GrusPris.dk

Flisegrus pristjek

Er du på udkig efter flisegrus? Vi har fundet 4 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 1.000 kg for kun 695 kr. Det er 51 % billigere end den dyreste webshop.

Så er spørgsmålet bare, hvor meget du skal købe. Du kan ændre i værdierne herunder, og klikke "Beregn", så får du svar på hvor mange kg flisegrus du har brug for.

m2 areal x cm lag = kg flisegrus

Laveste pris for 1.000 kg flisegrus inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
695 kr.Køb
1.109 kr.Køb
1.427 kr.Køb
1.621 kr.Køb

*Seneste opdatering: 15. januar 2021 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Mængder: 1 ton 20 kg 800 kg 1 m3 1000 kg 25 kg 15 kg 500 kg 25 kg

Levering: i bigbag i sække afhentning i poser i løs vægt løst leveret vognlæs hent selv trailer

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du bør have fokus på hvilke regler der gør sig gældende når du køber online, så du kan undgå problemer med fx reklamationer. Derfor skal man kende forretningens regningslinjer.
Flere byggekæder sælger et bredt udvalg, hvorimod øvrige fokuserer på en bestemt gruppe af vare. Du kan vide om det er essentielt for dig at du har mange forskellige produkter at vælge fra, foruden bare flisegrus.
For en del er byggeri forbundet med en stor portion spørgsmål. Af den grund er det en fordel at bestille ved en netbutik, som kan give information omkring flisegrus.
Der findes forskelle i udsalgspriserne på billige flisegrus hos de forskellige online byggekæder. En del har fokus på de bedste priser, og nogle har kompetent rådgivning. Du skal tænke på hvad der betyder mest for dig.
Såfremt du skal have varerne nu og her eller blot gerne vil spare fragtgebyret, så kunne du overveje at hente varerne på eget initiativ. Det er specielt et alternativ i de store byggekæder.
Det er helt klart ekstremt afgørende at tjekke, om de produkter du vil købe online overhovedet er tilgængelig i byggemarkedet. Ellers kan du være tvunget til kigge hos de andre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggecentre samler produkter fra talrige specialbutikker, så du kan købe fra et bredt sortiment af flisegrus online.
De gængse byggemarkeder finder du nær dig, og derigennem har man mulighed for at købe online og hente produkterne på egen hånd. På grund af det kan man undgå leveringsomkostningen, og samtidig få fat i varerne straks.
De store byggecentre er folkekære og velkendte virksomheder, hvilket kan bidrage til ubekymrethed når du skal købe online. Det kan du se som fordelagtigt.

Nichewebshop

Størstedelen af nichebutikker på nettet er små firmaer, der i de fleste tilfælde er dansk ejede, måske endda lokalt nær dig. Dem hjælper du når du bestiller flisegrus online på deres webshop.
Forskellige nichefokuserede netbutikker producerer selv de produkterne som du kan finde i byggemarkederne. Idet du køber direkte fra de nichefokuserede webshops online får du en billigere pris.
Alverdens niche netbutikker er specialister i deres online produktkategori, idet de har skarpt fokus på disse varer. Derigennem bør du forvente mere god sparring fra ansatte som er eksperter i netop flisegrus.
De største byggekæder i Danmark
flisegrus silvan

Silvan blev dannet i 1968, og beskæftiger nu omkring 1.000 kollegaer i kædens 41 varehuse. Silvan har fokus på salg til private, og afsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

10-4 åbnede i 1947, og beskæftiger nu over 100 personer i firmaets 6 varehuse. 10-4 specialiserer sig i at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for over 500 millioner kroner.

Davidsen startede i 1944, og udgøres nu af cirka 1.000 mennesker i kædens 9 byggecentre. Davidsen er specialiseret i billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

flisegrus jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og omfatter i dag over 2.100 kollegaer i deres 122 varehuse. Jem og Fix fokuserer på gode tilbud til private, og sælger årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

flisegrus bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og udgøres nu af over 1.000 kollegaer i de 17 byggecentre. Bauhaus har fokus på gode tilbud til private, og afsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

flisegrus harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og omfatter i dag omkring 2.000 medarbejdere i kædens 33 varehuse. Harald Nyborg satser på salg til private, og omsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og beskæftiger i dag i omegn af 500 mennesker i de 9 byggecentre. Johannes Fog har specialiseret sig i salg til private, og omsætter hvert år for ca. 1 milliard kroner.

Stark åbnede i 1896, og er nu arbejdsplads for i omegn af 2.000 ansatte i kædens 72 butikker. Stark fokuserer på salg til professionelle, og afsætter hvert år for cirka 7 milliarder kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og beskæftiger nu omtrent 2.000 kollegaer i selskabets 104 varehuse. XL-Byg er specialiseret i at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Bygma startede i 1952, og omfatter i dag ca. 2.300 kollegaer i selskabets 56 butikker. Bygma har specialiseret sig i salg til professionelle, og omsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Længe før du starter byggeprocessen kan det vise sig meget afgørende at være sikker på, at det du vil lave overholder loven. Alt efter din boligtype kan der gælde fastsatte retningslinjer omkring, hvad du må, og hvad du ikke kan få lov til.
2Du bør aldrig undlade at tage højde for dit eget helbred, så husk arbejdstøj som fod- og hovedbeklædning som beskytter dig med henblik på eventuelle risici. Det er vigtigt at du husker dit velbefindende i dit byggeprojekt, ikke mindst ifald du ikke får professionel assistance.
3Der kan findes stribevis af hjælpeartikler og videoer online som der kan findes inspiration i. Ikke mindst YouTube tilbyder temmelig meget brugbar oplysning, navnligt såfremt du søger på engelsk.
4Muligvis kan det blive betydningsfuldt at du har alle materialer klar på forhånd inden du begynder dit arbejde. Du vil med fordel kunne lave en enkel indkøbsliste som indeholder de materialer der skal bruges, og så eftergå materialerne, med det formål at du kan føle dig sikker på at der ikke mangler noget.
5Det kan vise sig nyttigt at søge assistance til projektet, navnlig når det kommer til væsentlige byggeprocesser. Større byggeprojekter gør krav på flere personer. Dertil bliver det mere produktivt og sjovere at lave arbejdet med andre.
6Man kan indhente økonomisk hjælp fra det offentlige til ombygninger. Det bliver givet såfremt renoveringen er energi- og miljøvenligt. Støtten forudsætter altså at renoveringen har en positiv indvirkning på miljøet.
7Der viser sig altid ubelejlige problemer i tilfælde med større projekter, og derfor kan det vise sig værdifuldt at man har afsat nok plads i planen, med formålet om at man kan være tryg ved at nå det til den planlagte tid.
8Det kan give mening at overveje hvorvidt du ønsker at klare det hele selv, eller du hellere burde skaffe hjælp fra en ekspert til afslutningen af arbejdet. Hvis du fremskaffer assistance fra en fagperson er det fordelagtigt at hente forslag fra flere selskaber.
9I mange tilfælde vil det være fornuftigt at lave et udgiftsbudget for ombygningen, så du har kontrol over omkostningerne. Det vil være rationelt at beskrive samtlige poster, hvorefter man kan notere mulige tilbud på hver enkelt.
10For udendørs byggeprojekter kan vejrsituationen få en vigtig rolle. Af den årsag må du tit undersøge prognosen for vejret i perioden for byggeprojektet, så du slipper for at det ganske ubelejeligt starter med at stå ned i stænger bedst som du vil påbegynde det vigtige projekt.
11Du bør på ingen måde mangle grej. Ofte kan det være erstatteligt at have det til rådighed akkurat som du igangsætter byggeprojektet. Derudover er det vigtigt at tage højde for de her udgiftsposter i din økonomi.
12Forberedelse vil altid være metoden til et uproblematisk forløb med projektet. Du anbefales at udarbejde en strømlinet tidsplan, der fortæller hvilke opgaver der skal laves hvornår, og som ligeledes indeholder en kronologisk orden. Husk at være skarp når du laver strategien.
Danskernes favorit byggemarkeder
XL-Byg.dk har en bedømmelse på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket naturligvis er hamrende beundringsværdigt. Ratingen tager udgangspunkt i 2.856 tilkendegivelser, hvor hele 59 % har givet den højeste karakter, og bare 9 % kvitterer med dumpekarakter. Indtil nu har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
Trustpilot-brugerne vurderer Harald-Nyborg.dk til 4,6 ud af 5 stjerner, hvilket naturligvis er yderst beundringsværdigt. Ratingen tager udgangspunkt i 28.109 anbefalinger, hvor hele 76 % har givet toprating, og blot 4 % giver 1 stjerne. Pt. har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
Brugerne på Trustpilot vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, som i særdeleshed er ekstremt imponerende. Vurderingen er regnet ud fra 23.161 anbefalinger, hvoraf ikke mindre end 69 % giver maksimum point, og bare 8 % har givet den laveste karakter. På nuværende tidspunkt har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
DavidsenShop.dk er bedømt til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som selvsagt er virkelig imponerende. Evalueringen er regnet ud fra 11.467 anbefalinger, hvor imponerende 86 % har givet topkarakter, og blot 2 % har givet den laveste karakter. Pt. har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
På Trustpilot har 10-4.dk en score på 4,7 ud af 5, som selvsagt er ultra godt arbejde. Evalueringen er baseret på 19.208 ratings, hvor ikke mindre end 84 % kvitterer med den højeste karakter, og blot 2 % kvitterer med bundkarakter. Som det er nu har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.

Mest stillede spørgsmål angående flisegrus

 • Hvad er flisegrus?
 • Hvor købes flisegrus billigt?
 • Hvad koster flisegrus?
 • Hvor er flisegrus på tilbud?
 • Hvor meget vejer flisegrus?
 • Hvor købes flisegrus online?
 • Hvilken leveringsmodel skal du vælge?

  En række online firmaer tilbyder på nuværende tidspunkt en lang række forskellige billige metoder til levering til flisegrus. Den mest benyttede er nu om stunder pakkeshoppen, som gør at du kan hente varerne når du har tid. Denne er nemlig virkelig ukompliceret, og ofte endda den mest prisbevidste type af levering.

  Du bør omvendt tænke over at vælge at få leveret hjem til din privatadresse eller ud til dit arbejdes adresse. Fragttypen bliver beklageligvis en smule mere bekostelig, men tillige virkelig enkel ved køb af flisegrus online. Den billigste fragtmulighed vil dog altid være at du selv henter produkterne, men den mulighed betinges af at du opholder dig nær online shoppens byggemarked, eksempelvis Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Silvan.

  Fragttiden på flisegrus kan vise sig at være rigtig bestemmende hvis du står og skal bruge ordren om et øjeblik, så i det øjemed er det aldeles meningsfuldt at vi efterser den forventede leveringsdato på flisegrus. Mange internet virksomheder – eksempelvis Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix og Bauhaus – præsterer billig levering på næstkommende hverdag på en hel del produkter online, som alligevel er regnet ud fra at ordren aflægges forinden et konkret tidspunkt, således at de kan nå at få produkterne fikset før medarbejderne har fri.

  Enkelte internet firmaer sikrer gratis fragt på flisegrus online, men oftest er det så præmissen at der aftages for et fastsat beløb. Desuden skal du udse dig den mest billige leveringstype, som ofte er at få leveret produkterne til et udleveringssted.

  En stor portion kæder tilbyder afhentning hvor man køber billig flisegrus online og selv henter i butikken. Fx Stark, Harald Nyborg, 10-4, Jem og Fix, Bauhaus, Davidsen, Bygma, Silvan og XL-Byg. Byggecentrene giver bl.a. klik-og-hent på flisegrus i følgende byer:

  Gentofte, Ballerup, Højbjerg, Struer, Hedensted, Vallensbæk, Brønderslev, Værløse, Hobro, Roskilde, Tilst, Kolding, Esbjerg, Kokkedal, Frederikshavn, Frederiksværk, Valby, Odder, Søborg, Thisted, Rødovre, Ølstykke, Tårnby, Solrød Strand, Herlev, Kalundborg, Horsens, Aalborg, Holbæk, Grenaa, Brabrand, Nørresundby, Nærum, Fredericia, Køge, Gladsaxe, Slagelse, Dragør, Lyngby, København, Vordingborg, Haderslev, Korsør, Hjørring, Lystrup, Charlottenlund, Ikast, Viborg, Vejle, Risskov, Holstebro, Brønshøj, Skive, Hvidovre, Stenløse, Hillerød, Aabenraa, Hørsholm, Greve, Randers, Skanderborg, Albertslund, Virum, Silkeborg, Allerød, Sønderborg, Odense, Jyllinge, Birkerød, Næstved, Rudersdal, Frederiksberg, Middelfart, Frederikssund, Lillerød, Haslev, Herning, Åbyhøj, Brøndby, Svendborg, Helsingør, Glostrup, Taastrup, Varde, Nyborg, Farum, Nykøbing Falster, Ishøj, Aarhus, Rønne, Hedehusene, Nakskov, Ringsted, og Vanløse, .

  Afhentning for flisegrus er muligt i alle regioner af landet: Fyn (Nordfyn, Østfyn, Midtfyn, Sydfyn, Vestfyn), Jylland (Sønderjylland, Sydjylland, Østjylland, Nordjylland, Vestjylland, Midtjylland, Syddanmark) og Sjælland (Midtsjælland, Nordsjælland, Sydsjælland, Østsjælland, Bornholm, Amager, Hovedstaden, Falster, Vestsjælland, Lolland).

  Når der ses på tendenserne er det tydeligt, at mennesker tit søger fx billig flisegrus og køb flisegrus. Foruden dette oplever vi ofte mennesker efterspørge bl.a. flisegrus online, flisegrus priser og flisegrus tilbud, plus de gængse byggekæder som Silvan, Harald Nyborg, XL-Byg, Bauhaus, Jem og Fix, Bygma, 10-4, Stark og Davidsen.

  Gode priser på flisegrus

  Det er særdeles bekvemt for os alle at finde frem til tilbud på billige flisegrus online i blandt flere outlets på nettet, og med det motiv har adskillige internet virksomheder været nødt til at tvinge prisen på flisegrus betragteligt, og derudover frembyde billig fragt.

  Det kan alligevel vise sig udbytterigt at se nærmere på diverse e-handler efter tilbud og rabatter på flisegrus online forud for at du gennemfører din handel, sådan at du er sikret at opnå den bedste pris. Se ikke blot på de kendte byggekæder som 10-4, Harald Nyborg, Bauhaus, Bygma, Jem og Fix, Stark, Silvan og XL-Byg.

  Man skal blot ikke undervurdere, at såfremt en internet handler tilbyder billige flisegrus online for en udsalgspris som anses for urealistisk fordelagtig, er det tit være et karakteristika der viser en fup webbutik. Køb med betalingskort er trods alt omfattet af en lovbestemmelse, hvilket støtter os overfor uægte webbutikker.

  Vi anbefaler køb med kort eller MobilePay. Som alternativ kan du bruge en afbetalingsordning fra f.eks. ViaBill, for så vidt du har i sinde at dække beløbet til flisegrus over et længere tidsrum. Dette tilbydes som regel hos niche webshops, men dog sjældent de velkendte byggemarkeder som for eksempel Stark, Harald Nyborg, Davidsen, Bauhaus, Jem og Fix, XL-Byg, Bygma og Silvan.

  Ved kig i tallene bliver det markant, at internet shoppere typisk leder efter eksempelvis køb flisegrus og flisegrus online. Vi ser desuden typisk netshoppere søge for eksempel flisegrus tilbud, billig flisegrus samt flisegrus priser.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg flisegrus er 719 kr. Pristjekket er vurderet til 4.6 ud af 5 stjerner baseret på 13 brugeranmeldelser.

  Altid en fornøjelse” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Mængder: 1 ton 800 kg 25 kg 500 kg 1000 kg 1 m3 20 kg 25 kg 15 kg

  Levering: afhentning trailer i poser i løs vægt løst leveret hent selv i bigbag vognlæs i sække

  Se nærmere på andre menneskers vurderinger

  Trustpilot byder på sådan set belejlige genveje til at evaluere diverse øvrige forbrugeres vurderinger og derfor anbefaler vi, at du beser internet forhandlerens vurderinger før du bestiller billige flisegrus online.

  Facebook yder lignende sådan set habile metoder til at få indsigt i e-shoppens kundetilfredshed. Herinde ser vi endda e-forretninger som gør det muligt at skrive en bedømmelse af deres købsoplevelse, som lige så vel kan drages fordel af til at vurdere kundernes tilfredshed.

  Forud for at folk bestiller billige flisegrus online i en netbutik kunne de egentlig have øje for e-shoppens forretningsaftale, men det er uden tvivl ikke særlig interessant, specielt på de velkendte byggekæder som 10-4, Bygma, Silvan, Jem og Fix, Stark, Davidsen, Harald Nyborg, Bauhaus og XL-Byg.

  Et nemmere alternativ er at granske om internet selskabet er e-mærket medlem, siden det ofte er et signal om at online firmaet imødekommer de officielle danske regler, foruden at virksomheden af og til besigtiges af jurister som er indført i retningslinjerne.

  Desuden giver det dig chance for en hjælpende hånd, såfremt du møder problemer i processen med din handel med flisegrus. Tilmed slår vi et slag for at køberen er oppe på mærkerne omkring de mest aktuelle forhold der spiller ind i forbindelse med bestillingen af flisegrus online, som for eksempel hvilken returret webbutikken garanterer.

  I den sammenhæng er det desuden essesentielt, at man stadig bibeholder ens kvitteringsmail, således man når som helst vil kunne bevidne sit køb af flisegrus, ligegyldig om man handler ved Harald Nyborg, Jem og Fix, Bygma, Davidsen, Bauhaus, XL-Byg, 10-4, Silvan eller Stark.

  Anne I gav 5 stjerner

  Hurtig levering og god service..

  Pia F gav 4 stjerner

  Fornuftig pris

  Bente G gav 5 stjerner

  Hurtig levering

  Inge Nielsen gav 4 stjerner

  Stjerneklar service!

  9 gode råd til online shopping
  1Trustpilot leverer flere passende chancer for at undersøge en længere række aktuelle køberes evalueringer og herved er det smart, at du læser online virksomhedens ratings forud for at du shopper billige flisegrus online. Facebook yder desuden regulære tiltalende chancer for at få en idé om e-forretningens kundetilfredshed.
  2Antal dages levering er rigtig central ifald man har brug for ordren nu og her, så med det formål er det tydeligvis centralt at man undersøger den anslåede leveringsdato ved flisegrus. En række online forhandlere frembyder billig levering på næstkommende hverdag på en masse varenumre, som dog nødvendiggør at bestillingen anbringes forud for et angivent klokkeslæt.
  3Nogle e-forhandlere frembyder levering uden beregning på flisegrus, men ofte er det under forudsætning af at der købes for et fastsat beløb. Ellers bør man udvælge den mest prisbevidste leveringstype, som i de fleste tilfælde vil blive at få fragtmanden til at bringe din bestilling til et afhentningssted. Leveringsformen er almindeligvis endda ualmindeligt nem. Den mest billige form for levering kan ikke benægtes at være selv at hente pakken.
  4Den mest letkøbte leveringsform vil til enhver tid være at hente pakken selv, hvilket betinges af at du fysisk befinder dig nær online butikkens arbejdslager. Den metode til levering kan vise sig at være super bestemmende hvis du skal bruge flisegrus straks. Alternativt så yder visse internet shops levering uden beregning, men tit kun såfremt du bestiller for en præcis sum.
  5Det er rigtig let gængeligt for almindelige dødelige at analysere priser online på billige flisegrus hos forskellige online selskaber, og på grund af dette garanterer en hel del outlets på nettet fragt uden omkostninger. Derfor kan det immervæk blive lukrativt at analysere enkelte e-butikker efter rabat og tilbud forinden du handler, således at man er sikker på at modtage den mest betalelige pris.
  6Vi anbefaler generelt køb med gængse betalingskort eller mobilbetaling. Bestillinger med betalingskort er inkluderet i et regulativ, der assisterer kunden overfor fup netshops. Som alternativ bør du udnytte et afbetalingstilbud som fx ViaBill, i tilfælde af at du gerne vil honorere pengene over et længere tidsrum.
  7Forud for at nogen køber billige flisegrus hos en e-forretning burde man i reglen gøre sig bekendt med indholdet af webshoppens forretningsbetingelser, dog er det naturligvis ikke særlig interessant. Herudover slår vi et slag for at man er vaks omkring de mest vedkommende regler der spiller ind i forbindelse med handlen med billige flisegrus online, som fx den returpolitik online virksomheden har.
  8En række online shops frembyder i dag en række forskellige billige leveringsmidler til flisegrus. En af de mest almindelige er i øjeblikket pakkeshops, så du nemt selv kan hente dine nye varer når det passer dig bedst. Leveringsmetoden er altså i høj grad let, samt mange gange også den billigste fragtmulighed.
  9Generelt foreslår vi at granske om internet webshoppen er godkendt af e-mærket, fordi det skulle være en indikator for at online forhandleren imødekommer de gældende danske regler, udover at den af og til tilses af fagfolk som har den nødvendige knowhow om de gældende love. Inden folk bestiller billige flisegrus i en webshop behøver de for at være sikker løbe igennem shoppens betingelser.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk