GrusPris.dk

Stabilgrus pristjek

Er du på udkig efter stabilgrus? Vi har fundet 12 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 1.000 kg for kun 815 kr. Det er 56 % billigere end den dyreste webshop.

Så er spørgsmålet bare, hvor meget du skal købe. Du kan ændre i værdierne herunder, og klikke "Beregn", så får du svar på hvor mange kg stabilgrus du har brug for.

m2 areal x cm lag = kg stabilgrus

Laveste pris for 1.000 kg stabilgrus inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
815 kr.Køb
949 kr.Køb
995 kr.Køb
1.042 kr.Køb
1.098 kr.Køb
1.109 kr.Køb
1.183 kr.Køb
1.190 kr.Køb
1.385 kr.Køb
1.427 kr.Køb
1.524 kr.Køb
1.684 kr.Køb

*Seneste opdatering: 15. januar 2021 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til grusvej til stolper under fliser til carport til gangsti til drivhus til terrasse til ridebane under belægning til beton til vej til fliseterrasse til indkørsel til støbning under træterrasse under terrændæk

Størrelser: 0-32 mm 0-8 mm 0-16 mm

Mængder: 10 kg 1000 kg 1 kubikmeter 500 kg 20 kg 1 m3 1 ton 25 kg 800 kg 15 kg 15 kg 25 kg

Levering: i løs vægt afhentning i poser i sække trailer løst leveret i bigbag hent selv vognlæs

Brands: FC Beton NCC

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Såfremt du skal bruge varerne nu og her eller bare gerne vil slippe for fragtgebyret, så kan du med fordel fragte byggematerialerne på eget initiativ. Dette er i høj grad en mulighed i de velkendte byggemarkeder.
For en del er byggeprojekter ens betydende med en verden af spørgsmål. På grund af det vil du med fordel kunne shoppe hos en online byggeshop, hvor du tilbydes rådgivning til valg af stabilgrus.
Det er selvsagt ekstremt vigtigt at se, hvorvidt de varer du planlægger at købe online faktisk er tilgængelig hos byggekæden. Ellers kan du kigge andetsteds.
Du bør vide hvilke handelsbetingelser der gør sig gældende når du køber online, så du kan undgå problemer med fx returnering. Derfor skal man tjekke netbutikkens regler.
Nogle byggemarkeder fremviser et bredt produktudvalg, imens øvrige har fokus på en bestemt type af vare. Du bør tænke over om det er betydningsfuldt for dig at have adskillige produkter at vælge i blandt, foruden bare stabilgrus.
Du kan finde forskelle i priserne på billige stabilgrus fra byggemarked til byggemarked. Nogle giver billige priser, hvorimod øvrige giver faglig rådgivning. Du skal bestemme hvad du foretrækker.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggekæder er fysisk til stede nær dig, og takket være dette har man valget om at bestille online og transportere varerne på egen hånd. Af den grund har man valget om at blive fri for fragtomkostningen, og tilmed have varerne på kortere tid.
De velkendte byggemarkeder køber produkter fra en lang række forskellige specialbutikker, og dermed har du mulighed for at bestille fra et stort sortiment af stabilgrus online.
De store byggecentre er folkekære og bekendte forretninger, som kan medvirke til øget troværdighed til dig der shopper online. Det kan du se positivt på.

Nichewebshop

Diverse nichefokuserede webshops har ekstra meget forstand på det produktudvalg de har online, da de kun sælger disse produkter. Derigennem vil du få en høj grad af erfaren rådgivning fra personale der er specialister i netop stabilgrus.
Hovedparten af webshops som sælger få produkter er mindre firmaer, som tit er dansk ejede, muligvis tilmed lokalt fra dit område. Disse har du mulighed for at støtte idet du bestiller stabilgrus online på deres side.
Flertallet af niche webshops producerer selv de produkterne som byggermarkederne forhandler. Idet du køber direkte hos niche netbutikkerne online får du billigere priser.
De største byggemarkeder i Danmark

Johannes Fog blev dannet i 1920, og udgøres nu af flere end 500 ansatte i selskabets 9 butikker. Johannes Fog har specialiseret sig i at sælge til private, og omsætter hvert år for cirka 1 milliard kroner.

stabilgrus harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og udgøres nu af ca. 2.000 personer i forretningens 33 byggecentre. Harald Nyborg tilstræber at sælge til private, og sælger hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

stabilgrus silvan

Silvan blev etableret i 1968, og styres dagligt af mere end 1.000 mennesker i virksomhedens 41 varehuse. Silvan tilstræber at sælge til private, og sælger hvert år for cirka 1 milliard kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og udgøres i dag af omtrent 2.300 mennesker i firmaets 56 butikker. Bygma satser på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og styres dagligt af cirka 2.000 ansatte i forretningens 104 byggecentre. XL-Byg sætter ind på at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

stabilgrus bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og udgøres nu af omtrent 1.000 personer i forretningens 17 butikker. Bauhaus sætter ind på salg til private, og omsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og lønner i dag flere end 2.000 mennesker i kædens 72 butikker. Stark har specialiseret sig i salg til professionelle, og omsætter årligt for omkring 7 milliarder kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og er i dag arbejdsgiver for mere end 1.000 medarbejdere i selskabets 9 byggecentre. Davidsen har sit primære fokus på at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og styres dagligt af cirka 100 ansatte i virksomhedens 6 byggecentre. 10-4 sætter ind på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for mere end 500 millioner kroner.

stabilgrus jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og udgøres nu af omkring 2.100 personer i kædens 122 varehuse. Jem og Fix fokuserer primært på gode tilbud til private, og afsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Ved byggeprojekter udendørs har vejrsituationen en betydningsfuld rolle. Af den grund bør du med jævne mellemrum undersøge vejrforudsigelserne i de dage der er op til projektets begyndelse, så det forhåbentlig ikke uden du havde set det komme starter med at vælte ned når du netop er startet på det omfattende byggeprojekt.
2Planlægning bliver vejen til at komme i mål med dit arbejde. Du må forfatte en effektiv arbejdsplan, som viser hvilke arbejdsopgaver du planlægger at lave på hvilket tidspunkt, samt derudover en kronologisk orden. Forsøg at være skarp i sammensætningen af din strategi.
3Der er en hel del guides og videoer via nettet som du kan finde inspiration i. Specielt YouTube tilbyder store mængder gavnlig oplysning, navnligt når man bruger den engelske version.
4Inden du igangsætter arbejdet kan det blive ufatteligt betydningsfuldt at være sikker på, at byggeprojektet overhovedet ikke er ulovligt. Alt efter din boligtype vil der være diverse love som beskriver, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke er lovligt.
5Det er anbefalelsesværdigt at spørge om assistance til projektet, specielt i tilfælde af væsentlige byggeprojekter. Omfattende byggerier skal gerne udføres af flere folk. Desuden bliver det mere produktivt og mere interessant når man ikke er ene om det.
6Der præsenterer sig næsten altid overraskende udfordringer når det gælder større projekter, og af den grund viser det sig værdifuldt at der afsættes rimelig tid i handlingsplanen, med formålet om at man kan føle sig afslappet omkring at have tid nok til det.
7Du bør tage til overvejelse om byggeriet kan klares alene, eller du må få assistance fra en fagperson til dele af projektet. Såfremt du skal have hjælp fra en ekspert vil det normalt anbefales at indhente priser fra en håndfuld entreprenører.
8Du skal aldrig nogensinde gå ned på værktøj. I mange tilfælde kan det vise sig uundværligt at du har det klar forinden du går løs med byggeprocessen. Du bør i øvrigt huske at indregne disse omkostninger i budgettet.
9Det er essentielt at have lavet et regnskab for optimeringen, så du har kontrol over omkostningerne. Det bør være økonomisk at gennemgå hver enkelt udgift, og dernæst kortlægge udgiften ved hver eneste af dem.
10Du må ikke på noget tidspunkt negligere dit eget ve og vel, så husk sikkerhedstøj som hjelm og sko der beskytter dig imod potentielle risici. Det er fornuftigt at have styr på dit eget helbred i byggeprocessen, navnlig hvis du ikke sikrer dig assistance fra en fagmand.
11Det er muligt at få offentligt tilskud til renoveringer. Det får man når projektet bidrager positivt til miljøet. At få tilbud om støtte er altså betinget af at projektet har betydning for planeten.
12Det bliver meningsgivende at du har de påkrævede materialer indkøbt før du igangsætter eksekveringen. Du får god gavn af at sammenfatte en punktforms huskeliste indeholdende alt hvad der skal bruges, og derefter eftergå hver eneste ting, så du bliver sikker på at der ikke er nogen mangler.
De højest bedømte byggecentre
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, hvilket utvivlsomt er fantastisk flot. Karakteren grundlægges af 19.208 anbefalinger, hvoraf hele 84 % kvitterer med topkarakter, og blot 2 % har givet 1 stjerne. På nuværende tidspunkt har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
Kunderne hos Harald-Nyborg.dk giver dem 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som i særdeleshed er virkelig betryggende. Bedømmelsen er et gennemsnit af 28.109 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 76 % har givet maksimum point, og alene 4 % giver bundkarakter. Nu og her har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, som i særdeleshed er ekstremt flot. Karakteren er regnet ud fra 11.467 anmeldelser, hvor intet mindre end 86 % giver toprating, og bare 2 % kvitterer med den dårligste rating. Til dato har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
XL-Byg.dk har en bedømmelse på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er utrolig imponerende. Vurderingen er et gennemsnit af 2.856 ratings, hvoraf hele 59 % giver den højeste karakter, og kun 9 % kvitterer med 1 stjerne. Som det er nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
Bauhaus.dks rating på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket utvivlsomt er usædvanligt betryggende. Vurderingen er et gennemsnit af 23.161 anbefalinger, hvoraf ikke mindre end 69 % kvitterer med topkarakter, og alene 8 % kvitterer med 1 stjerne. Indtil videre har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.

Almindelige spørgsmål hvad angår stabilgrus

 • Hvad vejer 1 m3 stabilgrus?
 • Hvor tykt lag stabilgrus?
 • Hvor meget synker stabilgrus?
 • Hvor meget stabilgrus under fliser?
 • Hvad koster 1 m3 stabilgrus?
 • Hvad vejer stabilgrus?
 • Hvor meget vejer stabilgrus?
 • Hvad bruges stabilgrus til?
 • Hvad er stabilgrus?
 • Hvad koster stabilgrus leveret?
 • Hvad består stabilgrus af?
 • Hvad koster stabilgrus?
 • Hvor meget stabilgrus til terrasse?
 • Hvor meget sætter stabilgrus sig?
 • Hvor meget stabilgrus skal jeg bruge til terrasse?
 • Hvor meget stabilgrus under indkørsel?
 • Hvor meget stabilgrus skal jeg bruge?
 • Hvordan lægger man stabilgrus?
 • Hvor meget stabilgrus pr kvm?
 • Hvor meget stabilgrus til indkørsel?
 • Hvor mange cm stabilgrus?
 • Hvad bruger man stabilgrus til?
 • Hvilken slags levering er smartest?

  En lang række e-forretninger yder til alt held en lang række forskellige billige fragtmuligheder til stabilgrus. Den mest moderne er på nuværende tidspunkt levering til en pakkeshop, hvor du selv afhenter de nyindkøbte varer når du har tid. Fragtformen er altså ualmindeligt problemfri, samt endda derudover den billigste leveringstype.

  Du bør lige så vel påtænke at vælge at få sendt til din private bopæl eller ud til dit arbejde. Leveringsmetoden bliver beklageligvis en anelse mere bekostelig, men endda særdeles problemfri for stabilgrus online. Den billigste fragttype er utvivlsomt at hente ordren selv, hvilket forudsætter at du befinder dig i kort afstand af online forretningens butikker, fx Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan eller Bauhaus.

  Fragtperioden på stabilgrus er naturligvis vældig betydningsfuld hvis vi har brug for pakken med det samme, og af den grund er det helt på sin plads at du besigtiger den forventede leveringstid på stabilgrus. En del byggemarkeder – eksempelvis Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg og Jem og Fix – giver billig levering efter en enkelt hverdag på en hel del varer online, men som imidlertid nødvendiggør at bestillingen placeres før et givent klokkeslæt, så de kan nå at få dit nye produkt betjent inden pakkemedarbejderne tager hjem.

  Visse internet varehuse yder gratis fragt på stabilgrus online, men i reglen kun ifald der handles for et konkret beløb. Som alternativ burde du foretrække den mest billige fragtløsning, der gerne er at få dem til at bringe dine produkter til et udleveringssted.

  Størstedelen af netshops giver klik-og-hent hvor du handler billig stabilgrus online men afhenter i byggemarkedet. For eksempel 10-4, Bygma, Jem og Fix, Davidsen, Stark, Bauhaus, XL-Byg, Harald Nyborg og Silvan. De yder bl.a. klik-og-hent på stabilgrus i disse områder:

  Hillerød, Herning, Nakskov, Horsens, Gladsaxe, Risskov, Søborg, Odense, Hørsholm, Åbyhøj, Brøndby, Fredericia, Vallensbæk, Albertslund, Holstebro, Svendborg, Frederikshavn, Lystrup, Grenaa, Hedehusene, Dragør, Stenløse, Taastrup, Glostrup, Tårnby, Jyllinge, Skive, Lyngby, Slagelse, Brabrand, København, Frederikssund, Frederiksberg, Korsør, Brønshøj, Valby, Vordingborg, Frederiksværk, Haslev, Skanderborg, Næstved, Gentofte, Thisted, Ikast, Aabenraa, Hjørring, Lillerød, Haderslev, Tilst, Vanløse, Herlev, Sønderborg, Aarhus, Ishøj, Nærum, Vejle, Kolding, Kokkedal, Helsingør, Allerød, Kalundborg, Rødovre, Holbæk, Ballerup, Nykøbing Falster, Solrød Strand, Farum, Greve, Hvidovre, Birkerød, Aalborg, Nørresundby, Brønderslev, Charlottenlund, Hobro, Odder, Ringsted, Nyborg, Randers, Esbjerg, Varde, Struer, Rudersdal, Roskilde, Rønne, Værløse, Silkeborg, Højbjerg, Virum, Hedensted, Køge, Viborg, Middelfart, og Ølstykke, .

  Klik-og-hent ift. stabilgrus er muligt i de fleste regioner af landet: Sjælland (Lolland, Hovedstaden, Falster, Sydsjælland, Østsjælland, Vestsjælland, Nordsjælland, Bornholm, Amager, Midtsjælland), Jylland (Vestjylland, Syddanmark, Østjylland, Nordjylland, Sydjylland, Midtjylland, Sønderjylland) og Fyn (Sydfyn, Midtfyn, Vestfyn, Nordfyn, Østfyn).

  Ses der på statistikkerne fremstår det markant, at online shoppere som regel søger blandt andet køb stabilgrus og stabilgrus priser. Man ser derudover tit netshoppere kigge efter for eksempel billig stabilgrus, stabilgrus tilbud og stabilgrus online, foruden de store byggemarkeder som Davidsen, Bygma, Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix, Stark, 10-4, XL-Byg og Silvan.

  Bedste tilbud på stabilgrus

  Det er jo efterhånden meget praktisk for enhver at prissammenligne på billige stabilgrus online hos flere internet forhandlere i Danmark, og så har en hel del online shops fundet det nødvendigt at nedbringe salgspriserne på stabilgrus drastisk, og ovenikøbet love gratis levering.

  Det kan ikke desto mindre være smart at besigtige diverse e-handler efter tilbud og udsalg på stabilgrus online forinden du handler, så du er sikker på at indhente den skarpeste pris. Se ikke blot på de kendte byggemarkeder som Stark, 10-4, Silvan, XL-Byg, Bauhaus, Davidsen, Bygma og Jem og Fix.

  Du må imidlertid huske på, at hvis en webshop udbyder billige stabilgrus online for en pris der anses for ufattelig gunstig, kunne det mange gange være et symbol på en svindel netshop. Handler med kort er på den anden side inkluderet i en bestemmelse, der beskytter en imod uærlige internet selskaber.

  Vi foreslår generelt køb med kort eller betalinger med mobilen. Alternativt burde du benytte et tilbud fra fx ViaBill, såfremt du tilstræber at klare prisen på stabilgrus ude i fremtiden. Det foreslåes ofte hos nichebutikker, men dog sjældent de udbredte byggekæder som for eksempel Bygma, Davidsen, 10-4, Silvan, XL-Byg, Harald Nyborg, Bauhaus og Jem og Fix.

  Ses der på data står det tydeligt, at mennesker jævnligt efterspørger blandt andet køb stabilgrus og billig stabilgrus. Vi ser derudover jævnligt internet shoppere kigge efter for eksempel stabilgrus priser, stabilgrus online samt stabilgrus tilbud.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg stabilgrus er 832 kr. Pristjekket er vurderet til 4.2 ud af 5 stjerner baseret på 16 brugeranmeldelser.

  God service og hurtig levering” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til fliseterrasse til indkørsel til beton under terrændæk til carport til terrasse til stolper til støbning under fliser til ridebane under træterrasse til grusvej til vej under belægning til gangsti til drivhus

  Størrelser: 0-32 mm 0-16 mm 0-8 mm

  Mængder: 1 m3 500 kg 25 kg 25 kg 15 kg 1 kubikmeter 15 kg 800 kg 1000 kg 1 ton 10 kg 20 kg

  Levering: løst leveret vognlæs i bigbag afhentning i poser i sække hent selv i løs vægt trailer

  Brands: FC Beton NCC

  Udforsk nuværende kunders oplevelser

  Trustpilot frembringer egentlig gode genveje til at læse adskillige aktuelle køberes observationer og derfor er det klogt, at du undersøger webbutikkens anmeldelser før du bestiller billige stabilgrus online.

  Facebook byder på også nogle belejlige genveje til at få en idé om online firmaets troværdighed. Tilmed ses en del firmaer på nettet som giver folk mulighed for at formulere en evaluering af virksomhedens service, hvilket tilmed burde drages fordel af til afvejning af kundernes tilfredshed.

  Inden nogen handler billige stabilgrus online på en internet handler kan de egentlig tage stilling til forhandlerens handelsvilkår, men det er undertiden ikke videre spændende, specielt på de gængse byggekæder som XL-Byg, Bygma, Davidsen, Harald Nyborg, Stark, Silvan, Bauhaus, Jem og Fix og 10-4.

  Alternativet kunne derfor være at se om online shoppen er e-mærket, som almindeligvis er en tryghed om at e-handlen respekterer de gældende danske regler, samt at internet shoppen fra tid til anden føres tilsyn med af specialister som kender vilkårene.

  Derudover tilbydes du genvej til opbakning, for så vidt du oplever problemstillinger med din handel med stabilgrus. Tilsvarende anbefales det at du er oppe på mærkerne omkring de grundlæggende forhold der har indvirkning på købet af stabilgrus online, eksempelvis den returpolitik internet shoppen anvender.

  I relation til det er det også essesentielt, at man til enhver tid sikrer sin kvittering, således man til enhver tid vil kunne eftervise bestillingen af stabilgrus, ligegyldig om man har bestilt fra Jem og Fix, Davidsen, Harald Nyborg, Bygma, Bauhaus, Stark, XL-Byg, 10-4 eller Silvan.

  Jan gav 5 stjerner

  Hurtig levering og god service..

  Jørgen Pedersen gav 4 stjerner

  Handlet meget og handler stadig

  Lene Pedersen gav 5 stjerner

  Hurtig levering af den ønskede vare

  Lone Madsen gav 4 stjerner

  Super god oplevelse og ingen problemer

  9 gode råd til når du køber online
  1Det er efterhånden ret så ligetil for enhver at analysere priser online på billige stabilgrus på forskellige online shops, og derfor lover langt de fleste online shops gebyrfri levering. Det kan trods alt være indbringende at inspicere indtil flere e-butikker efter billige priser forinden du bestiller, så man er sikker på at få den billigste pris.
  2Nogle enkelte internet handler sikrer fragt uden gebyr på stabilgrus, men for det meste under forudsætning af at der erhverves for et bestemt beløb. I øvrigt bør du foretrække den mest betalelige form for levering, som i de fleste tilfælde vil blive at få fragtmanden til at levere din bestilling til et udleveringssted. Fragtmuligheden er som oftest ligeledes usædvanlig enkel. Den mest billige leveringstype vil dog altid være at du selv henter produkterne.
  3Trustpilot indebærer regulære anstændige chancer for at betragte diverse forhenværende konsumenters evalueringer og af den grund anbefaler vi, at du beser netbutikkens bedømmelser inden du handler billige stabilgrus online. Facebook medfører også de facto værdifulde løsninger til at få indblik i online firmaets troværdighed.
  4Vi anbefaler generelt shopping med kort eller mobilbetaling. Shopping med kort er omfavnet af en regel, som skærmer en imod fup internet webshops. Alternativt kan du drage nytte af en billig afbetalingsløsning som fx ViaBill, når du gerne vil dække regningen over et længere tidsrum.
  5Leveringsdygtigheden kan i nogle tilfælde være virkelig vital hvis du behøver dine nye varer fluks, og med det formål er det temmelig relevant at man kontrollerer den forventede leveringstid ved stabilgrus. Temmelig mange e-firmaer i Danmark frembyder billig 1 dags levering på flere produkter, men husk at det kræver at orden realiseres inden et angivent klokkeslæt.
  6En hel del e-handler tildeler i øjeblikket en lang række forskellige billige leveringsudgaver til stabilgrus. En af de populære er nu om dage at få bragt ordren til en pakkeshop, hvor det er muligt at hente produkterne præcis når det passer dig. Den er jo ultra let gængelig, samt ofte ligeledes den prisbilligste fragtmulighed.
  7Forinden nogen handler billige stabilgrus hos en webshop burde de principielt overveje butikkens regler, dog er det i reglen ikke særlig morsomt. Ydermere er det fornuftigt at man er på vagt for de mest vitale regler der influerer på købet af billige stabilgrus online, fx hvilken returret online butikken lover.
  8Generelt tilråder vi at undersøge hvorvidt webshoppen er tilsluttet e-mærket, som burde være en indikator for at internet selskabet lever op til de officielle regler, samt at virksomheden regelmæssigt ses til af eksperter som er meget bekendte med de gældende vilkår. Forud for at nogen bestiller billige stabilgrus på en internet forhandler bør de egentlig gennemse forhandlerens forretningsaftale.
  9Den prisbilligste leveringstype vil altid være at du selv henter produkterne, men det står og falder med at du lever nær internet forretningens hjemsted. Den leveringsform kan være yderst vital i tilfælde af at du har behov for stabilgrus lige om lidt. Alternativt så yder visse online forretninger fri fragt, men for det meste kun såfremt du handler for en fastsat pris.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk