15 kg

  Levering: løst leveret afhentning i sække hent selv i poser trailer vognlæs i løs vægt i bigbag

  Udforsk nuværende kunders evalueringer

  Trustpilot bringer dig visse relevante muligheder for at sondere adskillige eksisterende konsumenters anmeldelser og derfor går vi ind for, at du evaluerer online forretningens omtaler forud for at du shopper billige drængrus online.

  Facebook tilbyder dig på samme måde en række udmærkede genveje til at få kendskab til online firmaets kundetilfredshed. Her ser vi mange webbutikker som giver folk mulighed for at notere en evaluering af købsoplevelsen, hvilket lige så vel burde tages i brug til at afveje hvor glade kunderne er.

  Forinden nogen køber billige drængrus online hos en internet forhandler burde de faktisk betragte forhandlerens betingelser, dog er det mange gange ikke særlig interessant, især hos de udbredte byggemarkeder som Bauhaus, Bygma, Jem og Fix, Harald Nyborg, 10-4, Davidsen, XL-Byg, Silvan og Stark.

  Et nemt alternativ kunne derfor være at kigge hvorvidt internet forhandleren er e-mærket, siden det kan være en antydning af at online shoppen anerkender de officielle regler, og at hjemmesiden undertiden revideres af eksperter som har indsigt i vilkårene på området.

  Derudover tilbydes du mulighed for at blive hjulpet, når du udsættes for dilemmaer ved dit køb af drængrus. Yderligere er det at foretrække at køberen er vaks omkring de mest essentielle betingelser i forbindelse med købet af drængrus online, som eksempelvis den ombytningsrettighed internet firmaet bruger.

  I den relation er det i øvrigt relevant, at man permanent opbevarer sin kvittering på e-mail, så man til enhver tid vil kunne vidne om sit køb af drængrus, ligegyldig om man bestiller fra Bygma, Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg, Stark, Davidsen, Jem og Fix, XL-Byg eller 10-4.

  Birthe Petersen gav 5 stjerner

  Hurtig og gratis levering til pakkeboks.

  Niels gav 4 stjerner

  Super hurtig levering

  Erik Jørgensen gav 5 stjerner

  Fremragende service

  Poul Petersen gav 5 stjerner

  Hurtig og korrekt levering.

  9 gode råd til online shopping
  1Vi tilråder generelt at tjekke om internet forhandleren er e-mærke tilsluttet, da det er en angivelse af at internet shoppen respekterer dansk lovgivning, udover at internet butikken jævnligt besigtiges af fagmænd som er meget fortrolige lovgivningen. Før nogen handler billige drængrus i en netbutik kunne man i reglen se på butikkens regler.
  2Leveringshastigheden kan vise sig at være særligt relevant når vi skal bruge dine nye varer øjeblikkeligt, så i det øjemed er det fuldt ud afgørende at man gransker den forventede leveringsdato ved drængrus. En række online selskaber tilsiger billig levering på næste hverdag på masser af varenumre, men det er påkrævet at bestillingen fuldbyrdes før et konkret klokkeslæt.
  3Den mest letkøbte slags levering kan ikke benægtes at være at hente ordren selv, som desværre stiller krav om at du lever nærved internet shoppens lager. Den fragttype er ultra væsentlig såfremt vi står og skal bruge drængrus straks. Alternativt så sikrer nogle online outlets fragt uden beregning, men tit er det kun gældende hvis du indkøber for en bestemt pris.
  4Vi anbefaler handler med kort eller mobilbetaling. Kortbestillinger er inkluderet i en anordning, der assisterer dig som kunde overfor snydagtige internet outlets. Som et alternativ burde du drage nytte af en billig afdragsordning fra f.eks. ViaBill, når du ser en fordel i at afdrage betalingen senere.
  5Trustpilot medfører aldeles fornemme chancer for at eftersøge flere nuværende køberes bedømmelser og derved er det klogt, at du betragter internet firmaets omtaler forinden du bestiller billige drængrus online. Facebook fremskaffer endvidere nogle anstændige muligheder for at få en idé om internet shoppens troværdighed.
  6Flere internet firmaer frembyder nu om stunder flere billige fragttyper til drængrus. En yndling er nu om dage at afsende til en pakkeshop, hvor det er nemt for dig at hente de købte produkter når der er mulighed for det. Leveringsformen er altså usædvanlig gnidningsløs, og oftest også den billigste fragtløsning.
  7Nogle enkelte e-butikker garanterer gratis levering på drængrus, men i de fleste tilfælde kun hvis man køber for en fastsat sum. I øvrigt burde man tage den mest letkøbte leveringsmodel, der oftest er at få kørt din ordre til et afhentningssted. Leveringsmetoden viser sig undertiden tillige super nem. Den prisbilligste fragttype kan ikke benægtes at være at du selv henter produkterne.
  8Forinden folk handler billige drængrus hos en online butik bør de helt sikkert betragte netshoppens vilkår, dog er det ofte ikke specielt ophidsende. Derudover foreslår vi at man er oppe på mærkerne omkring de vigtigste vedtægter der gælder for handlen med billige drængrus online, som fx hvilken bytteret internet forhandleren garanterer.
  9Det har vist sig at være vældig bekvemt for internetbrugere at vurdere prisniveauet online på billige drængrus hos diverse internet forhandlere i Danmark, og til tak frembyder massevis af internet outlets fragt uden omkostninger. Derfor kan det trods alt blive gunstigt at tjekke nogle få firmaer på nettet efter tilbud forinden du gennemfører din bestilling, således at man er garanteret at antage den mindst kostelige pris.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk