GrusPris.dk

Filtergrus pristjek

Er du på udkig efter filtergrus? Vi har fundet 4 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 1.000 kg for kun 695 kr. Det er 51 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 1.000 kg filtergrus inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
695 kr.Køb
1.109 kr.Køb
1.427 kr.Køb
1.621 kr.Køb

*Seneste opdatering: 15. januar 2021 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til dræn til græsplæne

Mængder: 25 kg 1 ton 800 kg 15 kg 500 kg 1 m3 25 kg 1000 kg 20 kg

Levering: afhentning i bigbag i løs vægt trailer vognlæs i poser i sække løst leveret hent selv

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er selvfølgelig super relevant at undersøge, hvorvidt de varer du er på udkig efter online faktisk er tilgængelig i byggemarkedet. Ellers kan du finde et andet.
Du skal have fokus på hvilke betingelser webshoppen udsteder når du handler online, så du undgår problemer med eksempelvis reklamationer. Derfor bør du læse firmaets regningslinjer.
For de fleste er byggeri lig med en hulens masse spørgsmål. Af den grund kan du have fordel af at handle hos et online byggecenter, som tilbyder tips og tricks til valg af filtergrus.
Der vil være forskel på salgspriserne på billige filtergrus fra byggekæde til byggekæde. Nogle satser på de bedste tilbud, hvorimod andre satser på en høj grad af service. Du må gøre dig tanker om hvad du vil prioritere.
Når du vil have byggematerialerne nu og her eller blot gerne vil undvære fragtomkostningen, så kan du overveje at hente materialerne selv. Det er i særdeleshed muligt ved de kendte byggemarkeder.
Flere byggemarkeder præsterer et stort sortiment af varer, imens andre har fokus på en enkelt gruppe af vare. Du skal gennemtænke om det er vigtigt for dig at have mange grupper af varer at vælge fra, foruden blot filtergrus.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er udbredte og bekendte virksomheder, som kan give ubekymrethed når du skal handle online. Dette vil nogle se fordele i.
De store byggecentre har butikker i store dele af landet, og derfor har folk tilbuddet om at bestille online og køre materialerne personligt. Dermed kan man undvære fragtgebyret, og sågar få produkterne hurtigere.
De kendte byggemarkeder sælger produkter fra alle mulige specialbutikker, og hermed kan du handle fra et bredt sortiment af filtergrus online.

Nichewebshop

Alverdens nichespecifikke netbutikker står selv for produktion af de varer som du kan finde i byggecentrene. Ved køb direkte fra niche netbutikkerne online kan du få lavere priser.
Mange nichefokuserede netbutikker har et indgående kendskab til deres online produktudvalg, da de fokuserer på et smalt produktsortiment. Af den grund er det forventeligt at du får ekstremt informativ sparring fra folk som er eksperter i lige præcis filtergrus.
Flertallet af webshops med fokus på et smalt varesortiment er iværksætterfirmaer, som typisk har danske ejere, givetvis sågar lokalt nær dig. Disse har du mulighed for at hjælpe ved at handle filtergrus online fra deres webshop.
De største byggemarkeder i Danmark

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og lønner i dag i nærheden af 500 kollegaer i selskabets 9 butikker. Johannes Fog tilstræber at sælge til private, og afsætter hvert år for omkring 1 milliard kroner.

filtergrus bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og beskæftiger nu omtrent 1.000 mennesker i firmaets 17 byggecentre. Bauhaus har sit primære fokus på billige priser til private, og sælger hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

filtergrus silvan

Silvan begyndte i 1968, og styres dagligt af omtrent 1.000 kollegaer i virksomhedens 41 byggecentre. Silvan har specialiseret sig i gode tilbud til private, og omsætter hvert år for over 1 milliard kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og udgøres i dag af i omegn af 2.000 medarbejdere i de 72 varehuse. Stark fokuserer på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for mere end 7 milliarder kroner.

filtergrus harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 2.000 personer i deres 33 butikker. Harald Nyborg satser på salg til private, og sælger hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og er nu arbejdsplads for ca. 100 personer i de 6 byggecentre. 10-4 har specialiseret sig i billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for cirka 500 millioner kroner.

Davidsen startede i 1944, og styres dagligt af omtrent 1.000 ansatte i virksomhedens 9 varehuse. Davidsen tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

filtergrus jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og udgøres nu af omkring 2.100 kollegaer i byggemarkedets 122 varehuse. Jem og Fix tilstræber at sælge til private, og sælger hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og udgøres i dag af cirka 2.000 medarbejdere i kædens 104 butikker. XL-Byg tilstræber billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og beskæftiger nu i nærheden af 2.300 mennesker i deres 56 butikker. Bygma fokuserer primært på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Det kan overvejes om projektet er et du kan klare selv, eller du alternativt bør tilkøbe hjælp fra en professionel til opstarten af byggeprocessen. Såfremt du ønsker eksperthjælp kan det godt betale sig at notere prisoverslag fra flere firmaer.
2Det er betydningsfuldt at have samtlige materialer til rådighed forinden du går til værks med arbejdet. Du kunne med fordel udfærdige en hurtig indkøbsseddel med alt hvad du har brug for, og efterfølgende gennemgå hvert enkelt punkt, således at du føler dig sikker på at du har husket det hele.
3Der præsenterer sig uden tvivl pludselige udfordringer i forbindelse med større byggeprojekter, og altså vil det være essentielt at man har afsat god nok plads i køreplanen, som gør at man er overbevist om at have tid nok til det.
4Forud for at du indleder dit byggeprojekt må det være ganske fundamentalt med et tilsagn om, at byggeprojektet overhovedet ikke er i strid med loven. Alt efter hvordan du bor vil der være fastsatte retningslinjer omkring, hvad der er lovligt, samt hvad du ikke må.
5Det kan vise sig at være godt at få assistance til byggeprojektet, ikke mindst når det er væsentlige byggeprocesser. Krævende opgaver gør krav på flere folk. Ydermere bliver det mere produktivt og mere socialt når man er flere om opgaven.
6For projekter udenfor kan eventuelt regnvejr få en essentiel rolle. På grund af dette skal du tit tage notits af udsigten ift. vejret i tiden op til projektets start, så du undgår at det ud af det blå begynder at stå ned i stænger i samme sekund som du er ved at færdiggøre det ellers velplanlagte byggeprojekt.
7Du må på ingen måde se bort fra din sikkerhed, så glem ej beskyttelse såsom sko og hjelm der sikrer dig med henblik på potentielle ulykker. Det er smart med fokus på dit eget ve og vel i byggeprojektet, navnlig hvis du ikke har assistance fra en fagmand.
8Du kan finde ekstremt mange artikler og videoer på forskellige hjemmesider som du kan finde inspiration i. Specielt YouTube giver dig adgang til betydelige mængder almennyttig oplysning, i særlig grad hvis du benytter engelske ord i din søgning.
9Planlægning viser sig som nøglen til at få en god oplevelse med arbejdet. Du må forfatte en klar arbejdsplan, der beskriver hvilke opgaver du planlægger at løse på hvilke tidspunkter, som også inkluderer en kronologisk orden. Forsøg at være konkret idet du nedskriver din strategi.
10Ofte vil det være afgørende at lave et regnskab for renoveringen, så man har kontrol over udgifterne. Det kan være en fordel at kortlægge hver enkelt udgiftspost, hvorefter man kunne gennemgå eventuelle tilbud på dem en ad gangen.
11Det er muligt at spørge om offentlig støtte til byggerier. Det tilbydes i tilfælde af at renoveringen bidrager positivt til miljøet. Det forudsætter altså at byggeprojektet har en positiv indvirkning på naturen.
12Du vil aldrig nogensinde undvære værktøj. Typisk vil det vise sig klogt at du har det klar akkurat som du påbegynder byggeprojektet. I øvrigt må du ikke glemme at tage højde for omkostningerne hertil i byggeriets regnskab.
De bedst anmeldte byggecentre
DavidsenShop.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som naturligvis er virkelig godt arbejde. Ratingen er et gennemsnit af 11.467 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 86 % kvitterer med topkarakter, og bare 2 % kvitterer med bundkarakter. Pt. har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,6 ud af 5, hvilket selvsagt er usædvanligt betryggende. Ratingen tager udgangspunkt i 28.109 anmeldelser, hvor imponerende 76 % kvitterer med den bedste karakter, og alene 4 % har givet den laveste karakter. Lige nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
Bauhaus.dk bedømmes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som jo er meget flot. Scoren grundlægges af 23.161 anbefalinger, hvoraf ikke mindre end 69 % kvitterer med den højeste karakter, og kun 8 % kvitterer med den dårligste rating. Nu her har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en score på 4,3 ud af 5, som tydeligvis er virkelig imponerende. Scoren tager udgangspunkt i 2.856 ratings, hvor ikke mindre end 59 % kvitterer med den højeste karakter, og blot 9 % har givet bundkarakter. Nu her har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
På Trustpilot har 10-4.dk en score på 4,7 ud af 5, som tydeligvis er ualmindeligt overlegent. Vurderingen er et gennemsnit af 19.208 ratings, hvoraf hele 84 % giver toprating, og blot 2 % har givet den dårligste rating. I skrivende stund har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.

Populære spørgsmål rundt om filtergrus

 • Hvor købes filtergrus billigt?
 • Hvad koster filtergrus?
 • Hvor meget vejer filtergrus?
 • Hvad er filtergrus?
 • Hvor er filtergrus på tilbud?
 • Hvor købes filtergrus online?
 • Hvilken slags levering er smartest?

  En del internet butikker tilbyder i vore dage diverse billige leveringsmodeller til filtergrus. En der er meget almindelig er i dag at få leveret til et udleveringssted, hvor du selv kan afhente dine varer når du har tid. Muligheden er nemlig yderst uproblematisk, og i mange tilfælde ydermere den mest billige form for levering.

  Du kunne på samme måde tænke over at vælge at få udbragt til hvor du bor eller ud til dit arbejdes adresse. Muligheden bliver for det meste en anelse mere pebret, men endvidere ret enkel ved køb af filtergrus online. Den billigste fragtmetode vil dog utvivlsomt være selv at hente ordren, men det stiller krav om at du har bopæl tæt på online shoppens byggecenter, for eksempel Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix eller Bauhaus.

  Leveringstidspunktet på filtergrus kan vise sig at være ualmindeligt bestemmende når du mangler din pakke lige om lidt, så af den grund er det fuldt ud relevant at vi efterser den estimerede leveringsdato ved filtergrus. En hel del e-forretninger – herunder Jem og Fix, Bauhaus, Silvan og Harald Nyborg – tilsiger billig levering på næstkommende hverdag på en masse produkter online, men vær på vagt da det er afhængig af at bestillingen anbringes før et fastslået tidspunkt, med det formål at de har udsigt til at kunne nå at få produkterne fikset forud for at lagermedarbejderne drager hjemad.

  Nogle online shops sikrer fri fragt på filtergrus online, men undertiden er det så præmissen at der erhverves for et præcist beløb. Desuden bør man overveje den prisbilligste fragtmulighed, der typisk er at få kørt din pakke til et afhentningssted.

  En lang række netshops udlover afhentning hvor du bestiller billig filtergrus på nettet og selv henter i butikken. For eksempel Bygma, Stark, XL-Byg, Jem og Fix, Silvan, 10-4, Davidsen, Harald Nyborg og Bauhaus. Byggekæderne tildeler for eksempel afhentning af filtergrus i disse områder:

  Charlottenlund, Frederikssund, Aalborg, Greve, Farum, Randers, Brabrand, Roskilde, Silkeborg, Vallensbæk, Frederiksværk, Viborg, Rødovre, Nykøbing Falster, Aabenraa, Haderslev, Rønne, Ballerup, Birkerød, Vanløse, Herning, København, Nærum, Jyllinge, Struer, Brøndby, Rudersdal, Valby, Thisted, Skanderborg, Albertslund, Gladsaxe, Ikast, Frederikshavn, Odder, Lillerød, Virum, Hørsholm, Frederiksberg, Hjørring, Varde, Gentofte, Svendborg, Kalundborg, Køge, Tårnby, Glostrup, Grenaa, Stenløse, Søborg, Hedehusene, Holstebro, Næstved, Helsingør, Skive, Hillerød, Herlev, Ishøj, Åbyhøj, Ølstykke, Sønderborg, Lystrup, Haslev, Dragør, Nakskov, Esbjerg, Slagelse, Vordingborg, Hobro, Risskov, Vejle, Holbæk, Middelfart, Nyborg, Hvidovre, Fredericia, Brønshøj, Hedensted, Højbjerg, Aarhus, Allerød, Lyngby, Solrød Strand, Brønderslev, Horsens, Korsør, Værløse, Ringsted, Kokkedal, Kolding, Odense, Taastrup, Nørresundby, og Tilst, .

  Afhentning af filtergrus er en mulighed i de fleste dele af Danmark: Sjælland (Midtsjælland, Hovedstaden, Amager, Bornholm, Falster, Sydsjælland, Østsjælland, Lolland, Nordsjælland, Vestsjælland), Fyn (Nordfyn, Vestfyn, Østfyn, Sydfyn, Midtfyn) og Jylland (Sydjylland, Østjylland, Syddanmark, Midtjylland, Sønderjylland, Nordjylland, Vestjylland).

  Når vi ser på tendenserne fremstår det tydeligt, at mennesker tit søger efter blandt andet filtergrus online og billig filtergrus. Derudover ser vi typisk netshoppere efterspørge eksempelvis køb filtergrus, filtergrus tilbud og filtergrus priser, foruden de gængse byggecentre som Bygma, Stark, 10-4, Bauhaus, Jem og Fix, Silvan, Davidsen, Harald Nyborg og XL-Byg.

  Spar penge på filtergrus

  Det er ualmindeligt overkommeligt for folk at finde de bedste priser på billige filtergrus online på forskellige internet butikker i Danmark, og til gengæld har flertallet af online varehuse ikke kunne slippe for at formindske priserne på filtergrus voldsomt, og ydermere love fragt uden betaling.

  Derfor kan det stadigvæk vise sig tiden værd at prøve visse internet shops i Danmark efter udsalg og tilbud på filtergrus online forinden du handler, således at man er garanteret at modtage den laveste pris. Se ikke bare hos de udbredte byggekæder som Harald Nyborg, Bygma, XL-Byg, Bauhaus, Silvan, Davidsen, Jem og Fix og Stark.

  Man må dog være årvågen med, at ifald en e-forretning afsætter billige filtergrus online for en tilbudspris som virker utopisk lav, så bør det ofte være et symbol på en uoprigtig e-forhandler. Kortbetalinger er trods alt dækket ind under et regulativ, hvilket assisterer dig som kunde imod fup internet shops.

  Vi anbefaler kortbetalinger eller mobilbetaling. Som en anden løsning kunne du drage nytte af en billig afbetalingsordning fra for eksempel ViaBill, for så vidt du ser en fordel i at honorere pengene til filtergrus over tid. Dette tilbydes som regel ved nichebutikker, men dog sjældent de udbredte byggekæder som fx Jem og Fix, Davidsen, Bygma, Silvan, Harald Nyborg, XL-Byg, Bauhaus og Stark.

  Når man kigger i data er det markant, at internetbrugere typisk kigger efter for eksempel filtergrus tilbud og billig filtergrus. Derudover oplever vi tit internet shoppere søge for eksempel filtergrus priser, køb filtergrus og filtergrus online.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg filtergrus er 719 kr. Pristjekket er vurderet til 4.9 ud af 5 stjerner baseret på 18 brugeranmeldelser.

  Alt som det skal være.” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til dræn til græsplæne

  Mængder: 15 kg 800 kg 500 kg 1 m3 1 ton 20 kg 25 kg 25 kg 1000 kg

  Levering: vognlæs løst leveret trailer i poser i løs vægt afhentning i sække hent selv i bigbag

  Undersøg folks ratings

  Trustpilot leverer evigt gunstige chancer for at besigtige forskellige øvrige konsumenters synspunkter og derfor er det smart, at du evaluerer internet butikkens kritik inden du færdiggør din shopping med billige filtergrus online.

  Facebook medfører ligeledes en række uafhængige løsninger til at få kendskab til internet virksomhedens pålidelighed. Derudover møder vi en del forhandlere på nettet som tilbyder folk at levere en omtale af virksomhedens service, hvilket ydermere burde bruges til at bedømme kundernes tilfredshed.

  Inden nogen bestiller billige filtergrus online hos en netshop kan de når alt kommer til alt have øje for e-butikkens handelsvilkår, dog er det ofte ikke super spændende, især med de kendte byggemarkeder som 10-4, Jem og Fix, Stark, Davidsen, Silvan, XL-Byg, Harald Nyborg, Bauhaus og Bygma.

  Et nemmere alternativ kunne derfor være at granske hvorvidt e-butikken er støttet af e-mærket, siden det skulle være en indikation om at e-forretningen accepterer de opstillede regler, udover at virksomheden hyppigt besøges af jurister der er meget fortrolige de gældende regulativer.

  Desuden giver det dig genvej til assistance, når du får problemer i forbindelse med din handel med filtergrus. Herudover er det klogt at køberen er klar over de fundamentale vilkår der har indvirkning på købet af filtergrus online, f.eks. den bytteret e-handlen tilsikrer.

  I den forbindelse er det virkelig afgørende, at man stadig bibeholder sin faktura e-mail, så man altid kan eftervise sin bestilling af filtergrus, ligegyldig om man køber fra 10-4, XL-Byg, Stark, Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg, Bygma, Jem og Fix eller Davidsen.

  Hans Kristensen gav 5 stjerner

  Alt som det skal være.

  Lone Thomsen gav 4 stjerner

  Det fungere bare og altid gode priser

  Jørgen N gav 5 stjerner

  Perfekt køb

  Per gav 4 stjerner

  Varen kommer præcis som ønsket

  9 tips til din online shopping
  1En hel del online butikker giver heldigvis et stort udvalg af billige leveringsmåder til filtergrus. En af de mest benyttede er i vore dage at få bragt ordren til en pakkeshop, som giver dig mulighed for at hente de købte produkter på et selvvalgt tidspunkt. Metoden er altså temmelig ligetil, samt oftest ligeledes den billigste leveringsløsning.
  2Den mest prisbevidste løsning til levering er dog at hente produkterne selv, som dog er betinget af at du opholder dig nær internet selskabets adresse. Den mulighed for fragt er jo usædvanlig vital såfremt man mangler filtergrus med det samme. Alternativt så yder flere internet virksomheder levering uden omkostninger, men i mange tilfælde er det under forudsætning af at der erhverves for en konkret pris.
  3Leveringshastigheden er særligt central hvis vi står og skal bruge produktet om et øjeblik, og af den grund er det altså meningsfuldt at man studerer den forventede leveringstid ved filtergrus. En masse butikker på nettet præsterer billig dag-til-dag levering på en lang række varer, men glem ikke at det nødvendiggør at ordren gennemføres tidligere end et givent klokkeslæt.
  4Flere forhandlere på nettet byder på fragtfri levering på filtergrus, men oftest kun ifald du handler for et fastsat beløb. Derudover skulle du udvælge den mindst kostelige mulighed for levering, hvilket ofte er at få dem til at bringe din pakke til et udleveringssted. Løsningen viser sig almindeligvis på den anden side usædvanlig smertefri. Den mest billige leveringsmulighed vil dog utvivlsomt være at du selv henter ordren.
  5Trustpilot frembringer tilpas passelige muligheder for at iagttage en lang række forhenværende forbrugeres betragtninger og på grund af dette er det at foretrække, at du ser nærmere på webbutikkens anmeldelser før du bestiller billige filtergrus online. Facebook medfører endvidere relativt udmærkede genveje til at få indtryk af webshoppens popularitet.
  6Forinden nogen handler billige filtergrus i en butik kunne man helt sikkert bese webshoppens handelsvilkår, det er dog i reglen ikke særlig spændende. Dertil er det godt at køberen er på vagt for de mest vedkommende vedtægter der kan have indflydelse på købet af billige filtergrus online, eksempelvis den ombytningsret e-firmaet tilsikrer.
  7Vi tilråder køb med kort eller MobilePay. Kortbestillinger er omfavnet af en retningslinje, som assisterer os imod uægte e-forhandlere. Som et alternativ kan du benytte en afdragsløsning som for eksempel ViaBill, i tilfælde af at du har i sinde at betale regningen ude i fremtiden.
  8Vi tilråder at undersøge om online virksomheden er verificeret af e-mærket, hvilket er en garanti for at e-firmaet forsvarer de gældende danske regler, udover at online forhandleren tit revideres af fagmænd som har den nødvendige knowhow om vilkårene. Forud for at nogen shopper billige filtergrus hos en e-butik burde de i reglen overveje dens handelsvilkår.
  9Det har vist sig at være ultra problemfrit for forbrugerne at finde de laveste priser online på billige filtergrus hos flere internet forhandlere i Danmark, og følgelig lover adskillige webshops gebyrfri levering. Trods dette kan det trods alt vise sig indbringende at udforske et par forskellige internet forretninger efter udsalg og tilbud inden du placerer ordren, således at man er velinformeret til at antage den mest attraktive pris.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk