GrusPris.dk

Støbemix pristjek

Er du på udkig efter støbemix? Vi har fundet 10 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 1.000 kg for kun 815 kr. Det er 69 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 1.000 kg støbemix inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
815 kr.Køb
1.055 kr.Køb
1.068 kr.Køb
1.098 kr.Køb
1.109 kr.Køb
1.183 kr.Køb
1.385 kr.Køb
1.410 kr.Køb
1.549 kr.Køb
2.078 kr.Køb

*Seneste opdatering: 15. januar 2021 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til gulvvarme til gulv til beton til trappe til fliser til betongulv til fundament til stolper til støttemur til fundablokke til flagstang til kantsten til sokkel

Størrelser: 0-4 mm 0-32 mm 0-16 mm 0-8 mm

Mængder: 15 kg 1000 kg 800 kg 25 kg 1 ton 20 kg 500 kg 10 kg 15 kg 500 liter 1 kubikmeter 25 kg 1 m3

Levering: i poser løst leveret i sække i bigbag afhentning trailer hent selv vognlæs i løs vægt

Brands: Lip Safestone Raw Weber

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er absolut ekstremt relevant at vide, hvorvidt de varer du planlægger at købe online faktisk er tilgængelig i byggecenteret. Som alternativ kan du være nødt til at tjekke de andre.
Såfremt du vil have dine byggematerialer nu og her eller blot gerne vil undgå fragtgebyret, så kunne du med fordel køre materialerne personligt. Dette er hovedsageligt et alternativ hos de udbredte byggecentre.
Du vil finde forskelle i udsalgspriserne på billige støbemix fra byggecenter til byggecenter. Nogle satser på billige priser, imens øvrige giver kompetent rådgivning. Du skal tænke igennem hvad du helst vil have.
Nogle byggecentre har et enormt udvalg, og nogle er specialiserede i en bestemt type af vare. Du skal tænke på hvorvidt det er vigtigt for dig at have mange produkter at vælge fra, foruden blot støbemix.
For mange er byggeri forbundet med diverse spørgsmål. Af den grund kan det være en god idé at shoppe hos en online byggeshop, som kan tilbyde rådgivning til valg af støbemix.
Du bør kende de handelsbetingelser der gør sig gældende ved dit køb online, så du kan slippe for udfordringer med eksempelvis returnering. Du bør derfor undersøge webshoppens handelsbetingelser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er etablerede og landskendte forretninger, hvilket medvirker til en tryghedsfornemmelse når du shopper online. Dette kan du se en fordel i.
De velkendte byggecentre samler varer fra forskellige producenter, hvilket giver dig mulighed for at bestille fra et bredt udvalg af støbemix online.
De velkendte byggemarkeder finder du mange steder i landet, og som følge af det har man chancen for at bestille online og køre materialerne selv. Herigennem har du valget om at undgå leveringsgebyret, samt endda have varerne lige nu.

Nichewebshop

Majoriteten af nichespecifikke netbutikker står selv for produktion af varerne som du finder i byggemarkederne. Ved køb direkte fra nichebutikkerne online kan du muligvis få en bedre pris.
Majoriteten af små butikker har en dybdegående viden om deres varer, idet de fokuserer specifikt på disse produkter. Altså er det forventeligt at du får endnu mere nyttig hjælp fra ansatte med specialistviden i netop støbemix.
Størsteparten af nichespecifikke netbutikker er iværksætterfirmaer, som tit er dansk ejede, måske sågar fra dit lokalområde. Disse bidrager du til når du køber støbemix online hos dem.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning

Bygma åbnede i 1952, og er nu arbejdsplads for over 2.300 kollegaer i forretningens 56 butikker. Bygma specialiserer sig i salg til professionelle, og sælger årligt for mere end 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og omfatter i dag ca. 500 ansatte i firmaets 9 varehuse. Johannes Fog tilstræber at sælge til private, og omsætter årligt for over 1 milliard kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og er nu arbejdsplads for mere end 2.000 ansatte i virksomhedens 104 butikker. XL-Byg tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

støbemix bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og lønner i dag ca. 1.000 kollegaer i deres 17 butikker. Bauhaus har specialiseret sig i gode tilbud til private, og sælger årligt for cirka 2 milliarder kroner.

støbemix jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og styres dagligt af ca. 2.100 medarbejdere i kædens 122 byggecentre. Jem og Fix fokuserer på salg til private, og sælger hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

Stark blev etableret i 1896, og beskæftiger i dag omtrent 2.000 medarbejdere i forretningens 72 byggecentre. Stark er specialiseret i at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for over 7 milliarder kroner.

Davidsen startede i 1944, og er i dag arbejdsgiver for omkring 1.000 medarbejdere i de 9 varehuse. Davidsen har sit primære fokus på at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for cirka 2 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og er i dag arbejdsgiver for omkring 100 kollegaer i selskabets 6 byggecentre. 10-4 har fokus på billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for ca. 500 millioner kroner.

støbemix silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og udgøres nu af omtrent 1.000 mennesker i kædens 41 butikker. Silvan fokuserer primært på billige priser til private, og afsætter årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

støbemix harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og lønner i dag ca. 2.000 ansatte i virksomhedens 33 byggecentre. Harald Nyborg har fokus på salg til private, og omsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeri
1Det kan vise sig at være betydningsfuldt at nedskrive et budget for projektet, så du har et overblik over økonomien. Det bør være fordelagtigt at gennemgå hver enkelt udgiftspost, og herefter finde frem til den billigste pris på dem alle sammen.
2Det kan være til god gavn at sikre sig hjælp til dele af projektet, navnlig såfremt det er vigtige byggeprojekter. Flere ting skal gerne udføres af flere end en enkelt person. Dertil viser det sig mere effektivt og sjovere at dele arbejdet med andre.
3For udendørs byggeprojekter har eventuelt regnvejr en essentiel rolle. Af den grund kan du med jævne mellemrum tjekke vejrprognosen i den tid der er op til arbejdets start, så du slipper for at det pludselig begynder at regne absolut lige når du er trukket i arbejdstøjet til dit svære byggeprojekt.
4Der viser sig uden tvivl uforudsigelige bump på vejen i forbindelse med store projekter, og som følge heraf er det værdifuldt at der afsættes en god portion tid i tidsplanen, som bidrager til at man føler sig afslappet omkring at komme i mål.
5Du må aldrig nogensinde undlade at tage højde for dit eget helbred, så glem ej sikkerhedstøj som eksempelvis fod- og hovedbeklædning der hjælper dig mod eventuelle uheld. Det er fundamentalt med fokus på dit eget helbred i byggeprocessen, navnlig når du ikke sikrer dig hjælp fra en fagmand.
6Husk at du kan få offentlig støtte til gør-det-selv projekter. Det ydes ifald ombygningen er positivt for miljøet. Det kræver dermed at projektet har en positiv effekt på planeten.
7Inden du starter arbejdet må det være vanvittigt centralt at sikre sig, at byggeprojektet overhovedet er lovligt. Med udgangspunkt i din bopæl kan der vise sig begrænsende retningslinjer omkring, hvad du må, og hvad der er ulovligt.
8Måske kan det blive betydningsfuldt at have de påkrævede bygningsmaterialer klar til brug på forhånd inden du påbegynder arbejdet. Du kunne lave en simpel indkøbsliste hvoraf der fremgår alle de ting der bliver brug for, og derefter granske materialerne, hvormed du bliver sikker på at du ikke har glemt noget.
9Godt forarbejde er vejen til et uproblematisk forløb med projektet. Du må udarbejde en velovervejet plan, der fortæller hvilke opgaver der løses på hvilket tidspunkt, samt en tilhørende numerisk orden. Det anbefales at være realistisk idet du nedskriver din agenda.
10Man må for alt i verden ikke mangle værktøj. Typisk kan det vise sig uundværligt at have det disponibelt inden du indleder dit byggeprojekt. Det er derudover en fordel at påregne de her udgiftsposter i byggeriets regnskab.
11Der findes rigelige mængder af vejledninger og videoer online hvor du kan få gratis hjælp. Navnligt YouTube tilbyder dig betydelige mængder brugbar information, navnligt såfremt du søger på engelsk.
12Du burde måske tænke over hvorvidt projektet kan klares alene, eller du alternativt skal hente professionel assistance til områder af byggeprocessen. Ifald du får hjælp fra en professionel er det fordelagtigt at tage imod uforpligtende tilbud fra flere selskaber.
De højest bedømte byggemarkeder
Harald-Nyborg.dk bedømmes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som jo er enormt betryggende. Bedømmelsen grundlægges af 28.109 ratings, hvoraf hele 76 % giver den højeste karakter, og blot 4 % giver dumpekarakter. Nu og her har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket jo er meget godt arbejde. Ratingen er baseret på 11.467 kommentarer, hvoraf imponerende 86 % kvitterer med toprating, og bare 2 % kvitterer med bundkarakter. Nu og her har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
Bauhaus.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som vel at mærke er temmelig beundringsværdigt. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 23.161 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 69 % giver maksimum point, og blot 8 % har givet den laveste karakter. Som det ser ud nu har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
XL-Byg.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, hvilket altså er ret så flot. Scoren er et gennemsnit af 2.856 ratings, hvoraf imponerende 59 % giver toprating, og blot 9 % kvitterer med den dårligste rating. Indtil videre har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
Kunderne hos 10-4.dk giver dem 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket selvsagt er ualmindeligt overlegent. Vurderingen er baseret på 19.208 anmeldelser, hvor ikke mindre end 84 % giver den bedste karakter, og alene 2 % giver 1 stjerne. Pt. har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.

Gængse spørgsmål vedr. støbemix

 • Hvad bruges støbemix til?
 • Hvad indeholder støbemix?
 • Hvad koster støbemix?
 • Hvad vejer 1m3 støbemix?
 • Hvilken støbemix til fundament?
 • Hvad vejer 1 m3 støbemix?
 • Hvad vejer en skovlfuld støbemix?
 • Hvor meget cement skal der i støbemix?
 • Hvad er støbemix?
 • Hvad består støbemix af?
 • Støbemix hvor meget?
 • Støbemix hvordan?
 • Hvor meget cement til støbemix?
 • Hvor meget cement til 1m3 støbemix?
 • Hvor meget støbemix skal jeg bruge?
 • Hvilken støbemix?
 • Hvordan blandes støbemix?
 • Støbemix hvor meget vand?
 • Hvilken form for fragt skal du vælge?

  Adskillige shops på nettet giver til alt held et hav af forskellige billige fragtmuligheder til støbemix. En der er meget anvendt er for nærværende levering til en pakkeshop, hvor du selv kan hente dine varer når du har mulighed for det. Metoden er nemlig ultra ukompliceret, samt oftest også den billigste løsning til levering.

  Du kan ydermere overveje at bestille ordren til levering til din bopæl eller ud til din arbejdsplads. Fragtformen er undertiden en lille smule dyrere, men desuden ualmindeligt simpel ved køb af støbemix online. Den billigste form for fragt er uden tvivl selv at hente pakken, men den løsning stiller krav om at du lever med kort afstand til internet webshoppens butikker, eksempelvis Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

  Leveringshastigheden på støbemix er jo særdeles betydningsfuld i tilfælde af at du har behov for din ordre fluks, så med det formål er det ret så klogt at du kigger nærmere på det anslåede leveringstidspunkt på støbemix. En lang række internet selskaber – eksempelvis Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg og Silvan – tilsiger billig 1 hverdags levering på masser af varer online, der dog regnes ud fra at ordren køres igennem forinden et fastslået klokkeslæt, sådan at de med sikkerhed kan nå at få dit nye produkt distribueret inden de logistikansatte får fri.

  Indtil flere internet varehuse sikrer fragtfri levering på støbemix online, men typisk er det under betingelse af at man aftager for en fastsat sum. Som alternativ burde du gribe den mest letkøbte leveringsmetode, som gerne vil blive at få fragtfirmaet til at bringe produkterne til en pakkeshop.

  Temmelig mange byggecentre yder click-and-collect hvor man bestiller billig støbemix online og selv henter i butikken. For eksempel Harald Nyborg, Bauhaus, 10-4, XL-Byg, Stark, Davidsen, Jem og Fix, Silvan og Bygma. Byggemarkederne udlover eksempelvis klik-og-hent på støbemix i følgende områder:

  Brønderslev, Stenløse, Slagelse, Thisted, Nakskov, Vanløse, Lillerød, Frederikssund, Rønne, Ølstykke, Farum, Allerød, Åbyhøj, Rudersdal, Brabrand, Ikast, Helsingør, Holstebro, Odense, Tårnby, Varde, Albertslund, Esbjerg, Nykøbing Falster, Vordingborg, Gentofte, Viborg, Aalborg, Søborg, Nørresundby, Frederiksværk, Taastrup, Lyngby, Hvidovre, Middelfart, Sønderborg, Rødovre, Holbæk, Hørsholm, Frederiksberg, Ishøj, Skive, Silkeborg, Nærum, Horsens, Vallensbæk, Køge, Hedensted, Birkerød, Greve, Dragør, København, Ballerup, Kokkedal, Jyllinge, Haslev, Vejle, Korsør, Brønshøj, Aabenraa, Herlev, Randers, Gladsaxe, Højbjerg, Hjørring, Valby, Hedehusene, Lystrup, Risskov, Næstved, Virum, Tilst, Struer, Hobro, Herning, Haderslev, Charlottenlund, Glostrup, Grenaa, Fredericia, Nyborg, Roskilde, Brøndby, Hillerød, Aarhus, Frederikshavn, Solrød Strand, Odder, Skanderborg, Svendborg, Ringsted, Kolding, Værløse, og Kalundborg, .

  Click-and-collect ift. støbemix er muligt i de fleste dele af Danmark: Fyn (Sydfyn, Midtfyn, Vestfyn, Østfyn, Nordfyn), Sjælland (Vestsjælland, Lolland, Falster, Amager, Østsjælland, Hovedstaden, Midtsjælland, Sydsjælland, Bornholm, Nordsjælland) og Jylland (Midtjylland, Sønderjylland, Vestjylland, Sydjylland, Østjylland, Syddanmark, Nordjylland).

  Når man ser på data bliver det tydeligt, at mennesker som regel søger efter for eksempel køb støbemix og billig støbemix. Man ser derudover jævnligt netshoppere søge blandt andet støbemix priser, støbemix online samt støbemix tilbud, foruden de udbredte byggecentre som Bygma, Davidsen, Stark, Silvan, XL-Byg, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus og 10-4.

  Priser på støbemix

  Det er i dag rigtig praktisk for internetbrugere at finde tilbud på billige støbemix online på diverse outlets på nettet, og så har adskillige webshops set sig nødsaget til at nedsætte salgspriserne på støbemix enormt, og endda garantere portofri fragt.

  Det kan dog trods alt blive tiden værd at udforske diverse internet webshops efter tilbud og rabatter på støbemix online forud for at du gennemfører din bestilling, således at man er velinformeret til at modtage den prisbilligste pris. Kig ikke blot hos de kendte byggekæder som Stark, Harald Nyborg, Bauhaus, Bygma, XL-Byg, 10-4, Silvan og Davidsen.

  Du bør dog være årvågen med, at såfremt en e-forhandler reklamerer billige støbemix online til en pris der er uhørt letkøbt, er det ofte være et tegn på en falsk online virksomhed. Shopping med kort er ikke desto mindre dækket ind under en foranstaltning, hvilket hjælper kunden overfor bedrageriske internet butikker.

  Generelt anbefaler vi køb med betalingskort eller mobilbetaling. Som en anden løsning kan du vælge en afbetalingsløsning som fx ViaBill, såfremt du tilstræber at dække betalingen af støbemix over en periode. Dette tilbydes ofte ved specialiserede netshops, men sjældent de kendte byggekæder som fx Jem og Fix, Bauhaus, Davidsen, Silvan, 10-4, Harald Nyborg, Bygma og XL-Byg.

  Når man ser på søgedata fremstår det klart, at folk typisk søger eksempelvis støbemix tilbud og billig støbemix. Vi ser derudover som regel online shoppere efterspørge fx støbemix priser, støbemix online samt køb støbemix.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg støbemix er 648 kr. Pristjekket er vurderet til 4.5 ud af 5 stjerner baseret på 8 brugeranmeldelser.

  Fik varen på under 24 timer” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til stolper til flagstang til gulvvarme til fundablokke til trappe til fundament til fliser til betongulv til sokkel til støttemur til beton til kantsten til gulv

  Størrelser: 0-8 mm 0-32 mm 0-4 mm 0-16 mm

  Mængder: 25 kg 15 kg 20 kg 1 ton 1000 kg 25 kg 500 kg 800 kg 10 kg 500 liter 1 kubikmeter 15 kg 1 m3

  Levering: i bigbag hent selv vognlæs i poser trailer afhentning i sække i løs vægt løst leveret

  Brands: Lip Raw Safestone Weber

  Kig på tidligere kunders anmeldelser

  Trustpilot indebærer aldeles anstændige muligheder for at gennemgå mange eksisterende brugeres meninger og derfor er det klogt, at du betragter netshoppens vurderinger før du bestiller billige støbemix online.

  Facebook tilbyder dig derudover faktisk fine chancer for at få indsigt i online webshoppens kundetilfredshed. I øvrigt møder vi en del online varehuse i Danmark hvor du kan offentliggøre en anmeldelse af virksomhedens service, som tillige burde bruges til at bedømme kundernes tilfredshed.

  Inden nogen handler billige støbemix online hos en internet forhandler behøver de på en vis måde have øje for netshoppens handelsvilkår, det er dog mange gange et tidskrævende projekt, i særdeleshed på de store byggekæder som XL-Byg, Bygma, 10-4, Davidsen, Silvan, Jem og Fix, Bauhaus, Stark og Harald Nyborg.

  En anden valgmulighed kunne være at undersøge om online virksomheden er e-mærket, siden det længe har været en påvisning af at webshoppen understøtter de danske retningslinjer, foruden at e-forretningen jævnligt efterses af specialister der har ekspertise inden for de gældende regler.

  Dette er desuden en god lejlighed til en håndsrækning, når du udsættes for problemstillinger som følge af din handel med støbemix. Dertil er det klogt at du er obs på de mest centrale bestemmelser der kan have indvirkning på bestillingen af støbemix online, som for eksempel den bytteret virksomheden bruger.

  I relation til det er det ligeledes vigtigt, at man når som helst gemmer ens ordremail, så man til enhver tid kan eftervise sit køb af støbemix, uanset om man har handlet fra Harald Nyborg, Davidsen, XL-Byg, 10-4, Bauhaus, Stark, Bygma, Jem og Fix eller Silvan.

  Mads Knudsen gav 5 stjerner

  Har handlet der før

  Charlotte gav 4 stjerner

  Det fungere bare og altid gode priser

  Martin U gav 5 stjerner

  Fin omgående levering

  Hanne Sørensen gav 5 stjerner

  Stjerneklar service!

  9 tips til når du køber online
  1Forinden folk shopper billige støbemix på en forhandler på nettet behøver de i og for sig skimme forhandlerens betingelser, det er dog gerne ikke videre spændende. Foruden dette kan det være til hjælp at køber er sat ind i de vigtigste vedtægter der influerer på handlen med billige støbemix online, f.eks. hvilken ombytningsrettighed e-forretningen lover.
  2Leveringstiden kan vise sig at være ret så udslagsgivende når vi skal bruge dine nye varer lige om lidt, så derfor er det uden tvivl fornuftigt at vi kigger nærmere på den forventede leveringsdato for støbemix. En stor portion e-firmaer i Danmark stiller garanti om billig 1 dags levering på en masse produkter, men som trods alt er betinget af at transaktionen gennemføres forud for et fastsat tidspunkt.
  3Vi tilråder køb med gængse betalingskort eller MobilePay. Bestillinger med betalingskort er omfattet af en ordning, hvilket hjælper os overfor uægte internet foretagender. Som en alternativ mulighed burde du anvende en løsning på afbetaling fra f.eks. ViaBill, forudsat du efterspørger at betale prisen over flere uger.
  4Det er efterhånden ultra let gængeligt for alle og enhver at lave prissammenligning online på billige støbemix fra forskellige internet forhandlere i Danmark, og følgelig lover mange shops på nettet fri fragt. Derfor kan det immervæk være tiden værd at kigge forbi forskellige firmaer på nettet efter tilbud og rabat forinden du placerer ordren, så du er skråsikker på at indhente den skarpeste pris.
  5En stor portion online varehuse tildeler efterhånden en række forskellige billige former for fragt til støbemix. En der er meget almindelig er for øjeblikket levering til en pakkeshop, fordi du på den måde nemt kan hente varerne når det passer dig. Fragttypen er jo usædvanlig fleksibel, samt oftest endvidere den mindst kostelige mulighed for fragt.
  6Trustpilot forærer dig nogle hensigtsmæssige løsninger til at gennemgå flere øvrige brugeres domme og herved er det en hjælp, at du undersøger webbutikkens ratings inden du bestiller billige støbemix online. Facebook medfører tilsvarende i højeste grad værdifulde løsninger til at få indtryk af webshoppens troværdighed.
  7Den prisbilligste fragtform kan ikke benægtes at være selv at hente produkterne, men det forudsætter at du lever i kort afstand af internet virksomhedens arbejdslager. Den leveringstype kan være temmelig aktuel ifald man står og skal bruge støbemix om kort tid. Alternativt så frembyder en række online forhandlere portofri fragt, men i de fleste tilfælde er det under betingelse af at du shopper for et fastslået beløb.
  8Vi anbefaler generelt at finde ud af om internet shoppen er e-mærke godkendt, som bør være en angivelse af at online shoppen forsvarer de danske love, og at e-handlen tit overvåges af fagmænd der har megen viden om retningslinjerne. Forud for at folk shopper billige støbemix i en e-forretning behøver de sådan set overveje shoppens forretningsvilkår.
  9Nogle forhandlere på nettet byder på gratis fragt på støbemix, men i mange tilfælde kun hvis man shopper for en konkret pris. Derudover kan du foretrække den mest betalelige leveringsmetode, hvilket i mange tilfælde vil blive at få fragtfirmaet til at køre bestillingen til et udleveringssted. Fragtmetoden viser sig som regel ydermere ret enkel. Den mest billige fragtmulighed er utvivlsomt selv at hente ordren.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk