GrusPris.dk

Støbegrus pristjek

Er du på udkig efter støbegrus? Vi har fundet 4 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 1.000 kg for kun 695 kr. Det er 51 % billigere end den dyreste webshop.

Så er spørgsmålet bare, hvor meget du skal købe. Du kan ændre i værdierne herunder, og klikke "Beregn", så får du svar på hvor mange kg støbegrus du har brug for.

m2 areal x cm lag = kg støbegrus

Laveste pris for 1.000 kg støbegrus inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
695 kr.Køb
1.109 kr.Køb
1.427 kr.Køb
1.621 kr.Køb

*Seneste opdatering: 15. januar 2021 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Størrelser: 0-8 mm 0-4 mm

Mængder: 1000 kg 25 kg 20 kg 1 ton 15 kg 25 kg 1 m3 800 kg 500 kg

Levering: i bigbag trailer løst leveret i poser i løs vægt hent selv i sække afhentning vognlæs

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Når du vil have dine byggematerialer hurtigt eller bare gerne vil spare fragten, så kan du overveje at køre materialerne selv. Det er særligt en mulighed i de kendte byggecentre.
For en del er et byggeprojekt lig med en hulens masse spørgsmål. Derfor er det en fordel at handle hos et online byggecenter, hvor du bliver tilbudt råd og vejledning til valg af støbegrus.
Der er variationer i udsalgspriserne på billige støbegrus hos de forskellige online byggekæder. En del har de bedste tilbud, og øvrige giver kompetent rådgivning. Du må afveje hvad der betyder mest for dig.
Det er selvsagt meget afgørende at vide, hvorvidt det produkt du vil købe online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Alternativt kan du være tvunget til finde et andet.
Du bør være opmærksom på hvilke handelsbetingelser butikken udsteder ved din bestilling online, så du slipper for problemer med for eksempel returret. Derfor skal man læse virksomhedens regler.
Nogle byggecentre udbyder et enormt sortiment af produkter, hvorimod nogle fokuserer på en specifik type af vare. Du kan gennemtænke hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at have mange varetyper at vælge i mellem, udover bare støbegrus.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er folkekære og velkendte butikker, hvilket kan give øget tryghed når man skal handle online. Dette er noget nogle vil se en fordel i.
De udbredte byggekæder er tilgængelige i de større byer, og som følge af det har de fleste valget om at bestille online og fragte byggematerialerne selv. Som følge af det kan man undgå leveringsgebyret, samt samtidig have varerne nu og her.
De store byggecentre udbyder varer fra alverdens nicheshops, og af den grund kan du handle fra et bredt udvalg af støbegrus online.

Nichewebshop

Mange nichebutikker på internettet har en dyb forståelse for de produkter de sælger online, idet de udelukkende sælger disse produkter. Af den grund kan du få ekstra brugbar service fra ansatte med specialistviden i lige præcis støbegrus.
Flertallet af webshops som fokuserer på en enkelt niche er opstartsvirksomheder, som i de fleste tilfælde er dansk ejede, måske sågar lokalt nær dig. Disse understøtter du ved at købe støbegrus online hos dem.
Størsteparten af nichefokuserede webshops er producenter af de varer som du kan købe i byggecentrene. Ved at købe direkte på nicheforretningerne online får du skarpere priser.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning
støbegrus harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og udgøres i dag af cirka 2.000 kollegaer i firmaets 33 byggecentre. Harald Nyborg er specialiseret i salg til private, og sælger hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

støbegrus bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og omfatter i dag ca. 1.000 personer i selskabets 17 varehuse. Bauhaus har sit primære fokus på billige priser til private, og omsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og styres dagligt af flere end 1.000 personer i de 9 varehuse. Davidsen har specialiseret sig i salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

støbegrus jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og udgøres nu af omkring 2.100 medarbejdere i selskabets 122 butikker. Jem og Fix tilstræber billige priser til private, og sælger årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og beskæftiger nu omkring 2.000 ansatte i deres 72 byggecentre. Stark er specialiseret i salg til professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 7 milliarder kroner.

støbegrus silvan

Silvan blev etableret i 1968, og er nu arbejdsplads for omtrent 1.000 personer i firmaets 41 byggecentre. Silvan har specialiseret sig i salg til private, og afsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og beskæftiger i dag over 500 personer i forretningens 9 byggecentre. Johannes Fog fokuserer primært på salg til private, og afsætter hvert år for ca. 1 milliard kroner.

Bygma begyndte i 1952, og omfatter i dag i nærheden af 2.300 mennesker i firmaets 56 butikker. Bygma specialiserer sig i salg til professionelle, og omsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og udgøres i dag af flere end 2.000 ansatte i virksomhedens 104 varehuse. XL-Byg fokuserer på billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for omkring 5 milliarder kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og er nu arbejdsplads for omkring 100 medarbejdere i selskabets 6 butikker. 10-4 fokuserer primært på at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 500 millioner kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Man skal aldrig gå ned på værktøj. I mange tilfælde vil det være afgørende at have det til rådighed før du indleder byggeprocessen. Det er derudover godt at inkludere de her udgifter i budgettet.
2Der kommer jævnligt utidige problematikker når det gælder større byggeprojekter, og følgelig vil det være af stor betydning at man afsætter nok tid i handlingsplanen, så man kan føle sig overbevist om at nå i mål til tiden.
3I visse tilfælde kan man få støtte fra det offentlige til renoveringer. Det tilbydes hvis byggeprojektet er positivt for miljøet. Modtagelsen af støtte kræver altså at ombygningen gør en positiv forskel for naturen.
4Det vil vise sig at have noget at sige at du har de relevante byggematerialer til rådighed på forhånd inden du begynder dit arbejde. Du kan forfatte en enkel indkøbsseddel hvoraf der fremgår hver eneste ting du har brug for, og så efterse listen, med det formål at du bliver sikker på at alt er klar.
5Måske det burdes overvejes om du selv vil klare det hele, eller du hellere burde have assistance fra en fagperson til opstarten af projektet. Hvis du ønsker professionel hjælp vil det ofte være fordelagtigt at hente priser fra flere selskaber.
6Længe før du påbegynder byggeprojektet kan det vise sig vildt fornuftigt at være sikker på, at projektet er inden for lovens rammer. Afhængigt af hvordan du bor kan der være en række love omkring, hvad du gerne må, samt hvad der ikke er lovligt.
7Ved udendørs byggeprojekter har vind og vejr meget at sige. Af den årsag skal du jævnligt tage et kig på vejrforudsigelserne i perioden for byggeprocessen, så du undgår at det pludselig går i gang med at piske ned når du netop er ved at færdiggøre det svære byggeprojekt.
8Du finder mange vejledninger og videoer på nettet som kan give dig inspiration. Ikke mindst YouTube tilbyder dig betydelige mængder udbytterig info, i særlig grad såfremt man søger på engelsk.
9Det kan være til god gavn at sikre sig hjælp til dele af projektet, ikke mindst i tilfælde af store arbejdsopgaver. Store projekter gør krav på flere personer. Ydermere bør det være bedre og mere minderigt at udføre arbejdet med andre.
10Typisk vil det vise sig af stor betydning at have en budgetoversigt for byggeprojektet, så du har kontrol over omkostningerne. Det er økonomisk at nedskrive alle udgifter, hvorefter man bør nedfælde ens udgift ved dem en ad gangen.
11Du bør aldrig nogensinde gå på kompromis med dit eget helbred, så glem ikke arbejdstøj som fx sko og hjelm der hjælper dig med henblik på hændelige risici. Det er fundamentalt at du husker sikkerheden i byggeriet, specielt ifald du ikke fremskaffer eksperthjælp.
12Godt forarbejde vil altid være nøglen til at lykkes med byggeriet. Du må forfatte en gennemarbejdet køreplan, der dikterer hvilke arbejdsopgaver du vil løse på hvilke dage, og som også indeholder en prioriteret rækkefølge. Vær skarp idet du laver din tidsplan.
De højest ratede byggekæder
På Trustpilot har 10-4.dk en score på 4,7 ud af 5, hvilket utvivlsomt er meget flot. Scoren er baseret på 19.208 anmeldelser, hvor intet mindre end 84 % kvitterer med den bedste karakter, og alene 2 % kvitterer med dumpekarakter. På nuværende tidspunkt har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk har en bedømmelse på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er ultra imponerende. Vurderingen tager udgangspunkt i 11.467 anmeldelser, hvoraf ikke mindre end 86 % har givet maksimum point, og kun 2 % kvitterer med bundkarakter. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, hvilket uden tvivl er absolut imponerende. Vurderingen er et gennemsnit af 2.856 meninger, hvoraf intet mindre end 59 % kvitterer med toprating, og kun 9 % kvitterer med dumpekarakter. Til dato har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk anmeldes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket klart er kolossalt godt arbejde. Vurderingen er regnet ud fra 28.109 bedømmelser, hvor intet mindre end 76 % har givet toprating, og bare 4 % kvitterer med dumpekarakter. Lige nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
Trustpilot-brugerne vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket jo er kolossalt imponerende. Karakteren grundlægges af 23.161 anmeldelser, hvor ikke mindre end 69 % giver maksimum point, og blot 8 % giver 1 stjerne. Indtil videre har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.

Almindelige spørgsmål angående støbegrus

 • Hvor meget vejer støbegrus?
 • Hvad koster støbegrus?
 • Hvor købes støbegrus online?
 • Hvor købes støbegrus billigt?
 • Hvad er støbegrus?
 • Hvor er støbegrus på tilbud?
 • Hvilken fragtform er smartest?

  Flere internet forretninger tilbyder i øjeblikket en række forskellige billige leveringsmåder til støbegrus. Det mest almindelige er i øjeblikket afhentningssteder, som gør det muligt at hente dine varer når det passer dig bedst. Den er jo super smertefri, og tit tilmed den billigste leveringsmanér.

  Du kunne lige så vel afveje for og imod at bestille produkterne til levering hjem til dig privat eller ud til dit arbejde. Leveringstypen er typisk en anelse mere bekostelig, men ligeledes usædvanlig fleksibel ved køb af støbegrus online. Den billigste leveringsudgave vil dog i de fleste tilfælde være at hente varerne selv, men dette afhænger af at du lever nær internet firmaets butikker, fx Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Bauhaus.

  Leveringshastigheden på støbegrus er jo ret betydningsfuld såfremt vi står og skal bruge dine nye produkter fluks, og i det øjemed er det rigtig fornuftigt at vi gransker det forventede leveringstidspunkt på støbegrus. Masser af online shops – fx Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus og Jem og Fix – lover billig 1 dags fragt på massevis af varer online, men det stiller krav om at der bestilles tidligere end et bestemt tidspunkt, med det formål at de har udsigt til at kunne nå at få produktet sendt afsted forud for at lagermedarbejderne har fri.

  Flere internet foretagender sikrer fragt uden gebyr på støbegrus online, men i de fleste tilfælde kun når der handles for en bestemt sum. Derudover må man udvælge den billigste fragtmetode, der typisk er at få dem til at køre produkterne til et udleveringssted.

  Masser af byggemarkeder tildeler klik-og-hent hvor du køber billig støbegrus på nettet og selv henter i byggemarkedet. Eksempelvis Jem og Fix, Bauhaus, Davidsen, XL-Byg, Stark, Silvan, 10-4, Harald Nyborg og Bygma. Byggecentrene tildeler eksempelvis afhentning af støbegrus i følgende områder:

  Aarhus, Birkerød, Værløse, Tilst, Skive, Rudersdal, Rønne, Hobro, Kolding, Farum, Vallensbæk, Kokkedal, Randers, Hvidovre, Stenløse, Nærum, Valby, Hedehusene, Horsens, Ishøj, Frederiksværk, Nykøbing Falster, Korsør, Frederikssund, Solrød Strand, Greve, Hjørring, Thisted, Haslev, Gentofte, Svendborg, Vejle, Esbjerg, København, Brønderslev, Skanderborg, Roskilde, Varde, Brabrand, Virum, Fredericia, Glostrup, Odense, Ølstykke, Viborg, Holbæk, Vanløse, Ballerup, Tårnby, Vordingborg, Frederiksberg, Aalborg, Jyllinge, Herning, Haderslev, Åbyhøj, Lystrup, Risskov, Hillerød, Slagelse, Charlottenlund, Albertslund, Nakskov, Taastrup, Hørsholm, Næstved, Sønderborg, Odder, Højbjerg, Nyborg, Brønshøj, Ringsted, Struer, Holstebro, Middelfart, Søborg, Aabenraa, Nørresundby, Helsingør, Silkeborg, Frederikshavn, Brøndby, Hedensted, Grenaa, Rødovre, Ikast, Gladsaxe, Køge, Lillerød, Dragør, Kalundborg, Allerød, Herlev, og Lyngby, .

  Klik-og-hent af støbegrus er tilgængeligt i alle dele af landet: Sjælland (Nordsjælland, Østsjælland, Midtsjælland, Falster, Amager, Sydsjælland, Vestsjælland, Lolland, Hovedstaden, Bornholm), Fyn (Nordfyn, Sydfyn, Vestfyn, Midtfyn, Østfyn) og Jylland (Vestjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Sydjylland, Midtjylland, Østjylland, Nordjylland).

  Når man kigger i data bliver det klart, at folk jævnligt kigger efter eksempelvis køb støbegrus og billig støbegrus. Foruden dette ser vi typisk internet shoppere efterspørge fx støbegrus priser, støbegrus online og støbegrus tilbud, plus de gængse byggemarkeder som 10-4, Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan, Stark, Bygma, XL-Byg, Davidsen og Jem og Fix.

  Gode tilbud på støbegrus

  Det har vist sig at være ualmindeligt smart for almindelige mennesker at finde information om priser på billige støbegrus online fra flere internet foretagender, og til tak har en hel del netshops ikke kunne lade være med at reducere udsalgspriserne på støbegrus en hel del, og ovenikøbet sikre gebyrfri levering.

  Trods dette kan det trods alt vise sig gunstigt at kontrollere nogle internet butikker efter tilbud på støbegrus online inden du handler, så du er skråsikker på at få fat i den bedste pris. Kig ikke kun på de gængse byggecentre som XL-Byg, Stark, Silvan, 10-4, Davidsen, Bygma, Harald Nyborg og Bauhaus.

  Man bør alligevel være obs på, at når en online shop afsætter billige støbegrus online til salg for en udsalgspris som anses for hamrende beskeden, så kan det tit være et symbol på en uoprigtig internet webshop. Bestillinger med kort er heldigvis dækket ind under en regel, som støtter dig som køber overfor fup netbutikker.

  Vi anbefaler generelt bestillinger med kort eller betalinger med mobilen. Som et alternativ kan du drage nytte af en billig afbetalingsordning fra eksempelvis ViaBill, såfremt du vil finansiere pengene til støbegrus over flere uger. Det foreslåes som regel ved niche webshops, men sjældent de store byggecentre som eksempelvis Harald Nyborg, XL-Byg, Bauhaus, Stark, Jem og Fix, Silvan, Bygma og Davidsen.

  Ses der på statistikkerne står det klart, at internetbrugere mange gange søger eksempelvis støbegrus priser og støbegrus tilbud. Man ser derudover mange gange netshoppere lede efter eksempelvis køb støbegrus, støbegrus online og billig støbegrus.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg støbegrus er 719 kr. Pristjekket er vurderet til 4.7 ud af 5 stjerner baseret på 4 brugeranmeldelser.

  Alt fungerede perfekt.” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Størrelser: 0-8 mm 0-4 mm

  Mængder: 20 kg 800 kg 1000 kg 15 kg 25 kg 500 kg 1 ton 25 kg 1 m3

  Levering: i sække i bigbag i løs vægt afhentning trailer løst leveret vognlæs i poser hent selv

  Tjek nuværende kunders oplevelser

  Trustpilot yder en lang række fornemme genveje til at sondere ret mange aktuelle brugeres observationer og på grund af dette slår vi et slag for, at du sonderer internet butikkens ratings forinden du shopper billige støbegrus online.

  Facebook giver dig lignende ret så pålidelige metoder til at få en idé om e-forhandlerens pålidelighed. Tilmed møder vi faktisk e-forhandlere som giver folk mulighed for at nedfælde en anmeldelse af ordreforløbet, som ligeledes bør bruges til at tage stilling til kundernes tilfredshed.

  Før nogen køber billige støbegrus online i en netshop kunne man når alt kommer til alt se på virksomhedens handelsaftale, dog er det i mange tilfælde ikke specielt ophidsende, specielt ved de store byggecentre som Silvan, Jem og Fix, 10-4, Davidsen, Stark, XL-Byg, Bygma, Bauhaus og Harald Nyborg.

  En anden valgmulighed kunne derfor være at se hvorvidt e-firmaet er e-mærke tilsluttet, eftersom det typisk er et tegn på at netbutikken accepterer gældende dansk lovgivning, og at netshoppen fra tid til anden tilses af fagfolk der har ekspertise inden for reglerne på området.

  Desuden får du anledning til at få assistance, for så vidt du får besvær som følge af dit køb af støbegrus. Ligeledes er det prisværdigt at kunden er vidende om de mest basale betingelser der influerer på købet af støbegrus online, til eksempel hvilken ombytningsret online firmaet har.

  Her er det tillige afgørende, at man altid bibeholder ens e-mail kvittering, således man en anden gang kan dokumentere sit køb af støbegrus, uanset om man bestiller fra Stark, Jem og Fix, XL-Byg, Davidsen, Bauhaus, Harald Nyborg, 10-4, Bygma eller Silvan.

  Niels gav 5 stjerner

  Det er et godt sted at handle varerne…

  Inge J gav 4 stjerner

  Bliver leveret til dato

  Mads gav 5 stjerner

  God pris og extremt hurlig levering

  Helle gav 5 stjerner

  Meget hurtig levering

  9 gode råd til online shopping
  1Nogle enkelte online firmaer garanterer fragt uden betaling på støbegrus, men i de fleste tilfælde er det så præmissen at man handler for en bestemt pris. Derudover skulle man gribe den prisbilligste mulighed for fragt, som typisk er at få leveret dine produkter til en pakkeshop. Denne er mange gange omvendt ekstremt let. Den prisbilligste leveringsmetode er dog at hente pakken selv.
  2Vi tilråder generelt at se nærmere på hvorvidt internet virksomheden er e-mærke tilsluttet, eftersom det generelt er en erklæring om at e-forhandleren overholder de danske love, og at online butikken ofte monitoreres af jurister som er inde i vedtægterne på området. Inden nogen bestiller billige støbegrus i en online webshop bør de i princippet gennemløbe e-shoppens handelsbetingelser.
  3Den billigste mulighed for fragt kan ikke modsiges at være selv at hente pakken, hvilket dog står og falder med at du lever lige ved online forretningens arbejdslager. Den leveringsmåde er naturligvis ultra vigtig hvis man har brug for støbegrus nu og her. Alternativt så præsterer flere internet forhandlere levering uden omkostninger, men tit kræves det at du bestiller for et fastsat beløb.
  4En masse webbutikker i Danmark frembyder nu om stunder en række forskellige billige leveringsmuligheder til støbegrus. Et hit er nu om dage at få leveret til et afhentningssted, fordi det så er super fleksibelt for dig at kunne hente dine nye produkter når det passer ind i din kalender. Leveringsmetoden er jo virkelig hensigtsmæssig, samt mange gange også den billigste leveringsmåde.
  5Inden folk bestiller billige støbegrus på en internet forhandler behøver man på en vis måde overveje webbutikkens handelsbetingelser, men det er i mange tilfælde et tidskrævende projekt. I øvrigt er det klogt at kunden er hensynstagende til de vigtigste betingelser i forbindelse med købet af billige støbegrus online, som fx hvilken ombytningsret online forretningen tilbyder.
  6Det er jo i høj grad overkommeligt for internetbrugere at finde tilbud online på billige støbegrus i blandt flere webshops, og altså lover mange online forretninger levering uden omkostninger. Derfor kan det imidlertid blive tiden værd at eftergå visse internet handler efter tilbud og udsalg før du placerer ordren, så du er velinformeret til at modtage den skarpeste pris.
  7Vi går generelt ind for bestillinger med kort eller betalinger med mobilen. Kortkøb er inkluderet i en forordning, som støtter kunden overfor svindlende e-forretninger. Som et alternativ burde du overveje en billig afbetalingsløsning fra for eksempel ViaBill, når du foretrækker at finansiere omkostningerne senere.
  8Trustpilot yder fuldt ud anstændige chancer for at tyde ret mange eksisterende køberes opfattelser og derfor er det en hjælp, at du besigtiger webbutikkens omtaler før du bestiller billige støbegrus online. Facebook leverer derudover ret så fortræffelige muligheder for at få et kig ind i online firmaets pålidelighed.
  9Antal dages levering er jo ultra relevant hvis vi mangler ordren om kort tid, og derfor er det temmelig aktuelt at man dobbelttjekker det anslåede leveringstidspunkt for støbegrus. Adskillige online firmaer stiller udsigt til billig dag-til-dag fragt på mange af shoppens varenumre, men vær på vagt da det kræver at bestillingen placeres tidligere end et angivent klokkeslæt.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk