GrusPris.dk

Muregrus pristjek

Er du på udkig efter muregrus? Vi har fundet 4 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 1.000 kg for kun 695 kr. Det er 51 % billigere end den dyreste webshop.

Så er spørgsmålet bare, hvor meget du skal købe. Du kan ændre i værdierne herunder, og klikke "Beregn", så får du svar på hvor mange kg muregrus du har brug for.

m2 areal x cm lag = kg muregrus

Laveste pris for 1.000 kg muregrus inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
695 kr.Køb
1.109 kr.Køb
1.427 kr.Køb
1.621 kr.Køb

*Seneste opdatering: 15. januar 2021 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Størrelser: 0-8 mm 0-4 mm

Mængder: 20 kg 1000 kg 25 kg 1 m3 500 kg 15 kg 800 kg 1 ton 25 kg

Levering: i bigbag hent selv i poser trailer afhentning i sække i løs vægt løst leveret vognlæs

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal vide hvilke handelsbetingelser der gør sig gældende i forbindelse med dit køb online, så du undgår problemer med for eksempel returret. Af den grund bør man læse netbutikkens regningslinjer.
Det er naturligvis super relevant at undersøge, om det produkt du er på udkig efter online overhovedet er på lager hos byggekæden. Som alternativ bør du overveje at kigge andetsteds.
For de fleste er byggeri forbundet med alverdens spørgsmål. Af den grund kan det overvejes at handle hos en netbutik, hvor du får råd og vejledning til valg af muregrus.
Der findes forskelle i salgspriserne på billige muregrus fra byggekæde til byggekæde. En del giver gode tilbud, og nogle tilbyder en høj grad af service. Du bør beslutte hvad der for dig betyder mest.
Flere byggecentre sælger et enormt sortiment af produkter, og nogle specialiserer sig i en bestemt gruppe af vare. Du kan vide hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at du har adskillige varetyper at vælge i blandt, foruden bare muregrus.
Hvis du står og skal bruge varerne nu og her eller bare har lyst til at slippe for fragtgebyret, så kunne du tænke over at transportere produkterne selv. Dette er specielt muligt hos de udbredte byggekæder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er udbredte og landskendte virksomheder, som kan give en tryghedsfornemmelse til dig der skal købe online. Det er noget nogle vil se som fordelagtigt.
De udbredte byggecentre køber produkter fra adskillige nicheshops, hvorfor du kan købe fra et stort sortiment af muregrus online.
De kendte byggemarkeder har butikker i de større byer, og som følge af det har du valget om at handle online og fragte produkterne personligt. Af den grund kan du vælge at spare fragtomkostningen, og samtidig hente varerne lige nu.

Nichewebshop

Mange nichebutikker er iværksætterfirmaer, som tit har danske ejere, givetvis ovenikøbet lokalt i dit område. Disse har du mulighed for at hjælpe ved at bestille muregrus online på deres side.
Alverdens webshops i små nicher er producenter af de varer som byggemarkederne sælger. Ved køb direkte fra disse nichewebshops online kan du få bedre priser.
Mange niche netbutikker har en enorm viden om deres online produktsortiment, idet de udelukkende sælger disse varer. Således bør du modtage ekstremt indsigtsfuld service fra personale som er eksperter i lige præcis muregrus.
Danske byggemarkeder med størst omsætning
muregrus jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og er nu arbejdsplads for omtrent 2.100 ansatte i forretningens 122 butikker. Jem og Fix har sit primære fokus på salg til private, og sælger årligt for ca. 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og beskæftiger i dag omkring 2.000 mennesker i forretningens 104 butikker. XL-Byg er specialiseret i billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

muregrus silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og beskæftiger nu flere end 1.000 personer i de 41 varehuse. Silvan tilstræber salg til private, og omsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

muregrus bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og er nu arbejdsplads for omkring 1.000 kollegaer i selskabets 17 butikker. Bauhaus har specialiseret sig i at sælge til private, og afsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Stark kom frem i 1896, og omfatter i dag omtrent 2.000 kollegaer i selskabets 72 butikker. Stark sætter ind på salg til professionelle, og sælger årligt for cirka 7 milliarder kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og styres dagligt af ca. 2.300 medarbejdere i virksomhedens 56 byggecentre. Bygma satser på salg til professionelle, og omsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

muregrus harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og udgøres i dag af ca. 2.000 mennesker i byggemarkedets 33 byggecentre. Harald Nyborg sætter ind på salg til private, og omsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og er i dag arbejdsgiver for mere end 500 kollegaer i byggemarkedets 9 butikker. Johannes Fog har fokus på salg til private, og omsætter årligt for over 1 milliard kroner.

10-4 startede i 1947, og styres dagligt af i nærheden af 100 mennesker i byggemarkedets 6 butikker. 10-4 fokuserer på at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 500 millioner kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og styres dagligt af cirka 1.000 kollegaer i virksomhedens 9 butikker. Davidsen er specialiseret i at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Forberedelse er metoden til et uproblematisk forløb med byggeprocessen. Du er nødt til at have en effektiv plan, der viser hvilke arbejdsopgaver du planlægger at lave hvornår, samt en tilhørende numerisk orden. Husk at være konkret når du laver din køreplan.
2Det kan give mening at overveje hvorvidt byggeriet kan klares alene, eller du i stedet for skal have assistance fra en fagperson til områder af byggeriet. Når du indhenter assistance fra en fagperson kan det være fornuftigt at modtage tilbud fra diverse leverandører.
3Der viser sig uden tvivl uforudsigelige problemstillinger når det gælder omfangsrige projekter, og herved vil det være meningsfuldt at der afsættes god plads i tidsplanen, som gør at man føler sig tryg ved at nå i mål.
4Ofte vil det være essentielt at have lavet et regnskab for dit byggeprojekt, så man har et overblik over økonomien. Det er en fordel at tage noter til alle udgiftsposter, og dernæst finde frem til ens købspris for dem slavisk.
5Nogle gange kan man spørge om tilskud fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det tilbydes i tilfælde hvor ombygningen gør en forskel for klimaet. Den økonomiske støtte er altså betinget af at renoveringen influerer positivt på planeten.
6For udendørs opgaver har eventuelt regnvejr en væsentlig rolle. Således bør du løbende undersøge prognosen for vejret i forbindelse med projektets start, så du undgår at det uanmeldt går i gang med at regne netop som du er trukket i arbejdstøjet til det krævende byggeprojekt.
7Du vil for alt i verden ikke mangle værktøj. I mange tilfælde vil det være essentielt at have grejet parat inden du begynder på dit byggeprojekt. Derudover er det vigtigt at tillægge disse udgiftsposter i dit økonomiske overblik.
8I god tid inden at du indleder dit byggeprojekt må det være usandsynligt afgørende med en forsikring om, at det du vil bygge ikke er i strid med loven. Alt efter din bopæl vil der vise sig begrænsende regler omkring, hvad du gerne må, samt hvad der er ulovligt.
9Det kan være til god gavn at spørge om en hjælpende hånd til ens byggeprojekt, specielt når det er omfattende byggeprocesser. Enkelte byggeprojekter bør udføres af flere mennesker. Desuden vil det vise sig hurtigere og mere interessant når man er flere om opgaven.
10Det bliver vigtigt at have de påkrævede materialer indkøbt i god tid før du starter byggeriet. Du får god gavn af at udfærdige en hurtig oversigt indeholdende alt det du har brug for, og bagefter efterse punkterne, hvormed du kan føle dig overbevist om at du ikke har glemt noget.
11Du skal nødig forsømme dit velbefindende, så glem ikke arbejdstøj bl.a. sko og hjelm der sikrer dig overfor potentielle uheld. Det er essentielt med fokus på dit eget helbred i byggeprojektet, specielt når du ikke køber hjælp fra en professionel.
12Der er et bredt udvalg af instruktioner og videoer fra alverdens hjemmesider hvorfra du kan få inspiration. I særlig grad YouTube er formidler af utrolig meget konstruktiv oplysning, særligt hvis man bruger engelske søgeord.
Danskernes favorit byggemarkeder
XL-Byg.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er temmelig beundringsværdigt. Scoren er regnet ud fra 2.856 tilkendegivelser, hvoraf hele 59 % har givet den højeste karakter, og kun 9 % kvitterer med den laveste karakter. Pt. har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-rating er 4,3 ud af 5, som tydeligvis er yderst flot. Scoren er regnet ud fra 23.161 meninger, hvoraf hele 69 % har givet maksimum point, og blot 8 % giver den dårligste rating. På nuværende tidspunkt har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
10-4.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket altså er fantastisk betryggende. Vurderingen er baseret på 19.208 kommentarer, hvor imponerende 84 % giver maksimum point, og kun 2 % har givet den dårligste rating. Som det ser ud nu har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dk har en score på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er enormt godt arbejde. Evalueringen er baseret på 28.109 tilkendegivelser, hvoraf hele 76 % kvitterer med 5 stjerner, og blot 4 % giver 1 stjerne. Lige nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
DavidsenShop.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som i særdeleshed er rigtig betryggende. Ratingen tager udgangspunkt i 11.467 anmeldelser, hvor hele 86 % kvitterer med topkarakter, og blot 2 % har givet dumpekarakter. Som det ser ud nu har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.

Typiske spørgsmål inden for muregrus

 • Hvad koster muregrus?
 • Hvor købes muregrus online?
 • Hvad er muregrus?
 • Hvor købes muregrus billigt?
 • Hvor er muregrus på tilbud?
 • Hvor meget vejer muregrus?
 • Hvilken leveringsform skal du vælge?

  En stor portion internet foretagender tilbyder nu om stunder mange forskellige billige løsninger til levering til muregrus. En af de populære er nu om dage pakkeshoppen, som gør det muligt at hente dine produkter når det passer ind i din hverdag. Leveringstypen er jo rigtig simpel, samt typisk tilmed den mest prisbevidste mulighed for levering.

  Du kunne omvendt prøve at vælge afsending hjem til din privatadresse eller til dit arbejde. Leveringstypen er en gang i mellem en tak dyrere, men endvidere rigtig let for muregrus online. Den billigste leveringsmulighed vil dog utvivlsomt være at hente produkterne selv, som dog afhænger af at du bor nærved e-handlens byggemarked, eksempelvis Bauhaus, Jem og Fix, Silvan eller Harald Nyborg.

  Leveringshastigheden på muregrus kan være virkelig betydningsfuld ifald vi har brug for produktet lige om lidt, og herved er det relativt relevant at man kigger nærmere på den estimerede leveringstid for muregrus. En masse webbutikker – herunder Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg og Jem og Fix – stiller garanti om billig levering på næste hverdag på adskillige varenumre online, men vær påpasselig da det forudsætter at bestillingen anbringes tidligere end et fastslået tidspunkt, med hensynstagen til at de har en chance for at nå at få de nye varer skippet afsted før personalet drager hjemad.

  En hel del internet handler frembyder levering uden beregning på muregrus online, men undertiden er det påkrævet at man handler for et præcist beløb. Ellers skal du foretrække den billigste form for levering, som i de fleste tilfælde vil være at få kørt bestillingen til et udleveringssted.

  De store netshops tilbyder afhentning hvor du køber billig muregrus online og afhenter i byggecenteret. Fx Harald Nyborg, XL-Byg, Silvan, Jem og Fix, Stark, 10-4, Bygma, Bauhaus og Davidsen. Byggecentrene frembyder for eksempel klik-og-hent på muregrus i disse byer:

  Vanløse, Odense, Hedehusene, Nykøbing Falster, Aarhus, Herlev, Søborg, Thisted, Lillerød, Roskilde, Herning, Rødovre, Frederiksværk, Vordingborg, Middelfart, Hobro, Hjørring, Glostrup, Rønne, Taastrup, Frederikshavn, Holstebro, Aalborg, Ølstykke, Frederiksberg, Birkerød, Korsør, Hedensted, Gentofte, Aabenraa, Odder, Kalundborg, Køge, Grenaa, Dragør, Albertslund, Skanderborg, Holbæk, Allerød, Farum, Varde, Solrød Strand, Struer, Lystrup, Skive, Værløse, Valby, Viborg, Nakskov, Hørsholm, Horsens, Silkeborg, Vejle, Esbjerg, Sønderborg, Fredericia, Brønderslev, Ringsted, Slagelse, Brabrand, Gladsaxe, Lyngby, Stenløse, København, Rudersdal, Randers, Tårnby, Greve, Højbjerg, Helsingør, Kolding, Ballerup, Haslev, Frederikssund, Nyborg, Nørresundby, Brønshøj, Virum, Charlottenlund, Ikast, Svendborg, Jyllinge, Ishøj, Tilst, Hvidovre, Vallensbæk, Kokkedal, Haderslev, Åbyhøj, Brøndby, Næstved, Risskov, Hillerød, og Nærum, .

  Klik-og-hent ift. muregrus er muligt i de fleste områder af landet: Jylland (Syddanmark, Sydjylland, Vestjylland, Sønderjylland, Østjylland, Nordjylland, Midtjylland), Fyn (Østfyn, Midtfyn, Vestfyn, Sydfyn, Nordfyn) og Sjælland (Midtsjælland, Lolland, Vestsjælland, Falster, Østsjælland, Bornholm, Nordsjælland, Hovedstaden, Sydsjælland, Amager).

  Når vi ser på søgedata er det klart, at mennesker jævnligt søger efter fx muregrus priser og køb muregrus. Man ser desuden jævnligt internet shoppere søge efter blandt andet muregrus online, billig muregrus samt muregrus tilbud, foruden de store byggekæder som Silvan, 10-4, Jem og Fix, Bygma, Harald Nyborg, Davidsen, XL-Byg, Bauhaus og Stark.

  Den bedste pris på muregrus

  Det er virkelig fleksibelt for købere at søge information om priser på billige muregrus online i blandt diverse internet shops, og derfor har flertallet af shops på nettet ikke kunne lade være med at tvinge udsalgspriserne på muregrus drastisk, og derudover byde på fri fragt.

  Det kan til hver en tid vise sig gavnligt at tjekke flere forretninger på nettet efter billige priser på muregrus online inden du gennemfører din bestilling, så man er skudsikker på at få den billigste pris. Se ikke bare hos de kendte byggecentre som 10-4, Silvan, Davidsen, XL-Byg, Stark, Bauhaus, Jem og Fix og Harald Nyborg.

  Man skal ikke desto mindre ikke undervurdere, at hvis en online webshop forhandler billige muregrus online for en salgspris som anses for mystisk tiltalende, burde det undertiden være en indikation på en bedragerisk e-shop. Kortkøb er trods alt omsluttet af et regulativ, der forsvarer kunden overfor svindlende internet outlets.

  Generelt tilråder vi betalinger med kort eller mobilbetaling. Som en anden løsning kan du udnytte et afbetalingstilbud som fx ViaBill, for så vidt du har i sinde at afdrage beløbet til muregrus over en periode. Det tilbydes normalt hos online nichebutikker, i modsætning til de gængse byggecentre som eksempelvis XL-Byg, Bygma, Silvan, Harald Nyborg, Stark, 10-4, Jem og Fix og Davidsen.

  Når vi ser på søgedata bliver det markant, at mennesker jævnligt efterspørger blandt andet billig muregrus og køb muregrus. Derudover ser vi typisk folk søge efter eksempelvis muregrus priser, muregrus tilbud og muregrus online.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg muregrus er 719 kr. Pristjekket er vurderet til 4.3 ud af 5 stjerner baseret på 12 brugeranmeldelser.

  Bestilte online” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Størrelser: 0-8 mm 0-4 mm

  Mængder: 1000 kg 1 m3 500 kg 15 kg 25 kg 20 kg 25 kg 800 kg 1 ton

  Levering: i løs vægt løst leveret i poser vognlæs hent selv i sække trailer afhentning i bigbag

  Udforsk folks synspunkter

  Trustpilot præsterer altid fremragende chancer for at kontrollere en hel del andre konsumenters anmeldelser og på grund af dette kan det anbefales, at du eftergår internet selskabets kritik forud for at du køber billige muregrus online.

  Facebook resulterer i lignende egentlig belejlige chancer for at få indblik i e-forretningens popularitet. Tilmed ser vi mange online forhandlere som gør det muligt at sammensætte en bedømmelse af deres køb, hvilket på samme måde bør bruges til vurdering af tilfredsheden hos kunderne.

  Forud for at nogen handler billige muregrus online i en shop bør de altid betragte webshoppens handelsaftale, dog er det undertiden en omfattende opgave, i særdeleshed på de kendte byggemarkeder som 10-4, XL-Byg, Jem og Fix, Silvan, Davidsen, Bauhaus, Stark, Bygma og Harald Nyborg.

  En anden mulighed er at undersøge hvorvidt online firmaet er støttet af e-mærket, hvilket burde være en indikator for at online firmaet opererer i overensstemmelse med de danske love, foruden at virksomheden jævnligt revurderes af fagmænd der forstår lovgivningen.

  Desuden tilbydes du anledning til assistance, såfremt du skulle få vanskeligheder som følge af dit indkøb af muregrus. Ligeså anbefaler vi at man er opmærksom på de mest vitale forhold gældende for bestillingen af muregrus online, som eksempelvis hvilken byttepolitik webbutikken garanterer.

  I den forbindelse er det desuden vigtigt, at man stadig opbevarer ens kvittering, således man senere vil kunne vidne om bestillingen af muregrus, uanset om man handler hos 10-4, Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix, XL-Byg, Stark, Davidsen, Bauhaus eller Bygma.

  Michael P gav 5 stjerner

  Alt var som aftalt. Nemt og lige til.

  Erik Christensen gav 4 stjerner

  Bliver leveret til dato

  Louise Larsen gav 5 stjerner

  Dejligt og nemt leveret til døren

  Camilla gav 5 stjerner

  Det fungere bare og altid gode priser

  9 tips til online indkøb
  1Inden folk køber billige muregrus hos en online webshop kunne de altid gennemlæse shoppens betingelser, dog er det tit en omfattende opgave. Derudover er det en hjælp at man er på vagt for de mest aktuelle forhold der kan have indflydelse på handlen med billige muregrus online, som for eksempel hvilken ombytningsret internet firmaet benytter.
  2Generelt anbefaler vi bestillinger med kort eller mobilbetaling. Handler med kort er en del af en anordning, hvilket passer på folk imod uoprigtige online shops. Som en alternativ mulighed bør du benytte en billig afdragsløsning fra for eksempel ViaBill, ifald du hellere vil finansiere pengene over tid.
  3Indtil flere e-shops i Danmark præsterer portofri levering på muregrus, men i de fleste tilfælde gælder det kun hvis du shopper for et fastsat beløb. Som alternativ skulle du vælge den billigste fragtmetode, hvilket tit er at få dem til at bringe din pakke til et afhentningssted. Muligheden viser sig mange gange ydermere super enkel. Den mindst kostelige fragtmetode vil dog altid være at du selv henter produkterne.
  4Fragtperioden kan være usædvanlig vigtig når vi skal bruge produktet om et øjeblik, så herved er det selvfølgelig væsentligt at vi besigtiger leveringstidspunktet på muregrus. En række internet virksomheder garanterer billig dag-til-dag fragt på en hel del produkter, hvilket dog stiller krav om at bestillingen gennemføres før et besluttet tidspunkt.
  5En hel del internet shops frembyder nu en lang række forskellige billige former for levering til muregrus. Den mest benyttede er p.t. levering til et afhentningssted, og så kan du bare gå forbi efter bestillingen præcis når det passer dig. Fragtløsningen er jo virkelig hensigtsmæssig, samt desuden desuden den mest letkøbte mulighed for levering.
  6Den billigste leveringsmåde kan ikke modsiges at være at hente ordren selv, men det nødvendiggør at du er lige ved online forhandlerens arbejdslager. Den leveringsmåde er selvfølgelig usædvanlig vigtig forudsat du står og skal bruge muregrus øjeblikkeligt. Alternativt så præsterer en hel del online butikker gratis fragt, men for det meste er det kun gældende hvis der aftages for et bestemt beløb.
  7Det er efterhånden vældig hensigtsmæssigt for os alle at sammenligne priser online på billige muregrus i blandt diverse online webshops, og altså lover adskillige outlets på nettet gratis fragt. Til gengæld kan det ikke desto mindre blive profitabelt at efterprøve forskellige netbutikker efter tilbud og rabat forud for at du gennemfører din bestilling, så man er skråsikker på at skaffe sig den laveste pris.
  8Trustpilot præsterer nogenlunde fortræffelige chancer for at fortolke en stor portion forhenværende køberes oplevelser og herved tilråder vi, at du tolker netshoppens ratings forud for at du bestiller billige muregrus online. Facebook frembyder tilsvarende uden sammenligning tiltalende metoder til at få indblik i online forhandlerens troværdighed.
  9Generelt tilråder vi at undersøge hvorvidt online forhandleren er e-mærke tilsluttet, grundet at det ofte er en erklæring om at online butikken efterlever de danske retningslinjer, tillige med at online firmaet lejlighedsvis tilses af sagkyndige som behersker reglerne på området. Før folk køber billige muregrus hos en forhandler på nettet behøver de i virkeligheden skimme forhandlerens regler.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk